ja som videla vela smiesnych veci... hlavne mlieko bolo ucinne... =D ale stalo sa mi ze som videla same kolobezky okolo seba co chodili bez toho aby na nich niekto bol... =D
Dufam ze sa nesnazite nahovorit, ze tie haluze ste zazili na travicke.Lebo ak hej, tak ste riadne em i em o pretoze vacsina tych stavov co ste napisali vam v zivote trava nesposobi, hubky a lsd a dalsie psychedelika to hej, no nie sluk.
no ja som uz mala vselico od travy az po ekiny a ine haluze ale nic s toho nebolo take zle ako MUSKATOVY ORECH!!!!znie to uplne sprosto a ani ja som tomu neverila pokial som nevyskusala ma to 5krat taky ucinok ako ked sa zhulite do nemoty nastastie uz take experimnety na sebe neaplikujem ale ani nelutujem ze som to vsetko vyskusala lebo na tie pocity nezabudnem len tolko pa
Typek:nehovorim, ze kazdy zaziva tie iste veci, ale ak niekto povie ze videl skakat delfinov alebo prechadzal do inych realit a dimenzii s TRAVOU tak tomu neuverim, jedine ze by bol schizofernik.
Majlos:trava nie je pravy halucinogen, mozno ludia s EXTREMNOU fantaziou maju skutocne halucinacie na trave.Ja ju nemam, mozno ty hej.
ja som videl na kazdej bytovke ostrelovacov a na kazdom rohu fizlov kedysi. hrozne ubijajuce to bolo..inak v londyne v lete som mal taku travku od cernoskov ze by si z nej skapal..dokonca aj ty bez extremnej fantazie.
asi som este nemala stastie na taku zazracnu travku, ale tiez som mala nejake haluze...dost sa bojim ovadov, a raz som sla nahulena po trave a slapla som na jedno miesto a prisahala by som ze pod nohou som pocula aj citila bzucat ovada, tak som tam stala a bala sa ju zdvihnut, nakonic tam nic nebolo...a to je fakt..no a ked to je has, tak su trocha vacsie haluze
No mňa zas sprevádzal raz celkom zaújmavý stav. Boli sme zahrabaný v parku a techovali sme a ja som si kua stale myslela ze nas niekto sleduje. Ale nevidela som nikoho proste len taky blby pocit. Alebo tiež celkom husta haluz keď som si myslela ze som sa posrala a uz som sa tesila kedy pojdem na wc no našťastie nič som nenasla.
najlepší stav?? tých je mnoho... čítala som si niektoré príspevky o tom, aké kto mal stavy,,, a zaujalo ma to, ako niektorí písali, že mali fakt veľké haluze,, videli všelijaké veci a tak... no môžem potvrdiť,ž e aj z trávy sa dá mať takéto haluze... avšak možno len zo začiatku, keď človek fajčí,, časom už halušky ustupujú a je len stav, že sa ti chce smiať, je ti fajne, všetko je pekné a tak... ja som už veľmi dlho nič nevidela čo nie je, alebo nemala totálne prepínaky.. v podstate iba raz som videla skutočne niečo čo tam nebolo, a to bolo keď som sa 3x sfajčila tak poriadne... na múre, kde bolo niečo postriekané, som videla krásnu rieku s vodopádom, vtákov, kamene, stromy, no krása,, cítila som sa pritom ako v nejakom 18. storočí v noci v londýne, a k tomu aj hmla bola.. no všetko to bolo len moja fantázia.. odvtedy už som nič také nezažila.. tiež si myslím, že také halucinácie a podobné veci prakticky môžeš mať iba od lsd, hubiek a veci podobných.. z trávky sa to stáva len občas
Ja mam halucinacie vzdy ked zahulim.. ci uz vizualne alebo sluchove no vzdy. Ked si mam spomenut na zazitky tak sa mi vynoria v hlave skor tie zle ako som spala alebo sa mi nic nechcelo. Jednoducho ten svoj svet ked som mimo a netusim co sa okolo mna deje. A aj tak na vacsinu haluzi zabudnem. Skor len prezivam ten pocit ked je mi dobre a vsetko okolo sa mi zda take pekne no to sa mi stava aj na inom resp. v kombinaci speku s niecim..
