Sorry no som tu nová tak prvá diskusia mi nevyšla tak ako mala :/ Stáva sa nie? No meriam 168 ....a vážím 52-3 kg ... ale som tu len druhý deň a niektorý ako sa tu vyjadrujú mám dosť Tak áno , každý máme svoje problémy a ja mám napr. tento :/ Ako viem som z tým zmierená , že už menšie boky nebudem mať , ale tak no hlavne že som zdravá presne tak ako napísala mia246 Ale rada si prečítam Vaše názory
No po fyzickej stránke, si myslím že je u mňa všetko v poriadku. U mňa v čom si neverím je skôr pracovná sféra. A byť optimistom v tejto dobe je dosť ťažké...
nesnaz sa byt aktivne nestastna a budes stastna, len nase myslienky nam davaju mnoho dovodov preco nebyt stastny "nie som dost pekny, nie som dost uspesny, nemam dost penazi, nemam perfektnu postavu,..." clovek si najde milion dovodv preco nebyt stastny a spokojny, ked sa mu zapne lava hemisfera, ser na nedostatky a prestan si v hlave vymyslat podobne dovody a uvedom si pozitiva, dakuj za to ze si zdrava, ze mas rodinu, dobrych kamaratov okolo seba, nemas okolo domu minove pole a pod.
prečo by to nemohla riešiť 20 ročná baba? proste úplne chápem jej problém, byť chudá a mať široké boky s ktorými nič nespravíš, proste to furt bude vyzerať otrasne... tu nejde o to, že by nevedela, že s tým nespraví absolútne nič, ale o to, že sa sama sebe nepáči. a tam nerozhoduje vek, ale psychika.
ozajstný chlap ťa bude milovať takú aká si a bude milovať tvoju ženskú postavu. záleží ti na tom čo si myslia ostatný ? nemalo by, lebo podstatné je to čo si myslí ten komu patrí tvoje srdce a pokiaľ nieje kkt tak ťa nebude presvidčať že s tým niečo rob alebo ti to vyhadzovať na oči.
@luc.ka Presne ako si povedala sama sebe sa nepáčim... Hore som úplne chudá a boky no hrôza .... ale tak, priatelovi sa to páči ...len keď idem dakde po meste a vidím baby štíhle , pekne postavy tak najradšej mám chuť ísť dakde pod čiernu zem :/
@14@luc.ka trosku nepekne hovorit ze je to nepekne ked ani nemas sajnu ako baba vyzera. A kilogramy su v postave cislo asi ako kilometre pri aute. totalna kokotina na posudzovanie
vela muzov ma rado siroke boky......cisla su iba cisla.......dolezite ako to vyzera na postave.........zeny dokazu hlavne co sa tyka ich postavy strasne prehanat ( hlavne v negativnom zmysle)
ja mám veľmi dobrú predstavu o tom, ako to vyzerá, keďže ja sama mám podobný problém. a tiež sa mi to nepáči. ani na mne, a ani na iných.
keď má dievča kostru stavanú tak, že by na nej mala mať aj istý tukový obal a prsia istej veľkosti, aby to vyzeralo harmonicky, a nemá, práveže je chudá, tak... potom to naozaj nie je pekné.
keď máš priateľa, ktorému sa páčiš, tak sa tým nezaoberaj... neporovnávaj sa, a neľutuj sa, lebo ho to prestane baviť, a ostaneš veľmi rýchlo len sama so svojou "nedokonalou" postavou
nájdi na sebe niečo pekné, a maj sa rada pre tie pekné veci
@luc.ka nepochopila si ma chcel som tým povedať že kilá nič nehovoria. poznám baby ktoré majú 60kíl a vyzerajú na 50 a iné čo majú tak isto a vyzerajú na 70+....
dobre, nepáči sa ti to... aj tak si stojím za tým že správny chlap ju bude lubiť taku aka je aj s jej postavou
ty si to nepochopil. kde sa odvolávam na kilá? o kilá nejde absolútne. ide o veľkostný nepomer. ktorý sa dá predstaviť na základe toho, čo popísala -.-
@luc.ka klídek nechápeme sa obaja ja hovorím že hoci má 52kíl a velke boky, tak neznamena ze MUSI mat postavu ako ty opisujes. nevravim ze nema ale ze nemusi mat, pretoze hovorim ze kila su moc relativny meter. okrem toho to ze ma v pase 100cm tiez neznamena nic, co ak ma na pleciach 150 ? dobre srandujem ale chapes co myslim, ja osobne som videl pripady ked baba mala tolko kil ze som myslel ze papa olovo leebo sa to nema v nej kde brat.
proste jebat na to, baba by sa mala mat rada za hocico ine ked uz nei za postavu a mat sebauctu , najst si spravneho chlapa a byt stastna, thats it...
Ano aj take dni su. Ale clovek ci si neveri a nevie si dat ciel. Tak nikdy v zivote nic nedokaze. Treba byt silny a verit si. Lebo ten kto to vzda tak tuto vojnu so zivotom davno prehral.
