Keď som sa tu registrovala.Myslela som, že nikdy nenapíšem správu tohto typu a uvedomujem si že je odveci žiadať radu od cudzích ľudí ale možno to zoberiete najobjektívnejšie ak sa to niekomu bude chcieť čítať.
lepsie ked napsies. na to je forum aby sa tu riesili problemi otazky ktore nevies. ale aj tak rozhodnutie je na tebe. niekto ti povie ano niekto ti povie kasli na neho. takze v podstate si budes aj tak ty sama urcit spravnu cestu ja som si urcil spravnu cestu. dal som si satku z oci dole.
S problémom, kde ty nevidíš riešenie sa vždy radšej obráť na toho komu dôveruješ a poznáš ho. On vo veci nemá nijaký záujem a vie sa na problém pozrieť z iného uhla, akéhosi nadhľadu, ktorý ty nevidíš.
Na fóre asi takých dobrých kamošov nemáš, ale aj malá pomoc je dobrá pomoc.
Ja si myslim, ze som to pochopil Ale ak hej, tak si odporujes, kedze hovoris, ze nevies ci mas byt "iba" kamaratka a potom pises, ze ste kamaratstvo aj tak znicili...
A k veci.
Ak ho fakt mas rada / lubis / mas pocit, ze ten vztah ma perspektviu / je tam chemia... proste ak tam citis nieco, ze by to mohol byt vztah, tak to podla mna riskni a chod do toho. Ved predsa ste 2 rozumni ludia a ak vam to spolu nevyjde, neznamena to, ze uz nemozte byt kamarati (ano po rozcode bude trvat nejaky cas, kym sa budeme moct stretnut bez problemov, ale to je irelevantne).
Vykaslat sa na neho uplne, je podla mna chyba. Ak ste si doteraz rozumeli, tak je skoda zabudnut na takeho cloveka. Predsa len kamaratav nie je nikdy dost, nie?
Ja si myslim, ze ked donho niesi uz teraz zalubena, tak to neries a ber ho ako kamarata, bo ku koncu si pisala, ze sa ti paci ak ta niekto rad ...a ty?...sak ked si niekto chce s niekym zacat, tak to ma byt obojstranne...nie?
Pozri ked to neklape tak ako by ste chceli tak buc sa nato vykasli ale v tvojom pripade asi by si skor sa mala sustredit nato zachranit to co sa este da kamarati uz nikdy nebudete tak sa snaz o nieco viac to je moja rada.
Ono tam je to duševné pochopenie, niekedy až ľútosť , pretože ma má tak rád a občas mám pocit že on oveľa viac ..a to si myslím nie je dobré.
Chémia tam až taká nie je ale nejak som nikdy nehľadala chémiu pri žiadnom "objekte túžby"
Vždy to bolo iba o psychike, ale potom mám strach že ma nebude mať čo držať pri ňom.
Blink neviem aky
Ono to nie je o tom že neviem čo chcem, len neviem či tým čo chcem zároveň niekomu neubližím vieš?
Cheekee: Dosť sa bránim zaľúbeniu práve preto aby som dokázala použiváť rozum.Láska dosť často klame a to čo hovorí srdce je málo, dá sa to ignorovať Takže neviem odpovedať či som zaľúbená, ale zas keď sa to tak vezme čo to vlastne je zaľúbenie ..A vôbec to beriem celé príliš vážne´.
No ano, ty mas cas, ale on to tak dlho urcite nevydrzi, vies, raz ho to omrzi...viem o com hovorim...Ale rozumiem ti, mas ho rada, ale nevies ci dost, myslim si, ze zrejme nie si donho zalubena, ani mu nechces ublizit, ani ho stratit...je to tazke. Neviem, mozno sa aj bojis vpadnut bezhlavo do vztahu alebo sa aj mylim. Ale pokial ho nemas az tak strasne strasne rada, ze bez neho nemozes vydrzat, asi by ste mali ostat len priatelmi, on sa s tym casom vyrovna. To je moj nazor, ale je tazko takto radit. No ostat s niekym len preto, ze ta ma rad, nie je dobre ani pre jedneho, lebo casom sa to prejavi...
