počkať, osviež mi pamäť, kto si vybudoval svoje trápne renomé (ktoré už dávno zašlo prachom, buďme úprimní) na škandáloch, nehoráznych, umelo-vyprodukovaných hádkach, nahých fotkách a prvoplánových blogoch, pri ktorých by sme sa o žiadnej výpovednej hodnote nemohli ani zmieniť.
a obúva so do teba nová generácia birdzákov, ktorá ponúka svieži prístup k veciam, a hlavne, zdravý životný štýl! bez drog, alkoholu a nezáväzného sexu
@mayo , Marián, zdá sa mi to? alebo si vážne znervóznel?
ak máš na mysli (ne)funkčné (ne)efektívne fotoalbumy, zopár zničených rubrík a zopár smajlíkov, tak sa ti ospravedlňujem za ten obrovský progres, za ktorý ti môže byť birdz vďačný
počkať, žurnalistika? nemal si náhodou pilne písať reporty z letných festivalov? čítal som asi maximálne tri a ... nemožno hovoriť ani o zlepencoch. boli to totižto tak nesúrodé zlátaniny písmen, nehovoriac o žiadnej sémantike a syntax katastrofická.
@mayo@3 pokiaľ si pamätám dobre, tak keď sa zaviedli statusy, tak JEDINÁ megahviezda po tajnom spustení tajných čísiel, keď sa ešte nezobrazovali, iba rátali, bola @sarah_whiteflower , potom dlho dlho nikto. potom som sa stal ja megahviezdou a možno o rok som sa stal zázrakom.
a tebe to pokiaľ viem trvalo ešte dlhšie... hm... možno by si si mal kúpiť nejaké tabletky na zlepšovanie pamäti.
och bože nikdy som nerobila na birdze nič účelovo - za zvýšenie statusu veď je to smiešne. samozrejme, že ma moja megahvizda teší, a samozrejme, že si pamätám, že po zavedení statusov som bola veľká hviezda
ale toto bezhlavé hrnutie sa za "slávou" (alebo čo si pod tým mega statusom predstavujete) je pritiahnuté za vlasy.
na margo vyššie rozhádaných...
@mayo - ty samoľúby zázrak. keby som nevedela, že ťa iba strašne baví hádať sa a vyvyšovať nad ostatných, tak ťa zdrbem za tvoju primitívnosť. ale viem, že to nemá zmysel
@xperiax ty si obyčajný závistlivý zmrd. nepoznám ťa inak, než z čítania tvojich príspevkov, a nemám ťa rada. ale v niečom ste si s mayom veľmi podobní. obaja sa snažíte tomu druhému dokázať, že ste nad vecou, a obaja z toho v niektorých prípadoch vychádzate dosť trápne.
@wewo vlastne nebyt maya, tak sa nestane strasne vela veci co sa stali ak spravne chapem, takze inymi slovami je dost mozne ze tu nebudem ocumovat ani ja a nasledne sa nestane to vsetko co ma dotlacilo az sem.
vdaka @mayo za to aky som i ked som ti napisal asi len 3krat a nikdy nezabudnem na tvoju odpoved
A TERAZ konecne k teme diskusie..
viem co som, viem cim som bol, viem kedy mi to stuplo najviac, viem ktory den to bolo o vela bodov a celkovo milujem a sledujem cisla..