Ja som take obdobia mala hrozne casto. Az som sa spamatala a teraz konecne dosahujem take vysledky ake aj chcem a ake si predstavujem.
@40 nie je to až taká katastrofa. keď to dokážeš, tak kúsok priber mne osobne to nejde, a vlastne ani nechcem, lebo keby som pribrala, tak zásadne na riti a na stehnách double fail
zeny su majsterky vo vyrabani si komplexov, ukazkovy priklad ^
Ber sa taku aka si, ked su to tie kosti tak vela veci ti nepomoze, boky mas normalne, ako clovek. Spämataj sa lebo ak to budes prenasat do vztahu tak sa skor ci neskor rozpadne, lebo partnera nebude bavit stale ta presviecat ze sa ti paci. Vlastna skusenost
tiež som toho názoru, že si hruška a podľa fotky ťa netrápia až tak kosti ako tzv. "saddle bags", čo sa odstrániť dá .... ale inak nemáš mať prečo komplexy.....
@19juja92 ..ja mám občas také hnusné stavy, že mám pocit, že už som drzá len tým, že chodím po dennom svetle a že keď sa na mňa niekto pozrie tak mu oči zhoria alebo pukne od smiechu :/ a fakt to neni príjemné, úplne záchvat úzkosti mám vtedy čo len z izby výjdem si 20 metrov do jedálne po obed, inak sa nehnem z pod periny a čakám kedy to skončí... (ach)
podĺa mňa to máš v pohode, vždy sa dá nájsť niečo s čím si nespokojná...ty máš širšie boky, ale aspoň máš pás, ja mám úzke boky, ale nemám pás... obleč si obtiahnuté šaty ktoré budú trochu širšie od pásu a bude to vyzerať super
@luc.ka predstav si, že mám podobný problém a naozaj toto ma nejak vážnejšie trápilo tak v 13-14 tich.
teraz to riešim len vtedy, ked si chcem kúpiť nohavice a napríklad S-ko alebo 36-tka mi je v páse také veľká, že by som tam zmestila aj dve také, takisto nohy sú voľné, ale ak chcem menšie číslo, tak ho neoblečiem kvôli bokom.
píše že si neverí a má nízke sebavedomie, ale ak HLAVNE kvôli tomu a je to jej najväčší problém v 20-tich rokoch, tak to mi príde trocha detské...
@luc.ka nemusi/síš priberat tak že budes viac žrat ale nejako viac cvicit vrchnu partiu tela kludne aj v posilke. A niesom si istý ale keby si cvicila možno zadok takí by na nezväčšoval do bokou ale skôr sa ten obluk zvačší a spevní
Moja priatelka pravidelne cvicí a má hrozne pevné ruky a cicky. No neni to také že by bolo vidno svaly, len proste ked nejakej babe chytis ruku je taká makka ona ju ma takú pevnú Este ju zlanarit na nohy a zadok ...
Moja sestra tiez vazi 53 kil ma 22 rokov a od pasa hore je fakt vychrtla brucho ploche prsia male,ruky tenucke ale ma boky zadok a nohy presne ako na foto..a je to v pohode,radsej by som mala jej postavu ako moju..ja nemam ani chude ruky,hrud a ploche brucho..a vadi mi to,ale obidve sme s tym zmierene to je proste stavba postavy..
@19juja92 A koľko meriaš? Myslím si, že váhu máš celkom dobrú. Ja meriam okolo 167 cm a chcela by som vážiť toľko, čo ty. Ale inak som so svojou váhou spokojná. Máš pravdu, že s tými bokmi nemôžeš nič spraviť, keďže ide o panvové kosti, ale možno by si lepšie vyzerala, keby si pár kíl pribrala.
@19juja92 nestava sa mi to nikdy, lebo sa snazim zit v pozitivnom naladeni. a ked nieco nevychadza ako ma, najdem v tom nieco dobre a zvysok hodim za hlavu k tej postave...@37 ak si to ty, tak sa mi pacis a ber to tak, ze je to tvoje telo, si to ty a maj sa rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
ako sorry, neviem či je to nejaký fake, len nechápem ako môže toto riešiť vraj 20 ročná baba...
však s tým už nič nenarobíš a to by si mala v takom veku vedieť.
jedine sa s tým zmieriť, obliekať sa tak aby vyniklo to čo má a aby si to zakryla ak ti to prekáža alebo sa s tým stotožniť a neriešiť to.
A začni sa niečomu venovať! Športom, umeniu ..skús všetko ..určite nájdeš niečo v čom budeš lepšia ako ostatný a vtedy ti sebavedomie vyletí vysokoooo
k téme: začni viac jesť nech nie si kosť a koža, koľko vlastne meriaš?
a súhlasím so @4
prečo by to nemohla riešiť 20 ročná baba? proste úplne chápem jej problém, byť chudá a mať široké boky s ktorými nič nespravíš, proste to furt bude vyzerať otrasne... tu nejde o to, že by nevedela, že s tým nespraví absolútne nič, ale o to, že sa sama sebe nepáči. a tam nerozhoduje vek, ale psychika.
