Ano. Moja mama sa ma neustale pyta ci som jedla, co chcem jest, vola ma jest. A ide ma z toho drbnut, a ja to iste praktizujem na frajovi
Taktiez si mama vsetko porobi sama a potom picuje,ze jej nepomozeme. A ja tiez tak vsetko porobim, povysavam, umyjem podlahy, navarim a potom to frajovi vycitam, ze mi s nicim nepomoze a pritom viem, ze keby mu poviem tak mi so vsetkym pomoze. Ale snazim sa to kontrolovat
Asi ano. Ale bohuzial si vsimam hlavne tie negativne vlastnosti (aj ked moji rodicia su super!). Cize napriklad som casto nervozna a potom kricim a som zla na ludi, co su na mna dobri.
Po ockovi som úplný flegmatik a vcelku kľudný človek, po mame neviem, lebo keď som mala 3 tak odišla... ale stále zisťujeme že máme milion spoločných vecí, názorov a postojov aj keď sme sa asi 12 rokov nevideli ani nepočuli. Asi sú to gény
Na mamku sa niektorymi negativnymi strankami, najma absenciou sebadovery a workoholizmom (za jej najlepsich cias) a otrasnym psychickym perfekcionizmom a potrebou byt ''normalna, standartna''.
čo ja viem, výzorovo sa s mamkou vraj podobám. Ale aby som na nej nejaké vlastnosti neznášala... skôr ma občas škrú ale ona je rozumné, veľmi rozumné žieňa. A máme dosť rovnaké aj povahy, presne nad rovnakými vecami sa vieme rozčúliť, či zasmiať. Proste za posledný rok som si tak rozvinula vzťah s mamkou, že mi je najlepšou kamoškou aj, posielame si selfies v mmskách a tak a myslím, že ma začala brať ako dospelú už aj, odkedy som častejšie v BA ako doma.
po mame som zdedila silnú averziu voči alkoholu, fajčeniu a drogám, hnusné písmo, prehnanú starostlivosť o ostatných členov domácnosti a ešte aj to že musím vždy vedieť kto z rodiny kde je
a po otcovi som zdedila tvrdohlavosť (dúfam že len miernu), to že sa niekedy bezpredmetne hádam, to ˇže nič nedotiahnem do konca a neplním sľuby
samozrejme zdedila som aj dobré vlastnosti a neviem či je to dedené výchovou alebo pokrvne
prakticky vsetko mam od svojich rodicov a som natolko vnimavy ze si to uvedomujem, takze ano, bojovat je s tym zbytocne ale ked som sa pochopil tak sa uz "nebojim"
po otcovi-neda sa so mnou pozerat ziadny film, stale do toho kecam (jednoducho ked vidim vo filme nejaku nezrovnalost alebo hlupost, musim to okomentovat)
po mame- som tvrdohlava, a prehnane bojazliva, co sa mna tyka aj ostatnych
jj som zlahka horkokrvnejšia než som byvala to mam po ockovi a po mamke som strašny upratovač domaci bavi ma to ale jojkam že som na všetko sama a nikto mi nepomože ofc najprv všetko urobim a až potom jojkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Taktiez si mama vsetko porobi sama a potom picuje,ze jej nepomozeme. A ja tiez tak vsetko porobim, povysavam, umyjem podlahy, navarim a potom to frajovi vycitam, ze mi s nicim nepomoze a pritom viem, ze keby mu poviem tak mi so vsetkym pomoze. Ale snazim sa to kontrolovat
a dúfam, že ani nestane, nechcem byť štetka ako moja matka a bezcharakterná sviňa ako môj otec.
Na niektore veci prikyvnem, ze sa zijdu.
aj čím som starší sa viac na otca podobám výzorovo, rovnaký výraz tváre a rovnaké vrásky sa mi začínajú robiť
a našťastie zároveň to najlepšie z mojej mamy a to mi pomáha hentie kokotiny potláčať a to je super.
a po otcovi som zdedila tvrdohlavosť (dúfam že len miernu), to že sa niekedy bezpredmetne hádam, to ˇže nič nedotiahnem do konca a neplním sľuby
samozrejme zdedila som aj dobré vlastnosti a neviem či je to dedené výchovou alebo pokrvne
po mame- som tvrdohlava, a prehnane bojazliva, co sa mna tyka aj ostatnych
a sú mi ľudia ľahostajní jak môjmu drahému otcovi som ja