ale na to aby som si dokazoval co som za zazrak fakt nepotrebujem birdz a jeho pocitanie tajneho cisla.. uz len preto, ze kto chce si ho vyzenie strasne vysoko a potom sa moze hrdit tym aky je "velky"
@johnysheek lawyered !!! xDD a ja sa nechcem hadat, fakt som si to myslel, ze to tak myslis aj ty..a preto som vyzdvihol tvoj britky 2ojzmyselny jazyk ( ocividne nepravom ) takze, teraz sa mozes hanbit, ze ma takto hanlivo napadas nepodlozene !!! D
este keby som tej hadke medzi @mayo om a @xperiax -som aj uverila
k teme: je trosku odveci robit nieco a prispievat len pre status.. nie? ja som hviezda Birdzu a nebyt toho, ze ma na to neupozorni kamarat tak ani neviem... Ved to je uplne jedno, kto je co.. ide tu len o potesenie, male osobne..ach jaj
ano ja som si to precital hned a nasledne som sa sulal.. lebo ked som to pisal som si to neuvedomil a zo zasady (aby mi ludia mohli vytIkat pravopisne chyby) si svoje prispevky (i tak "nehorazne" "strucne") malokedy po sebe citam
@luc.ka slečne dokonalej, ktorá si to, čo napíše, za sebou aj číta, len odkážem, že ja ju mám veľmi rád a trhá mi srdce, ako sa bezpointovo, drzo a ešte k tomu ostentatívne vopchá do "hádky" len aby ukojila svoje nízke sebavedomie hodnotením človeka, ktorého vôbec nepozná, dokonca to za tým aj nezabudne spomenúť.
a vyprosím si označenie zmrd, ja ti nenadávam, dokonca nie je to prvýkrát, čo si na mňa zaútočila, a ani raz som sa neznížil na to, aby som človeku, ktorého NEPOZNÁM, NIE SOM s ním v tom danom okamihu v žiadnom KONFLIKTE, rozpore či debate, len tak letmo utrúsil, aký je obyčajný zmrd.
@63 Celé to závisí predovšetkým od návštevnosti tvojej webky zaregistrovanými ľuďmi, takže TS ti nepomôžu v tomto ohľade vôbec. Blogy áno, ak ich teda aj niekto číta.
@cinko podľa mňa keby sa hádaš s ľudmi tak aj ty sa hneď dostaneš vyššie u niektorých ľuďoch mi to tak pripadá...mne to tiež ide pomaly, ale kvietkom som fakt rada
keď ty komentuješ a hlasuješ, si pasívny, musíš tvoriť! predsa len, keď si pozrieš pokec k statusom, nájdeš tam niečo ako "tento užívateľ urobil veľa pre birdz, veľa ľudí pozná jeho nick..." a predsa nie je možné, aby si bol známy kvôli tomu, že hlasuješ v anketách status je nejaká úroveň tvojej "slávy", nie hocijakej aktivity
@xperiax ja ťa nehodnotím ako človeka, nakoľko, ako som povedala, nepoznám ťa. hodnotím len tvoje "internetové vystupovanie" - a pokým sa budeš správať tak, ako sa správaš, nemáš ani najmenší dôvod prostestovať proti tomu.
a ten začiatok som asi nepochopila - čo je zlé na tom, že ak niečo napíšem, tak to po sebe prečítam? a aký to má súvis?
@mayo čo na to povedať... som dojatá, ako si sa ho zastal. už sa na jeho adresu nevyjadrím aby náhodou moje -sebavedomie- neutrpelo ďalšiu ranu
@luc.ka "ty si obyčajný závistlivý zmrd" čiže to bolo hodnotenie môjho internetového správania? pekne
úprimne, aj v reáli aj na birdz stretkách, som počúval o tom, aká si labilná, hysterická a pomerne dosť hádajúca sa mrška (v rovine internetového správania sa v komentároch)
čiže ospravedlňujem sa ti, že som vyššie citovanú vetu o mojej závisti a zmrd-nosti nepochopil ako internetové správanie. naozaj moja vina
a to s tým, že si sa neprečítala, vieš, ja osobne nepochopím, ako môžeš jedno správanie (podobné, to mayove) jednoducho prirovnať k primitivizmu no hneď povedať, že kedže ho poznáš, tak vieš, že to nie je pravda. následne pri druhom jedincovi, ktorého nepoznáš, už to pravdou je a je jednoducho závistlivý zmrd.
@etelnair jednoznačne, ale nenazval by som to ohováraním, jednoducho padne otázka, koho máte radi z birdzu a prečo a koho nemáte radi z birdzu a prečo.
