aj mne sa to stáva pravidelne ...aj zrovna teraz pred pár minútami
u mna je to takto celá som happy spokojná potom zrazu mi niekto pokazí tu moju happy naladu potom mi dalsi pokazi cely den...este ma aj niekto vytoci potom som taka nastvana ze nadavam a potom placem..
ja to dlho dlho držím v sebe, potom mám chuť niekomu ublížiť (najšastejšie sebe) alebo niečo rozbiť a potom plačem a som umrnčaná a maznavá a len výnimočne po niekom kričím
to fakt? tak mne by sa neviem co muselo stat, aby som plakala od nervov.. ja ani nekricim ani nic nerozbijam... vlastne raz som jebla do steny nejaky predmet, co bol na stole, lebo som v prvaku na strednej prepisovala uz 60 krat ulohu z ADK na pisacom stroji
stava a je to fakt blbe lebo chalani mi robia zle, trva to uz asi 20 minut, ja stracam nervy aj hlasivky a nakoniec sa zhrutim az do placu potom na teba vsetci cumia a to je dost trapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Nič sa nedeje. Z nič sa nedeje som zrazu tak nervózna, že by som najradšej všetko rozbila a podmínovala. A na koneic toho všetkého sa potom rozpalčem.
najprv sa tvárim, že nič, potom sa začnem od nervov smiať a potom príde plač
u mna je to takto celá som happy spokojná potom zrazu mi niekto pokazí tu moju happy naladu potom mi dalsi pokazi cely den...este ma aj niekto vytoci potom som taka nastvana ze nadavam a potom placem..
vtedy by som vážne niekoho najradšej zbila O.o