uff..hadam ti mojim prispevkom pomozem.... prezivam to iste ... ked som prisiel na osemrocne gymnazium..uz hned v ten den som si vsimol jedno dievca (doteraz si pametam ako som ju zazrel na schodoch)..stala sa mojou spoluziackou... ako tak sme rastli brutalne mi prirastla k srdcu... ale bal som sa jej to povedat....bol som este dost maly ale citil som k nej vela... je to dievca pre ktore som doslova ostal zit ked bolo moje najhorsie obdobie.... je to dievca na ktore myslim vkuse v dobrom... asi rok po mojom blbom obdobi som jej povedal o vsetkom...preco mi tak bolo blbo a co k nej vsetko citim... ona ma chapala...bolelo ju to ale povedala ze budeme kamarati....mal som vtedy 15 rokov... bolo to ineee..boli sme mali...mal som asi 2 vztahy...ale boli to len tajke romaniky...vzdy som vsak myslel na nu... tieto prazdniny ked ona uz ma 18 a ja takmer sa zuacalo vsetko menit....vzdy sme boli kamarati na zivot a smrt...aale zacalo sa to objatiami....potom to preslo na dotyky...hladkania...ale nikto z nas nechcel pripustit ze by mohlo byt nieco viac...pak odisla na mesiac do Anglicka...a ja som vtedy zrobil chybu..mal som romanik s jednou Norkou na projekte... nebolo to preto ze som nadrzane prasa alebo neviem co..ale som si nevedel pripustit ze by som ja a moja spoluziacka mohli nieco mat... tak a toto vsetko pokazilo.... a zaroven sa aj vyriesilo...hoci cez maily ale zistili sme co k sebe citime...bolo a je to obojstranne....teraz je to tak ze sme spolu drzime sa za ruky...ked niesme piseme si ako sa mame radi....aaa neprejde vela casu aaa padne to do vztahu...dufam....ona este nemala priatela a obava sa slobody....aaale tak hadam jej poskytnem tu slobodu .....mno aa tymto som cel povedat zee nehrn sa do niecoho na co este nesi vyzreta alebo pripravena...ja som cakal 7 rokov ....on si myslim pocka...aaa ak to nieje obojstranne tak nema vyznam sa trapit....raz pride ta sprawna chvila..a hlavne sa neunahli...drzim ti palce...aa drz aj mne....vies nieco za nieco ....
Ksiksa: hm teraz to bude asi "stret zaujimov" (alebo ako to povedat). Ale co ma rozum s laskou??? Podla mna bud ho lubis a chod do toho alebo nelubis a teda mozte byt iba kamarati.
mnoo som rad ze niekto pochopil co chcem povedat...dost to ocenujem...lebo ja vzdy natrepem nieco a plynie z toho iny zaver... ...aale nedavaj sa do vztahu ktoremu neveris......kujem
Jammal: aj ja dakujem .. No ale si myslím že by bolo pekné keby som si to s ním vysvetlila nejako...lenže problém je že mužské pohlavie chápe iba áno a nie .. a to čo chcem povedať ja nepochopí
.. ..taak potom k nemu dost asi aj citis ze?? ....lebo pozri..mne sa to schylovalo ku vztahu aa ja som proste tomu neveril..tak som spravil tu chybu s tou Norkou..tak nedopust nech spravi to iste.....
noo a kto je Sonicka??......hmm..... noo aaa ked ti ublizuje..tak je to dost hnusne od neho..a mala by si zvazit iste veci..neviem ako sa k sebe spravate ked ste spolu..ale zasa si nevykladaj o tom ze isile s nejakou babou ze uz ta nema rad.... mozno ta zboznuje len si to nevie priznat
Sonička je nejaká kamoška, ja viem že preháňam ale žiarlivosť je strašná vec a ma to naštvalo...vieš on nič neurobil chyba bola vo mne On si vie priznať ..., len ja nie
veed treba prist na koren tej veciiii...noo ale ako to je ten problem ze??..jaa neviem..proste rozhovor vsetko vyriesi...aa ta ziarlivost....mnoo tiez ked je ona s nejakymi kamosmi tak sa citim tak blbo...aale keby si neziarlila to znamena ze ti na nom nezalezi a too neni opravda predpokladam...)..noo a vyzera takto ze mame dvaja pekny sukromny pokec. :::
No hádame ale stále o tom istom, kôli mne .. kôli tomu že pochybujem a žemu neviem povedať načom je ..lebo jedine on povedal že to nemá zmysel a tak budeme "kamoši".. pričom to už vôbec nie je ako to bolo ...
Už ku mne zmenil postoj.Doteraz sa snažil dať všetko dokopy ja som to vždy pokazila a on už nemá chuť to zasa naprávať tak sa správa neprístupne a odmerane ...ako chápem to alezároveň mi toho je ľúto.
Biancadetolle: Si myslím že je nefér aby si posudzovala naše priatelstvo či lásku .. veľa vecí nevieš a z toho čo som tu ja vypichla to zlé si posudok urobiť nemôžeš, keďže si to nepochopila tak ako si mala, teda si asi nezažila takú situáciu ..
Ja neviem, z toho, čo si tu stručne načrtla, som si ( neviem či správne alebo som úplne mimo) vyvodila asi toľko, že ten chalan može byť v pohode, ale tá veta že vraj ti dal ,,až príliš veľa času" sa mi teda absolútne nepozdávala...mne keby to chalan povedal, otočím sa na podpatku a odídem... ale to je len moj skromný názor, takže to nemusíš brať príliš vážne, pokiaľ som trafila vedľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
clovek robi vela chyb a naznak chyb sa uci to je vsetko co ti na to asi odpoviem
No dik aj tak
Máš pravdu učí sa, ale kým sa naučí všetko tak mu to už ani nebude treba ...život je asi o chybách, omyloch a následných riešeniach ...
