je mi to jedno, len dúfam že bude vo finále adamec a gunčíková, ale keby išlo o spev tak mal vypadnúť najskôr šeps, ale toto je o inom tak mi je to jedno...
@fxx akože zato že ti tu nadávam? Vieš to bude tým, že furt nejaký kokotko čo sedí celé dni za počítačom pičuje do ľudí cez internet a v skutočnosti je to jedno veľké hovno... Nestaraj sa do niekoho koho absolútne nezaujímaš... podľa čoho si usúdil že som feťák? Píšeš tu kokotiny od veci...
ach, celú noc budem plakat kvoli tomu ale teraz vážne, čo sa spevu týka, bol určite lepší než šeps, ale tak je to už o tých čo tam posielajú hlasy, mne sa harich páčil ked spieval od robbieho come undone alebo coldpaly, inak viac ma zaujímalo to či maslák prežije až teraz som zistila že kto vypadol
Toto neni normalne. Akoze vobec nesom rad, ze vypadol. Vsak mal taky talent, ze konec, tusim ma porazi tu rovno na mieste ma tresne o zem. Akoze veci, co sa deju v dnesnej dobe, no ja mam dost.
Jasné strašne som rada :/ Vrrrr idiot šeps postúpi kks ked tak chce ísť domov čo ho už odtiaľ nevyhodia?!!! -- Som zvedavá jak zváldne toho žbirku Však aspoň sa zasmejem a Harich ♥ škoda... Ale pre nás je aj tak víťazom
@herooo31 = takých klávesových online herov tu už bolo co sa tu rozkrikuješ a ježíš ako by si zhltol drátenú kefu , pekne zostaň sedieť a šúchaj nohami a nerob tu stoho opičiareň !
@matus123 suhlasim s tebou ...... a bolo by fasa zaujimave keby to šeps nakonec vyhral fakt si nevem predstavit čo by tu tito ludia robili keď -ho tak nenavidia ..
ja sa len chcem vyjadriť že : 1000x by som bola radšej keby vypadol ŠEPS ...on tam nemá už čo robiť, on sa chce venovať reggea či jak sa to píše .. polovica ľudí je odrazu mariškohúliaca lebo prišiel šeps...ale to mi nevadí on nie je zlý chalan aspoň sa mi nezdá ale radšej mal vypadnúť on ako Harich..
ja by som chcel aby seps vyhral .... pre ten jeho lazo plazo v poho pristup .... a harich .... no kačer donald nam vypadol ....šak bolo na čase ....inač najlepšie jak sa tu dost dobra cast hraje na daco akoze : co mfp ja som birdzak ja take kokotiny like ss nepozeram a pritom ste od 8 cucali pri telke a kusali nechtiky co ? ...dobru noc
@matus123 ved ked niekto ide do takej sutaze tak by mal spievat pesnicky tak ako by mali zniet a nie ci sladak ci rock tak stale len prepacte za vyraz chrci tym svojim hukuku jazykom. No ale ako uz bolo spomenute, chceli show, tak ju teraz maju... aj na ukor niektorych lepsich spevakov
Veľmi to prežívate koľko tých super svetových talentov v tých superstar už bolo? A čo z nich? Nič v lepšom prípade to dotiahli na slovenský priemer. Nesledujem to ale ak vyhrá ten Šeps či ako mu meno aspoň nehrozí žeby spadol do toho priemeru lebo hraje niečo úplne iné ako títo sladký mega speváci .
spieval fajn,ale kedže fanynky boli 13,14,15 tak poväčšinou im kredit platia rodičia,a už to rodičov asi omrzelo,a deti nemaju kredit,takže smola xD nechcela by som byť harichom ..
harich nie je ten známy justin bieber? správne som napísala to meno? veď to je dôležité ovládať v rámci všeobecnej inteligencie inak ale určite lepší pre komerciu než šveps, no nie? to nik nezaprie... a pozriem si do konca suprstar, mama to sleduje veľmi a keď som sa jej pýtala, prečo, veď ona toto nesleduje, dosť robí s teenagermi každý deň, tak som sa smiala, adamca pozná a vraj som sa s ním hrala, keď sme deti boli, viac som počuť nepočúvala, aj tak všetci upadnú do zabudnutia, myslím, a stále zostane na scéne len cmorík, lebo je najlepší hlasovo i charakterovo, a chodúr, lebo je hlasovo bijúci do uší, z biebera si nerobte ťažkú hlavu, to bude budúci moderátor, ponuky sa mu budú sypať, bude to "adelkin synček"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
dobre že to nesledujem ...
alé toto zlé veru nie je:
alebo je to len tým, že mám rád tú pesničku ?
Aspoň tam už nebudú hučať tie trapky...
p.s. kto to je vlastne?
môj nazor.
Teraz mi tak napadlo Lacho je v kerej suprstá tejto ci v tych sto minulych co boli??? ci som odveci?
ale to je len moj nazor
ak mám byť úprimná ani neviem ako tento exot vyzerá čo už
Som velmi rada ale zas trochu vedel spievat je urcite lepsi nez seps ...