Stáva sa aj Vám, že sa potrebujete dobre, ale dobre rozčúliť, aby ste mohli existovať??
Dnes som bol na obede a prišli tam dve kolegyne a začali sme kecať o vedúcich kancelárií a ked sme sa dostali k našej- tak to začalo vo mne vrieť a spust
ano poznam to doverne niekedy rano dojdem do skoly ako casovana bomba najacim na prveho cloveka na ktoreho narazim a potom sa ospravedlnim a som uz cely den krasne kludna a mila
čo ti poviem. dobre si urobil. kiežby som aj ja vedela povedať konkrétne a presne ľuďom, čo mi vadí... problém je v tom že ja sa viem až príliš ovládať a v stresových situáciách zachovávam zo zásady chladnú hlavu... takže sa neviem rozčúliť keď to treba... hoci občas mi rupnú nervy v správnu chvíľu... výnimočne. treba si vedieť povedať čo ti vadí
niekedy sa treba vediet udrzat lebo ti to moze priniest velke problemy...
co myslis kto sa ma v zivote lepsie? ti co prikyvuju a naoko suhlasia ale pritom si myslia svoje alebo ti ktori po kazdom hned hulakaju ked sa im nieco nepaci? moc oblubeny asi nebudes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
len otvorili dvere a tak som pičoval ako chorá vrana, len na mna kukali obidve -
Niet nad kvalitné vyryčanie všetkých prudko intelektuálnych urážok v známom vesmíre na prvú osobu, ktorú zrána uvidíš.
ale velice schvalujem prejavy emócií, ono by sa to nemalo udržiavať v sebe...ale zas potom by niektorí iba vkuse nadávali
co myslis kto sa ma v zivote lepsie? ti co prikyvuju a naoko suhlasia ale pritom si myslia svoje alebo ti ktori po kazdom hned hulakaju ked sa im nieco nepaci? moc oblubeny asi nebudes