ja mam odbornu prirodovednu statnicu C1.. ja som bola bilingval a mala som to zarovno s maturitou a ratala sa tam pisomna cast, v ustnej som mala otazku z literatury (akoze obdobie, to som si vytiahla stredovek), obsah z nejakej knihy, co sme citali (tych bolo myslim 30, ale citali sme viac) a potom este text, ktory som mala prerozpravat. kedze bola odborna a maturovala som z biologie a chemie po nemecky, tak znamku z jedneho predmetu mi do toho zaratali. plus este mimo matury sme robili preklad odborneho textu, ktory bol uplne zle vybrany, lebo sa tam nachadzali slangove slova a este aj nemcinarky s nim mali problem..
@neutralnothing tak asi sa to berie viac v zahranici ako slovenska statnica , ale vedomostne je to nizsie urcite uplna fraska to bola, ten dozor co tam bol odchadzal vkuse, teda asi 5krat na 2,3 minutky a vsetci komplet timova praca a stalo to cez stovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ved mas goetheho b2, to je super a poviem ti, je to ovela viac ako statnica c1
a este som zabudla... stalo to 45 eur