jední tak, druhí tak... na každého to vplýva inak... a u mňa to je fakt tak že veľmi tie halušky nemám... a vôbec to nezáleží od toho jaká je tráva, či dobrá alebo zlá... lebo ak je moc dobrá, teda moc silná, tak u mňa je to tak, že halušky nei sú, skôr som totálne mimo.. tak ako v holandsku, som nepočula, nevidela a nemohla stáť... ale žeby nejaké halucinácie?? nie
Spomenula som si ako som raz sedela na zastavke na takom mure a cakali sme na bus. Kamarati sa o comsi rozpravali no samozrejme, ze ja som ich debatu nechapala a vnimala som len svoje myslienky. Pozerala som do zeme a videla som slimaka toho takeho hendeho bez domceka. Zdal sa mi strasne krasny a zlaty. Co je divne pretoze normalne slinakov neznasam. Bol ako namalovany. Mal normalne okruhlu hlavu, oci, usta a take veleke modre tykadla ktorimi na mna maval, usmieval sa a nieco mi vravel alebo spieval, to uz neviem. Nerozumela som mu pochopitelne Bola som nim uplne zaujata a vobec mi to neprislo divne az zrazu som sa akoby zobudila a pozeram a bol listok na bus.. uplne som sa akoby zlakla, ze ten slimak tam nieje ale je to obycajny listok. Neuvedomila som si a povedala som nieco ako woooow listok nejak tak a kamarat sa z toho zacal smiat
nemozem z tych prispevkov keby je pravda vsetko co tu pisete tak ste museli mat nehorazne flashe chytat take kapre ze ste o sebe nevedeli.. aj to ste museli hulit nejaku hydrofoniu alebo vyssiu kvalitu. inac je to prakticky nemozne aby ste mali z travy take stavy
a este nenavidim ked zahulim a pocujem jednu pesnicku tak pocas celeho stavu tj tak hodka a nieco mozno viac mi ta pesnicka rezonuje v hlave a nikdy nekonci.
nooo nefim co tu fedsina hulila ale take stavy som nemal ani za ten kkt ..ja ked som sa prvy krat dokasoval tak mi krv pumpovala v celom tele ale najviac v krcnich tepnach a srdci...mnooo bolo to riadne peklo a strasne som bol nahaluzeny na zvuky ... a bratranek ked sa dokuril sa zvalil do mraveniska a myslal si ze sedi na gauci a ja vykukany na rozostavane Tesco ... a tak dal ked drogy tak len Skunk Alko a Sex PIFKO wooooooow
DAl som tzv. smrtak,kolac bolo to v skole nevedel som ze zijem mislel som ze je to nejaka rozpravka,a haluze fuuu po ceste domov som mislel ze ma niekto oblal s kyblom vody
Extaza nooo ale hlavne su to halusky z pika.... ja mam teeeez taky problem v poslednej dobe ze nemozem zaspat... a to aj ked sa cez den nezhulim... napicu to je ale popri tom aj zabava
Lucyliu89 to ze tebe by sa to nestalo som myslela tak, ze ty by si sa do takej situacie ako som bola ja asi nedostala.. P mi vtedy len "pomohlo" Sice to co sa stalo sa moze stat asi kazdemu ale...
Luciliu89 povedala no tu do fora by som to urcite nepisala..
Nechcem na to ani mysliet a nie to este o tom rozpravat. Este je to cerstve, poriadne som to stale nerozdychala.. niekedy ked bude vhodny cas a mne uz z tej spomienky nebude prichadzat zle tak ti to mozno poviem..
Extaza ako viem si predstaviť, že určite ste neobdivovali krásy Prahy, ale že ste sa skôr pohybovali medzi "narkomanmi" a v tých takých nebezpečných častiach Prahy... ako úprimne, mne stačí v telke vidieť zábery z takých miest, a ľudí ako si tam niečo pichajú, ako vyzerajú, a mám dosť.. keby som videla v skutočnosti.. neviem čo by som spravila....
