ja som sa stavila s jedným, čo ma chcel .. a on prehral , tak musel si dať ponožku na hlavu a tak ísť v buse a on to spravil .. no ja som nebohla, keď ešte aj náhodou som do toho busu nastúpila, mala som tam všetkých kamošov, ty vole, každý si ho fotil celou cestou na neho čumeli a on mi ešte volá, že vidíš ma?
@purpledrug666 v pohode ja som sa raz stavil s kamošmi na intráku že vypijem 7 borovičky. nepodarilo sa. musel som sa holý prebehnúť po chodbe na intráku a na tej chodbe boli kamery. vychovávatelky mali velkú show
@purpledrug666 no vieš po pol litri borovičky mi to bolo jedno. no intrák lozenie za babami po hromozvode, hádky s vychovávatelkami, vodné bongo na hajzli, grcanie z okna..... to boli dobré časy...
@purpledrug666 a na intráku je dakedy nuda, a vtedy je človek schopný staviť sa o čokolvek. čo si ešte pamatám som sa raz stavil že zožeriem pavúka napr. alebo sa kamarát stavil že zaspieva na intráku do rozhlasu....
ja som sa stavil ze strcim penis do horiacej sviecky ...a prehral som..neurobil som to.. som slaby charakter...a bolo ta stavka na chate kde bolo vela ale strasne vela piva
@obnoxious hej? To si človek vyberie či sa teda anrodí teplý alebo nie? Si mi nejaký vedec.
Tebe by bolo treba napraviť mozog, ale s tým ti bohužiaľ nikto nepomôže. Ale vieš čo? Môžem byť emák, môžem byť bi, som šťastný taký ako som a keď mi tu nejaký kokotko cez net na všetko pičuje nič to so mnou nespraví Ale s tebou asi hej, keď sa v tom tak vyžívaš. Už k len toľko:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Keď sa vyspia tak vyhrali a keď sa nevyspia tak prehrávajú - a to im povedz že ten čo prehrá sa musí s tebou vyspať.
Tebe by bolo treba napraviť mozog, ale s tým ti bohužiaľ nikto nepomôže. Ale vieš čo? Môžem byť emák, môžem byť bi, som šťastný taký ako som a keď mi tu nejaký kokotko cez net na všetko pičuje nič to so mnou nespraví Ale s tebou asi hej, keď sa v tom tak vyžívaš. Už k len toľko:
Forever alone