pacia sa vam tie vety co sa zobrazuju v tom okienku kde sa pisu stavy??? napriklad: Vymysleni vedci dokazali ze v tejto minute chces nieco napisat... alebo vewe co nove?...mne sa to strasne lubi skor to zaujme zamysliet sa nad tym ci chcem nieco napisat
ked uz je tu kolonka stavy, @admin uz 2 dni mi nejdu pisat stavy, zasekne sa to tak, ze php nespracuje post formu a nepreloadne sa nic, ani predtym stranka ani samotny post.php ..
inak tie vety v stavoch su debilita maximalna, facebook style..
pociťujem náhlu potrebu vyjadriť sa k nim, keďže som sa nad tým práve dnes zamyslela...
tie hlášky hentam sú trápne zhruba ako ten Rytmusov klip, kde nie sú žiadni zombíci, ako v správnej apokalypse má byť, a behá tam tá holohlavá zarastená ženská so strašným šálom...
najhorší je henten s vymyslenými vedcami, ako pardón, bez urážky, ale väčšinou ma demotivuje niečo tam napísať (možno to bol účel ) a hentamten s tou hrubkou, že ,,podel sa s nami", ten je tiež humáč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A ináč,mne sa to vôbec nepáči,ale už som si zvykol
no ked mam povedat pravdu mne sa tiez iste "vylepsenie" nepaci a to su tie skupiny strasne my to pripomina stranku myVIP
inak tie vety v stavoch su debilita maximalna, facebook style..
mne sa to paci, celkom je to mile
tie hlášky hentam sú trápne zhruba ako ten Rytmusov klip, kde nie sú žiadni zombíci, ako v správnej apokalypse má byť, a behá tam tá holohlavá zarastená ženská so strašným šálom...
najhorší je henten s vymyslenými vedcami, ako pardón, bez urážky, ale väčšinou ma demotivuje niečo tam napísať (možno to bol účel ) a hentamten s tou hrubkou, že ,,podel sa s nami", ten je tiež humáč