@narazuvzdornaa ! a ja som si myslel, že som si z teba vychoval slušnú priateľku, ktorá ma bude slepo zastávať všelikde, ako je tu vo zvyku. a ty ma tak zradíš?!
fuuuha... nevedela som, že sa o mne bavíte na birdz stretkách. very intristing. dúfam, že sa mi to zarátava do tajného čísla a zvyšuje status. lebo som nepochybne populárna.
nechcete podpis kartu? ale bez podpisu, lebo ešte nie som zázrak, aby som si mohla dovoliť až toľko
vlastne by som sa asi nemala na nikoho vyjadrovať, som už značne mimo diania, a unikajú mi vaše vzťahy. neostáva mi iné, ako pozvyšok života vystupovať na birdze ako -hysterické- smiley: to ma pobavilo asi ako keď o mne niekto povie, že nahlas rozprávam. ja, také tiché dievča indivíduum.
@luc.ka naozaj mnohi nevedia, ake maju medzi sebou vztahy ti, co na internete ficia medzi sebou, a tu konkretne si sa trochu preratala v tom, utahuju si, nevedia co so sebou, vsak, pato? aj ja sa pridavam k ludom, ktori si utahovali a co poznaju xperiaxa a vravim, ze nie je zmrd, iba... piiiip {to piiiip pozna len on a to je znak toho, ze stara zipporah ho ma stale rada, robi kompromisy a hovori jeho recou }
@etalnair ohovara sa a intriguje medzi ludmi odkedy sa clovek naucil rozpravat vo fylogeneze a v ontogeneze od materskej skolky, lv postupujucom veku to ma ine hladiny a ciele {klesaju, jak sa patri}
ps> tesim sa na pirohy, pato, dva dni nebudem jest, a posto? este sa pametas na "coa ma"? smiley: : check me!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ale ono to skôr závisí od toho či Tebe ľudia niečo komentujú / hviezdičkujú, či ti posielajú TS-ky a tak
A potom mi to trvalo mesiac k zázraku.
Čiže tak.
A blogy.
narozdiel od Teba, som svoj status neživil drzím správaním sa
Pekné webky, fotky, články a hodnotné príspevky vo fóre hovoria za mňa.
A vlastne, kto si ty, že sa do mňa obúvaš, há?
ale píšem blogy, občas založím nejakú diskusiu, pridávam fotky... a ide to
a obúva so do teba nová generácia birdzákov, ktorá ponúka svieži prístup k veciam, a hlavne, zdravý životný štýl! bez drog, alkoholu a nezáväzného sexu
Na to Ti poviem len toľko, že Tvoje slovo proti môjmu.
A pripomeniem Ti, že moja história a produkcia na Birdzi je niekoľko krát väčšia, s tým, že ja som reálne vyvíjal Birdz a posúval ho dopredu.
Pričom... nechcem byť zlý, ale Tvoj jediný prínos bol vo forme žurnalistiky. Žurnalistiky základnej školy.
Človek by na Teba aj vytiahol nejakú špinu, ale tak najviac, čo si zvádol urobiť je nejaký článkový zlepenec.
Vráť sa, keď vyrastieš.
ak máš na mysli (ne)funkčné (ne)efektívne fotoalbumy, zopár zničených rubrík a zopár smajlíkov, tak sa ti ospravedlňujem za ten obrovský progres, za ktorý ti môže byť birdz vďačný
počkať, žurnalistika? nemal si náhodou pilne písať reporty z letných festivalov? čítal som asi maximálne tri a ... nemožno hovoriť ani o zlepencoch. boli to totižto tak nesúrodé zlátaniny písmen, nehovoriac o žiadnej sémantike a syntax katastrofická.
čiže o žurnalistike sa nebavme.
odíď a už sa nevracaj
Nemám nič proti je to váš problém...
(Ináč zaujímavé...
Hlavne, keď mi pripisuješ nekompetentnosť iných ľudí. Hlavne dementov.
To si na triko neberiem.