Viem každý by si to mal riešiť sám... práve som zistila že som an tom strašne biedne a úboho keď na net píšem svoje problémy ..čo už ..
Dovtedy nemôžem robiť nič.
Vieš ty si si ju dal dole a ja zas hore ...on mi ju nasadil a to je dôvod prečo si myslím že bude lepšie ak nič nebude.
Som realistka a nechcem lietať v oblakoch ...
Ja nie ... optimizmus je fajn do istej hranice, potom všetko zbytočne kazí a klame
Na fóre asi takých dobrých kamošov nemáš, ale aj malá pomoc je dobrá pomoc.
bud ze sa na to cele vykasles a neozves sa mu. (Zide z oci, zide z mysle)
alebo s nim byt dalej kamoska a nedat mu rovno zbohom ale drzat v ho tom, ze mozno ano mozno nie a pritom ho lepsie preskumat
A k veci.
Ak ho fakt mas rada / lubis / mas pocit, ze ten vztah ma perspektviu / je tam chemia... proste ak tam citis nieco, ze by to mohol byt vztah, tak to podla mna riskni a chod do toho. Ved predsa ste 2 rozumni ludia a ak vam to spolu nevyjde, neznamena to, ze uz nemozte byt kamarati (ano po rozcode bude trvat nejaky cas, kym sa budeme moct stretnut bez problemov, ale to je irelevantne).
Vykaslat sa na neho uplne, je podla mna chyba. Ak ste si doteraz rozumeli, tak je skoda zabudnut na takeho cloveka. Predsa len kamaratav nie je nikdy dost, nie?
Snad si sa z toho vysomarila...
takze
chavez a všetci ostatní
Ono tam je to duševné pochopenie, niekedy až ľútosť , pretože ma má tak rád a občas mám pocit že on oveľa viac ..a to si myslím nie je dobré.
Chémia tam až taká nie je ale nejak som nikdy nehľadala chémiu pri žiadnom "objekte túžby"
Vždy to bolo iba o psychike, ale potom mám strach že ma nebude mať čo držať pri ňom.
Blink neviem aky
Ono to nie je o tom že neviem čo chcem, len neviem či tým čo chcem zároveň niekomu neubližím vieš?
Cheekee: Dosť sa bránim zaľúbeniu práve preto aby som dokázala použiváť rozum.Láska dosť často klame a to čo hovorí srdce je málo, dá sa to ignorovať Takže neviem odpovedať či som zaľúbená, ale zas keď sa to tak vezme čo to vlastne je zaľúbenie ..A vôbec to beriem celé príliš vážne´.
Ja čas mám , presne tem som si židala ..
Ksiksa: hm teraz to bude asi "stret zaujimov" (alebo ako to povedat). Ale co ma rozum s laskou??? Podla mna bud ho lubis a chod do toho alebo nelubis a teda mozte byt iba kamarati.
Vážne .. do mna vnikla taká istota ...už som tomu porozumela trocha viac.
A ak ho to prejde tak ... tak sme asi nikdy nemali byt spolu ..
Asi to necham všetko na "osud", je to síce zvláštne lebo naň príliš neverím, ale nič iné sa nedá robiť.
Niekedy som tiež takto rozmýšľala že ešte niesom schopná opätovať lásku a uvedomím si to neskôr
Ďik ... a tie palce ti držať budem, to si môžeš byť istý
porozpravajte sa ..za triezva podotykam
Som mu povedala, že "Ahá asi sa ideš opiť so Soničkou, tak ja pôjdem ahoj" a som sa otočila aišla het ... sa mi neozval ani sms ani nič
V podstate ani neviem čo som čakala.
A neviem čo čakám.
Sonička je nejaká kamoška, ja viem že preháňam ale žiarlivosť je strašná vec a ma to naštvalo...vieš on nič neurobil chyba bola vo mne On si vie priznať ..., len ja nie
Neviem..rozhovor vždy speje ku hádke.
A to že žiarlim ešte nemusí znamenať že to je láska.
Už ku mne zmenil postoj.Doteraz sa snažil dať všetko dokopy ja som to vždy pokazila a on už nemá chuť to zasa naprávať tak sa správa neprístupne a odmerane ...ako chápem to alezároveň mi toho je ľúto.
Myslím takí skutočne najlepší, ktorému sa zdvôveruješ so všetkým a on tebe...
Ktorý vie o tebe všetko a ty o ňom.
Lebo, keby to vaše priateľstvo bolo také, tvoje city by ťa nikdy nezradili a ani jeho...
Vieš, priateľstvo, to ozajstné je niekedy viac ako láska.
A medzi vami už nefunguje ani jedno, ani druhé...
Škoda!