Ahoj mám otázku.Ako sa menia tie stautsy,ktoré má každý na webke? Napríklad..."na dobrej cest,kvietok Birdzu,Malá hviezdička Birdzu,Hľadá cestu..." Čo mám spraviť aby som zo statusu "Klíčacie semienko" mala niečo iné? Neviem či ste ma pochopili ale keby h
ked ti ludia klikaju na webku komentuju ti prispevky, rastie ti tajne číslo. a ked prekročí nejakú hranicu napr. 2800 čo je hranica malej hviezdičky pokial sa pamatam, tak ti status stupne
niečo nad tisíc je pekne rastie- to teraz robím ja.... ale tak radím ti, daj si sem čo najviac narcistických fotiek, to potom pôjde veľmi rýchlo.... a a hlavne ak budú nejaké odvážnejšie..... bude stačiť aj ak si mimoriadne krásna
ale keď sa na teba tak pozerám, ešte si len také púpätko, tak s tými fotkami neviem ako, lebo vyzeráš na tých 13, máš stále detské črty (možno, keby si sa zmachlila ((ale nie ako kraslica), tak by si vyzerala staršie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a samozrejme nezabudni tiež spamovať nástenku smajlíkmi a podobnými blbosťami...