Ale raz by som Ti urobil močové a krvné testy na drogy. By som sa zasmial, ty mladá energia Birdzu
Utrús homosexuálnu narážku a nechaj tento flejm vyhasnúť.
submisívny?! (to si mi mala pripomenúť!)
Mimochodom som tu asi trištvrte roka a nechýba mi veľa k megahviezde, robím to čo ty, takže v tom možno niečo bude
Rozhádam vás tu všetkých
Aký je to kokot.
Cmuk Patrik!
A vravim si...pomaly dalej zajdes
301x prihlásený
On-line teraz
Status uživateľa:
· Pekne rastie Čo?
Tajné číslo: 1100
Jeje ja mám jubileum už som na birdzi registrovaný 1000 dní Slavíme
a tebe to pokiaľ viem trvalo ešte dlhšie... hm... možno by si si mal kúpiť nejaké tabletky na zlepšovanie pamäti.
Ale inak @goth111 ma pravdu s tou navstevnostou.
myslel som si, ze si za ten cas dospel
ale prispevok cislo 12 ma presvedcil, ze su ludia, co sa nikdy nemenia
ale toto bezhlavé hrnutie sa za "slávou" (alebo čo si pod tým mega statusom predstavujete) je pritiahnuté za vlasy.
na margo vyššie rozhádaných...
@mayo - ty samoľúby zázrak. keby som nevedela, že ťa iba strašne baví hádať sa a vyvyšovať nad ostatných, tak ťa zdrbem za tvoju primitívnosť. ale viem, že to nemá zmysel
@xperiax ty si obyčajný závistlivý zmrd. nepoznám ťa inak, než z čítania tvojich príspevkov, a nemám ťa rada. ale v niečom ste si s mayom veľmi podobní. obaja sa snažíte tomu druhému dokázať, že ste nad vecou, a obaja z toho v niektorých prípadoch vychádzate dosť trápne.
(je ich 7 tak si ich rozdelte spravodlivo, lol. that s gonna be fun)
@tomas @40 stal za to
@luc.ka nie
@wewo vlastne nebyt maya, tak sa nestane strasne vela veci co sa stali ak spravne chapem, takze inymi slovami je dost mozne ze tu nebudem ocumovat ani ja a nasledne sa nestane to vsetko co ma dotlacilo az sem.
vdaka @mayo za to aky som i ked som ti napisal asi len 3krat a nikdy nezabudnem na tvoju odpoved
A TERAZ konecne k teme diskusie..
viem co som, viem cim som bol, viem kedy mi to stuplo najviac, viem ktory den to bolo o vela bodov a celkovo milujem a sledujem cisla..
ale na to aby som si dokazoval co som za zazrak fakt nepotrebujem birdz a jeho pocitanie tajneho cisla.. uz len preto, ze kto chce si ho vyzenie strasne vysoko a potom sa moze hrdit tym aky je "velky"
apropo radsej 1000 takychto "rastucich" ako 10 "megahviezd" o ktorych hovoria uz len blogy, alebo prezent na fore
@n0win0u radsej sa ani nepytam, ake dvojzmysly mas na mysli
aby si si zvysil tajne cislo
a chces sa zviezt na mne
ale robit zo mna nejakeho tohto fakt nemusis.. som to myslel vo vsetkej pocestnosti
nemal som v umysle z teba robit nic
ja ta nenanapadam a urcite nie nepodlozene..
ty si zacal s tym, ze som pisal dvojzmysly co by bolo znacne offotopic a proste.. co si ludia o mne pomyslia.
odkedy si TY, davas tak zalezat, co povedia ostatni..a narovinu ostatni z birdzu znamena dost siroke spektrum niecoho neidentifikovatelneho...
fakt som tam tie dvozjmysly videl, ved si to precitaj po sebe !
