ano minimalne 10 denne ale su dni ked aj 2 krabicky a je mi to jedno ci mi to skodi ved co je dnes zdrave? a planujem zacat fajcit aj viac lebo ma to upokojuje,mam velku vyhodu ze cigy mam prakticky zadarmo bo mam znamosti.
Áno, som vášnivý fajčiar, ale cigaretu som v živote ani jednu nevyfajčil ani nikdy žiadnu nevyfajčím. Milujem kvalitný tabak, rád ho žujem(švédsky snuss), šnupem(anglický snuff), ale najradešej ho fajčím zo svojich 14 fajok. Občas keď sa naskytne možnosť, tak nepohrdnem ani kvalitným karibským doutníkom. Tabak mi chutí a fajčím rád. Ak máte nejaké pripomienky, veľmi rád hodím reč na túto tému.
ne... fajcil som, potom sa mi stalo, ze som sa troska ponahlal, rychlejsie som cigu stiahol, hrozne sa mi zakrutila hlavicka a to tak, ze som sa troska strepal na zem a nevedel som sa ani postavit a ani poriadne pohybovat... tak odvtedy nefajcim.. a citim sa zato lepsie..
Áno som, fajčím a čo... Vlastne mi to je jedno, že kto si čo myslí, pretože nikto ma asi aj tak neodnaučí... Keď je obyčajný deň, tak maximálne 5, ale za taký večer, keď niekde sedíme s kamošmi, tak aj 10...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
fajčím pred školou, po škole a večer
niekedy aj medzitým...niekedy padne krabička, niekedy týždeň nefajčím...
ale @heartxcore ma nejaky zakerny plan aby ma oducil fajcit :d som zvedava