Prosím vás, ak sa nudíte (čo predpokladám že hej keď ste na Birdzi , vyplňte mi tento krátky dotaznik. Budem s nim pracovat na statistike, je to uplne anonymne.
Ja viem ze su tieto fora ókvrd, takze prepacte a dakujem vopred tym co sa zapoja.
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal a možno táto podstránka na portáli www.birdz.sk ani nikdy nebola. Napríklad naši programátori spravili nejakú chybnú linku alebo tak. Ak chceš, pošli nám túto linku na mail, webmasterovi našej stránky na jeho kontaktný e-mail a my skúsime chybu čo najskôr opraviť. Díkes.
@wind Pri tomto tipe dotanzíkov máš odpovedať prvé čo ta napadlo. Ak rozmýšľaš nad jednou otázkou viac ako 4 sekundy tak na 70 % klameš , nie zámerne ale podvedome. Čiže si to vyplnila najdôverihodnejšie
@uspavanocka este jeden detail, som absolutny milovnik Trance hudby a nenavidim Techno, ono pre cloveka co sa nevyzna v tychto styloch mu to mozno pride ako nieco podobne ale je to na hony vzdialene, tak tazko sa mi davalo +5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Podstránka sa stratila
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal a možno táto podstránka na portáli www.birdz.sk ani nikdy nebola. Napríklad naši programátori spravili nejakú chybnú linku alebo tak. Ak chceš, pošli nám túto linku na mail, webmasterovi našej stránky na jeho kontaktný e-mail a my skúsime chybu čo najskôr opraviť. Díkes.
@semhamforas nikto ta nenudi takze klud
ale nebolo to také zlé, kedže stačilo len odklikávať a nie vypisovať
BTW : pripomenulo mi to psychotesty.
@kelly152132 dakujem !
inak budeme aj zistovat kto pri vyplnani klamal takze bacha !
vobec nepijem
pijem, len ked mi ponukaju alebo iba zo slusnosti
pijem viac ako sa patri
len tu sú podľa mňa zlé možnosti
@mirka7 dakujem
@4lex hej pri tej otazke som sa aj ja pozastavovala to robil ucitel vies
A nemala si povedať až po tom, čo som to vyplnila, že budete zisťovať, kto klamal ...
@h8u : ) ked budeme uz mat nieco zaujimave vyratane tak to sem napisem a oznacim vas ked to bude fejl budeme sa tvarit ze nic nebolo
@agrobrat @moonbeam vdaka vam
( a potom by ma zaujímalo to vyhodnotenie! )