Ja som to nie len ze videla na zivo ale tych 5 dni som zila aj ja tym ich "zivotom" . Bolo to na mna vela a hlavne vdaka tomu som sa rozhodla, ze koncim.. pretoze som videla ludi ktori su fakt na okraji a ja takto skoncit nechcem.. u nas to az take nieje ale to co sa deje tam... no uf
Oni nemaju problem si pichnut ani medzi ludmi.. v metre napriklad alebo na zastavke plnej ludi..
Extaza ja viem , Praha je strašná.. to aj ada čo bola v Prahe hovorila, že tam hrozné bolo.. keď išli na metro, samé povyhadzované striekačky a pod., no ja si fakt hovorím, že som rada, že žijem v Prešove.. ono aj v Blave je to tak,ale určite omnoho menej ako v Prahe.. ale fakt... som rada, že si sa tak rozhodla..
Tam boli striekacky, vrchnaciky, slamky a pod. pohadzane takmer na kazdom rohu.. hlavne v parkoch, pri lavickach.. jednoducho nejaku tu inzulinku najdes asi vsade..
Teraz som uz aj ja cela stastna, ze byvam tam kde byvam Nemenila by som ani za nic.. aj ked uz ani tu to nieje moc bezpecne..
Extaza tak ako ked som bola s vami, som videla, že fakt skoro každý druhý človek min. fajčí trávu... teraz keď som mimo tohto okruhu ľudí, vidím len ľudí, čo max. si raz za čas vypijú.. skutočne záleží od toho v akej spoločnosti sa pohybuješ, a ak si medzi normálnymi ľuďmi, nebezpečenstvo ti nehrozí...
Lenze to mas tak.. mne ostali uz len ti co cisty moc niesu.. pretoze vsetci co su normalni sa na mna vykaslali a vyhybaju sa mi koli tomu aky zivot som si zvolila..
Hmmmmm... dobra otazka aky stav, ale kdo uz hulil viackrat vie ze co tu par ludi pise ze videl napriklad ruzove listy zo stromu ako padaju nahor.... to su kokotiny, z travy nemas halucinacie iba ak sa namotas, a preto slovo stav ma uplne inu funkciu v tomto zmysle ked sa dlho namotas mas stav ked mas stav alebo ked si v stave tak si iny, ale ked ten stav odide tak si povies co som robil co sa stalo ? v niekdorych pripadoch..... podla mna toto je najjednoduchsie vysvetlenie
@58 pičovina ...... maš halucinacie to si nebol ešte asi riadne skureny , stavy som mal taketo namotal som sa na klipkanie oci v kuse som snimi klipkal a potom ma to klipkanie fest zacalo boliet a podobne , potom som mal halucinogenne namotanie zobral som papek a zacal soms a hrat navojaka lebo pen stromu vyzeral ako vojak , potom som sa namotal že krvacam z ust dal som si ruku do ust a to čo bolo oslintane sa mi zdalo ako krv , aj chutovo aj bola cervena na ruke....... ale take velke halicinacie som zas nemal napriklad co boli sisky zo stromu som si ymslel žesu to slimaky aj som ich videl.... Ale to som bol riadne skureny ...
vedel som sa odpojiť od času. proste som sa ponoril do svojich výmyslov, do fantázie, a keď som sa znova "vynoril" do reality, tak to bolo maximálne tak o sekundu neskôr, bez ohľadu na to, ako dlho som mal tie "predstavy".
vedel som vypnúť zmysly, keď som sa na niečo dosť sústredil. skúste zavrieť oči. budete vidieť tmu. ja som nevidel nič. žiadny zrakový, sluchový ani hmatový vnem. alebo som to mohol vnímať, ale priamo, nešlo to cez nervy, bolo to priamo v mozgu.
vedel som sa napojiť na ľudí a cítiť ich emócie, a prvý raz keď sa mi to stalo, tak som to nečakal a bolo to také silné, že ma to zložilo na kolená.
cítil som spojenie so svetom, synchronizáciu s ním.
vedel som so sebou stiahnuť inú osobu do hocijakého stavu, ktorý som mal.
vedel som sa z vlastného rozhodnutia namotať na hocičo .
