Stáva sa vám, že vás niekde zavolajú, aby sa z vás potom mohli smiať, alebo sa z vás iba rovno smejú a robia si vtipy, kdekoľvek kde ste v ich prítomnosti?
zdržiavam sa v spoločnosti celkom (podotýkam celkom, aj keď niekedy sme totál šiši) normálnych ľudí a čo sa týka výsmechu, tak toto nepraktizujeme.....
kedysi... ale našťastie teraz si už do mňa nikto neskočí jednak ja som sa naučila brániť (som mrcha, odignorujem alebo vysmejem) a jednak mám za sebou ľudí, ktorí sa za mňa postavia...
xixi hej stáva skoro všade kde prídem a pustím ústa na špacír, možno niekedy nemusím ani nič povedať a už ...... ale ja si z toho začnem vždy robiť väčšiu srandu a nič si z toho nerobím xixi
Uz dlho nie, nastastie Ale kedysi som to riesila tak, ze som sa to snazila brat s nadhladom a sama sa zasmiat, myslim ze to velmi pomahalo. Aj ked nerobila som to spontanne, skor ako rozumne riesenie.
Teraz ked sa mi to nahodou stane, tak neviem ako reagovat, lebo som uz jednoduco zabudla sa branit. Ten nadhlad je prosto NUTNOST a treba si ho osvojit, lebo take veci vedia niekedy aj velmi ublizit, ak su smerovane na citlive miesto.
A aby som priamo odpovedal na otazku: Nie, nie som tercom vysmechu, lebo mam jedovate reci a kazdy si rozmysli, ci si otvori hubu, ked vie, ze sa mu to vrati za dve sekundy a nakoniec sa budu smiat na nom....
Dovolím ľuďom, ktorých mám rada, aby si zo mňa uťahovali. S tým problém nemám. Ale aby som bola volaná len preto, aby si zo mňa robili srandu? To kde sme?
utahuje si z vas niekto alebo vas sikanuje? je to jednoduche. staci zobrat 10 - 15 cm noz, alebo iny ostry predmet, vryzit ho dotycnemu do tela tak aby nedoslo k vaznemu zraneniu, a pridat drsnu hlasku typu " par cm a do minuty by si vykrvacal". a mate do smrti pokoj
Robili zo mna smiech, že sopľaňa ale počase sa mi potom prestali smiať. Lebo vedeli, že ma tak dobre nepoznali a nemali na to žiadné právo a ani žiadný dôvod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale na dve-tri veci som extrémne háklivá a každého, kto sa z nich vysmieva, bych jebla lopatou medzi oči a poslala riadiť križovatku do Prešova.
ale hej,robíme si zo seba dosť drsnú piču.
A áno,viem čo je to výsmech.
Ale asi je to oprávnené,lebo tiež som hajzel a vysmievam sa ostatným.
Prípadne možno hej, ale mimo mojej prítomnosti a to mi je tak desať
a teraz.. som v takej partii, že si robí každý z každého srandu, ale všetci vieme, že to sú len kamarátske podpichovačky
Ale samozrejme dávno, na základnej som výsmech, ktorý mi mal ublížiť zažil, ale to asi každý.
Teraz ked sa mi to nahodou stane, tak neviem ako reagovat, lebo som uz jednoduco zabudla sa branit. Ten nadhlad je prosto NUTNOST a treba si ho osvojit, lebo take veci vedia niekedy aj velmi ublizit, ak su smerovane na citlive miesto.