ja som cez informatiku volakomu neodhlasenemu poslala z fb par ziadosti o priatelstvo nejakym ludom. a mala som dvojku zo spravania.a to som ani nic nemusela pisat
za mňa dosť často brácho, či už počas éry pokecu, potom na FB, ale i tu na birdzi už za mňa písal .. väčšinou veľmi dôležité úvahy alebo o zážitkoch hajzlových a potom ešte rád písal o našej tetulde, čo v rozhlase kecala .. ale našťastie jeho špecifickosť písania a kamarátsva s gramatikou ho vždy prezraili
ale ja keď som sa dostala k pc, nechtiac som to prečítalo ako " som sa pudla " čo som celkom hneď nepochopila, no vzhľadom na to, že to písal jeden kamarát, ktorý je tak správne trafený, tak som sa na tom začala preveľmi smiať, čo on zasa nechápal, pretože keď on písal ten status, ja som bola v kúpelni a rozpletala som si vrkoče a tie výsledné kučery boli také, že som vyzerala ako pudlík a preto on teda napísal že SOM NA PUDLA a vôbec mu neprišlo pochopiteľné, prečo sa na SOM SA PUDLA smejem
Spolužiakovi som požičal telefon, kde som sa neodhlasil z fb.. No a napisal mi tam niečo dlhšie v tom zmysle, že mám práve čerstvo oholené nohy. A potom sa zbytok vyučovania rehotal ako retardovaný
na FB nič ale keď som bol asi tak prvák na strednej tak mi na pokeci dohadovali gay stretko teda spískal to jeden spolužiak a potom sme mu na odvetu objednali na jeho adresu drahé knihy na jeho meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale pamätám si že kamarát mal raz status:"honím si."
a nikto si asi nemyslel, že to nepísal on
jeho sestra bola nehroazne nadsena
vidíte to? ona je lezba!!!
máme v triede lezbu!
mali čo riešiť
ale ja keď som sa dostala k pc, nechtiac som to prečítalo ako " som sa pudla " čo som celkom hneď nepochopila, no vzhľadom na to, že to písal jeden kamarát, ktorý je tak správne trafený, tak som sa na tom začala preveľmi smiať, čo on zasa nechápal, pretože keď on písal ten status, ja som bola v kúpelni a rozpletala som si vrkoče a tie výsledné kučery boli také, že som vyzerala ako pudlík a preto on teda napísal že SOM NA PUDLA a vôbec mu neprišlo pochopiteľné, prečo sa na SOM SA PUDLA smejem
a ešte sa mi nestalo, ale kamošom sa pravidelne stáva
Ja vacsinou len napisem ludom, ze Sona je super.. Ale teraz chcem dat kosovi do statusu: 'Mam rad svoje telo'. To ked sa mi podari, tak budem iny pan.
mne sa take nikdy nestalo, a to si ani nemusim zamykat laptop alebo sa odhlasovat som nudna.