Pozeráte futbal vždy keď nejaký ide? xD Dnes hrá Žilina s Prahou. Fanúšikovia Prahy sú asi drblí xD Zničini 3 podniky..Čo myslíte ako to dopadne? Aký výsledok čakáte?..ja tipujem MFK Žilina 3:1 Sparta Praha..
Milujem futbal, pozerám ho každý deň a ak môžem, aj chodím (síce slovenský futbal je slabý odvar vyvareného čaju). Avšak slovenskí fanúšikovia sú neskutočná hanba...pozerať na to nemôžem :/
@phipo25 Nejdem obhajovať Slovanistov, ja takýchto "fanúšikov" všetkých odsudzujem, ale nehovor že iba Slovanisti. Pokiaľ viem aj Žilinčania robili dosť výtržnosti pred týždňom v Prahe, a tí Košičania ani nekomentujem cez víkend. Tomuto vôbec hovoríte fanúšikovia? Čo mlátia organizátorov železnými tyčami, demolujú a podpaľujú celé štadióny a odnášajú si to akurát skutoční fanúšikovia? Nie, ďakujem.
A toto si my púšťame na štadióny, zle mi je z toho.
U nás je ten futbal postavený na hlavu. Ujo Laurinec si z toho akurát odnáša ťažké milióny, ale štadióna sa asi nedočkáme, peniaze čo vybojovali reprezentanti sa minuly na minuloročné platy hráčov čo nedostali, lebo ujo Laurinec to zahral do outu že nemá, tak nedá, a minulo sa toto a tie milióniky išli jemu do vrecka. A v telke už ligu neuvidíme, lebo zväz proste predá práva nejakým vyjebaným Rumunom. A o repre už ani nehovorím.
Je to proste u nás totálne v piči a tento zväz mi futbal len znechuťuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a inak fakt to nevyzerá ako keby šli na futbal ale sa pretekať kto skôr rozdrbe mesto..no ale futbalovú náladu mi to nepokazí
A toto si my púšťame na štadióny, zle mi je z toho.
U nás je ten futbal postavený na hlavu. Ujo Laurinec si z toho akurát odnáša ťažké milióny, ale štadióna sa asi nedočkáme, peniaze čo vybojovali reprezentanti sa minuly na minuloročné platy hráčov čo nedostali, lebo ujo Laurinec to zahral do outu že nemá, tak nedá, a minulo sa toto a tie milióniky išli jemu do vrecka. A v telke už ligu neuvidíme, lebo zväz proste predá práva nejakým vyjebaným Rumunom. A o repre už ani nehovorím.
Je to proste u nás totálne v piči a tento zväz mi futbal len znechuťuje.
futbal si rad pozriem, len ak hra nasa repre kvalifikaciu resp. MS.. alebo Petrzalka v LM popripade teraz Zilina...
a na nete Premier League.. popripade v TV Barcelonu s lepsim superom..