mám otázku na inžiniera alebo statika, stavbára to je jedno, dnes som v jednej opustenej budove (dosť zlý stav) narazil na také zvlaštne tyčky ktoré išli od jednej steny po druhú v miestnosti, vo výške asi 160cm vysoko, vobec žiadne pevné , velkosť a h
@martinhanula@frenkie477 hej má to vplyv na statiku a preto to tam aj je, už som sa o tom bavil s kamaratkou čo to studuje a pomáha to stenám aby sa nerozchádzali, resp aby držali pevnejšie pri sebe , kedže sa jedná o tehlovú budovu
@JiriKara je ich tam viac, jako vidno na tej foto, v každej miestnosti aspon 1 v strede, mohli by to byt tak strašne divoko, bláznivo vedená voda, abo plyn, ale skor to bude na spevnenie tích nosních klenbovích stlpov, medzi portálmi..
@h8u sa mu smeješ, ale jeho bratranec robí tu na birdzi admina a keď ho nasereš tak ti vybaví aby si bola doživotne blokovaná
( » www.birdz.sk/forum/cislo-uct... @8 koment )
neveim co tu riestite, ak ste uz mali sex s niekym okrem vlastnej ruky a viete zit aj bez mamkineho prsniku ci ockovej penazenky tak potom sa k niecomu vyjadrujte ....takych trolov co sa nudia a komentuju je tu vyse hlavy..potom od zivota raz dostanete facku az pride na realne zivotne skusky a budete musiet vstat a nieco spravit nie len urazat 2hych ludi na birdzii.
// a k veci uz sa mi ozvali 2ja ludia , u jedneho som uz bol a je spokojny takze neviem co riesite ja som si zarobil pokym vy len zhrbeny sedite sa monitorom a striekate geco na triko...
@martinhanula A kedy sa ti ozvali? p druhej ráno a na ôsmu si im bol robiť odbornú revíziu a do dvanástej ju mali na stole? A jeden z tých dvoch bol bratranec admin z birdzu
Ako človeče ty si čo za kapsu periel ?
Koho tu o takýchto bludoch presviedčaš a čo máš z toho, keď zo seba niečo robíš? Ako pekný preslov o trolloch ale očividne sa troluješ sám akosi.
@karlotiskot keby si nezil v 18. stroci tak by si rozumel ako sa niektore veci daju zrobit na dialku 6rocny troll co si da do zivotopisu ze vdel hada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak som dobre tipla :happy:
( » www.birdz.sk/forum/cislo-uct...
@8 koment )
// a k veci uz sa mi ozvali 2ja ludia , u jedneho som uz bol a je spokojny takze neviem co riesite ja som si zarobil pokym vy len zhrbeny sedite sa monitorom a striekate geco na triko...
Ako človeče ty si čo za kapsu periel ?
Koho tu o takýchto bludoch presviedčaš a čo máš z toho, keď zo seba niečo robíš? Ako pekný preslov o trolloch ale očividne sa troluješ sám akosi.