-.-
treba sa naučiť mať rád. všetci sme krásni a srať na nejaké ideály spoločnosti.
ozajstný chlap ťa bude milovať takú aká si a bude milovať tvoju ženskú postavu. záleží ti na tom čo si myslia ostatný ? nemalo by, lebo podstatné je to čo si myslí ten komu patrí tvoje srdce a pokiaľ nieje kkt tak ťa nebude presvidčať že s tým niečo rob alebo ti to vyhadzovať na oči.
ende
nech dá fotku a posúdime
ja mám veľmi dobrú predstavu o tom, ako to vyzerá, keďže ja sama mám podobný problém. a tiež sa mi to nepáči. ani na mne, a ani na iných.
keď má dievča kostru stavanú tak, že by na nej mala mať aj istý tukový obal a prsia istej veľkosti, aby to vyzeralo harmonicky, a nemá, práveže je chudá, tak... potom to naozaj nie je pekné.
keď máš priateľa, ktorému sa páčiš, tak sa tým nezaoberaj... neporovnávaj sa, a neľutuj sa, lebo ho to prestane baviť, a ostaneš veľmi rýchlo len sama so svojou "nedokonalou" postavou
nájdi na sebe niečo pekné, a maj sa rada pre tie pekné veci
dobre, nepáči sa ti to... aj tak si stojím za tým že správny chlap ju bude lubiť taku aka je aj s jej postavou
ty si to nepochopil. kde sa odvolávam na kilá? o kilá nejde absolútne. ide o veľkostný nepomer. ktorý sa dá predstaviť na základe toho, čo popísala -.-
často sa len stačí správne obliecť
minimum ľudí vyzerá dokonalo... a tí, čo hej, to majú podľa mňa oveľa ťažšie v živote
proste jebat na to, baba by sa mala mat rada za hocico ine ked uz nei za postavu a mat sebauctu , najst si spravneho chlapa a byt stastna, thats it...
Ja som take obdobia mala hrozne casto. Az som sa spamatala a teraz konecne dosahujem take vysledky ake aj chcem a ake si predstavujem.
ty si furt budeš mlieť svoje, však? ešte raz sa ťa pýtam, kde sa ja odvolávam na kilá?
ja sa odvolávam na fakt "som chudá a mám široké boky" - vidíš tam niekde ten tvoj "relatívny" číselný údaj?
nechaj to tak proste, strašne by si chcel, aby to bolo tak, ako hovoríš, ale nie je
podla mna kvôli tomuto urcite nemusis mat nizke sebavedomie a tiez mi to nepripada ako 100 cm
ja netvrdím že sa odvolávaš na kilá, to si zase uvedom ty
Ber sa taku aka si, ked su to tie kosti tak vela veci ti nepomoze, boky mas normalne, ako clovek. Spämataj sa lebo ak to budes prenasat do vztahu tak sa skor ci neskor rozpadne, lebo partnera nebude bavit stale ta presviecat ze sa ti paci. Vlastna skusenost
si očividne hruška
cvič, spevni si stehná a budú vyzerať inak , priberať by som ti neradila.
"prípadne si pozri Modré z neba"
rada nad zlato
teraz to riešim len vtedy, ked si chcem kúpiť nohavice a napríklad S-ko alebo 36-tka mi je v páse také veľká, že by som tam zmestila aj dve také, takisto nohy sú voľné, ale ak chcem menšie číslo, tak ho neoblečiem kvôli bokom.
píše že si neverí a má nízke sebavedomie, ale ak HLAVNE kvôli tomu a je to jej najväčší problém v 20-tich rokoch, tak to mi príde trocha detské...
Moja priatelka pravidelne cvicí a má hrozne pevné ruky a cicky. No neni to také že by bolo vidno svaly, len proste ked nejakej babe chytis ruku je taká makka ona ju ma takú pevnú Este ju zlanarit na nohy a zadok ...
toť len môj postreh ku zharmonizovaniu postavy
moše byť, ale ja mam istý posilkový blok nemôžem tam proste ísť ale zvážim to, lebo máš pravdu do veľkej miery len ťažko sa mi to prekonáva...
niektorí ľudia nebudú spokojní ani v 30ke, nie je to o veku...
mám príliš veľké kozy.
nemám dosť dlhé vlasy.
chcem aspoň 3 kilá schudnúť.
keby som to riešila tak mi z toho jebne.
a ak si na tej fotke @40 ty tak máš široký skôr zadok než bedrové kosti
ale také kraviny fakt netreba riešiť, hlavne ak máš fakt tých 20 rokov, preboha! (ach)
no keď spravím jeden klik, tak som super...
ja som lemra, mňa by musel niekto strážiť