ľuďom sa menili tváre. proste som niekomu pozeral do tváre, a každých pár sekúnd dotyčný vyzeral ako niekto iný, ale to sa mi stalo len raz.
mal som halušky, kedy som si nič nevšimol, všetko bolo v pohode, 5-10 minút, a potom som si uvedomil, že tých 5-10 minút som bol akoby mimo, a práve som sa vrátil. proste sa tie veci nestali. a hneď po tom, ako som si to uvedomil, sa začali diať, a celý ten čas, tých 5-10 minút prebehlo znova, presne tak ako predtým, ale tentoraz naozaj. to ma asi šokovalo-prekvapilo-bavilo najviac, ale stalo sa mi to len pár krát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Majlos:trava nie je pravy halucinogen, mozno ludia s EXTREMNOU fantaziou maju skutocne halucinacie na trave.Ja ju nemam, mozno ty hej.
...nic pekne... *v
"No nekup to" citoval Minko
Take haluze som dost neprijemne..
To obdobie ked som sa bala zaspat som mala aj ja no teraz mam opacny problem, ze nemozem spat.
Nemam to z pika. Tie haluze som mala ked som mala prvy krat H a nemala som ich len ja..
Teraz to uz "zvladam" ale tie zive sny a nocne mory neboli nic moc..
Mne staci ked nespim 2 noci a uz mi to zacina v hlavne blbnut.. a to nehovorim co sa deje ked nespim tyzden.. NEVER MORE !
Vlastne.. tebe by sa to nestalo..
Nechcem na to ani mysliet a nie to este o tom rozpravat. Este je to cerstve, poriadne som to stale nerozdychala.. niekedy ked bude vhodny cas a mne uz z tej spomienky nebude prichadzat zle tak ti to mozno poviem..
to kedy ste vlastne v tej prahe boli?
Si to dobre vystihla, ze ma to polozilo..
Oni nemaju problem si pichnut ani medzi ludmi.. v metre napriklad alebo na zastavke plnej ludi..
Tam boli striekacky, vrchnaciky, slamky a pod. pohadzane takmer na kazdom rohu.. hlavne v parkoch, pri lavickach.. jednoducho nejaku tu inzulinku najdes asi vsade..
Teraz som uz aj ja cela stastna, ze byvam tam kde byvam Nemenila by som ani za nic.. aj ked uz ani tu to nieje moc bezpecne..
vedel som sa odpojiť od času. proste som sa ponoril do svojich výmyslov, do fantázie, a keď som sa znova "vynoril" do reality, tak to bolo maximálne tak o sekundu neskôr, bez ohľadu na to, ako dlho som mal tie "predstavy".
vedel som vypnúť zmysly, keď som sa na niečo dosť sústredil. skúste zavrieť oči. budete vidieť tmu. ja som nevidel nič. žiadny zrakový, sluchový ani hmatový vnem. alebo som to mohol vnímať, ale priamo, nešlo to cez nervy, bolo to priamo v mozgu.
vedel som sa napojiť na ľudí a cítiť ich emócie, a prvý raz keď sa mi to stalo, tak som to nečakal a bolo to také silné, že ma to zložilo na kolená.
cítil som spojenie so svetom, synchronizáciu s ním.
vedel som so sebou stiahnuť inú osobu do hocijakého stavu, ktorý som mal.
vedel som sa z vlastného rozhodnutia namotať na hocičo .
ľuďom sa menili tváre. proste som niekomu pozeral do tváre, a každých pár sekúnd dotyčný vyzeral ako niekto iný, ale to sa mi stalo len raz.
mal som halušky, kedy som si nič nevšimol, všetko bolo v pohode, 5-10 minút, a potom som si uvedomil, že tých 5-10 minút som bol akoby mimo, a práve som sa vrátil. proste sa tie veci nestali. a hneď po tom, ako som si to uvedomil, sa začali diať, a celý ten čas, tých 5-10 minút prebehlo znova, presne tak ako predtým, ale tentoraz naozaj. to ma asi šokovalo-prekvapilo-bavilo najviac, ale stalo sa mi to len pár krát.