Catwte Birdzáci, som Vás dlho nepozdravil cez Diskusiu....
ale napadlo mi taká vec, možno úplná blbosť, ale napadlo mi, že čo keby sa ukazovali stavy toho s kým si píšete tsku, resp. ak vám napíše niekto ukáže ho pri avatari alebo niekde tam....
Zaujímavý nápad, ako presne by to mohlo fungovať? Alebo chcete, aby sa otvorila vedľa otvorenej TS-ky nejaká vizitka, kde budú základné údaje o tom uživateľovi ako aj jeho posledný status?
@tomas - a čo tak spraviť tú vizitku do tej bublinky čo sa zobrazí keď ukážeš na niekoho nick (napr. vo fóre), len ju trochu predĺžiť, aby sa tam zmestil aj najaktuálnejší stav? a prípadne či je človek online a čo robí, a ak je online, tak ikonka "Napíš TSku"?
bolo by to podľa mňa celkom v pohode... niekto vo fóre napíše agresívny koment, dám myš nad jeho nick, uvidím že má stav "všetko je v prdeli", tak je mi to jasné. vidím že je online, tak kliknem na ikonku "napísať TSku", a napíšem mu "čo sa stalo?".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale tvoj napad sa mi paci
bolo by to podľa mňa celkom v pohode... niekto vo fóre napíše agresívny koment, dám myš nad jeho nick, uvidím že má stav "všetko je v prdeli", tak je mi to jasné. vidím že je online, tak kliknem na ikonku "napísať TSku", a napíšem mu "čo sa stalo?".