a koncim.. lebo uz si prilis zdviham tajne cislo XD
k teme: je trosku odveci robit nieco a prispievat len pre status.. nie? ja som hviezda Birdzu a nebyt toho, ze ma na to neupozorni kamarat tak ani neviem... Ved to je uplne jedno, kto je co.. ide tu len o potesenie, male osobne..ach jaj
ano ja som si to precital hned a nasledne som sa sulal.. lebo ked som to pisal som si to neuvedomil a zo zasady (aby mi ludia mohli vytIkat pravopisne chyby) si svoje prispevky (i tak "nehorazne" "strucne") malokedy po sebe citam
a co sa bojis.. dvihaj si dvihaj..
dobru den a tak..
a vyprosím si označenie zmrd, ja ti nenadávam, dokonca nie je to prvýkrát, čo si na mňa zaútočila, a ani raz som sa neznížil na to, aby som človeku, ktorého NEPOZNÁM, NIE SOM s ním v tom danom okamihu v žiadnom KONFLIKTE, rozpore či debate, len tak letmo utrúsil, aký je obyčajný zmrd.
nuž čo už, niekto vyznieva trápne, iný hlúpo.
@luc.ka Lucuš! Šak ja sa len tak hrajem, kedže toto tu mám na háku, som takým aký si ľudia myslia, že som. Aspoň nieje nuda
Nebuď na Patrika zlá, si to nezaslúži.
A Vy zvyšok, humor, ňe? Beriete ten Internet strašne vážne niekedy.
najviac ti pomozu Ts-ky
Iba vás tu všetkých rozhádam...
Ale budem úprimný: Nejde mi o to aby som sa stal nejakým ,,super známim" Birdz-ákom abo megahviezdou... Iba keby sa mi trošku zvýšil status
A ak byť megahviezdou znamená sa s každým hádať a byť na všetkých ,,zlý" tak radšej budem len na malom statuse...
A myslím, že by si mal blogovať, pridávať fotky, hádať sa v diskusiách a tč by Ti určite rástlo rýchlejšie
a ten začiatok som asi nepochopila - čo je zlé na tom, že ak niečo napíšem, tak to po sebe prečítam? a aký to má súvis?
@mayo čo na to povedať... som dojatá, ako si sa ho zastal. už sa na jeho adresu nevyjadrím aby náhodou moje -sebavedomie- neutrpelo ďalšiu ranu
úprimne, aj v reáli aj na birdz stretkách, som počúval o tom, aká si labilná, hysterická a pomerne dosť hádajúca sa mrška (v rovine internetového správania sa v komentároch)
čiže ospravedlňujem sa ti, že som vyššie citovanú vetu o mojej závisti a zmrd-nosti nepochopil ako internetové správanie. naozaj moja vina
a to s tým, že si sa neprečítala, vieš, ja osobne nepochopím, ako môžeš jedno správanie (podobné, to mayove) jednoducho prirovnať k primitivizmu no hneď povedať, že kedže ho poznáš, tak vieš, že to nie je pravda. následne pri druhom jedincovi, ktorého nepoznáš, už to pravdou je a je jednoducho závistlivý zmrd.
Tvoje takmerargumenty sú samoúčelné jak hĺbkový čistič dentálnej nite, zliepaš drísty a stanoviská, kt. by si nebyť tejto situácie nikdy nezastával.
(J.k.!)
@etelnair myslíš, že si nikto nevšimol to pochybné indivíduum, čo na každom stretku číha za kríčkom?
nechcete podpis kartu? ale bez podpisu, lebo ešte nie som zázrak, aby som si mohla dovoliť až toľko
@xperiax
a ja vôbec neviem, čo ťa na závistlivom zmrdovi tak pohoršilo. závistlivo na mňa obšac pôsobíš, a zmrd, blb, či debil, to už je snáď úplne jedno
@etalnair ohovara sa a intriguje medzi ludmi odkedy sa clovek naucil rozpravat vo fylogeneze a v ontogeneze od materskej skolky, lv postupujucom veku to ma ine hladiny a ciele {klesaju, jak sa patri}
ps> tesim sa na pirohy, pato, dva dni nebudem jest, a posto? este sa pametas na "coa ma"? smiley: : check me!