no ja neviem..podla mna zalezi ze hanblivy pred kym alebo tak..ked spoznam novych ludi teda spoznavam ani niesom..ale ked som sa mala stretnut uz s ex rodicmi tak som sa isla od hanby prepadnut este do predu..
pred ludmi ktorych poznam nie som voobec..vtedy som uplne odviazana..ale ked stretavam novych ludi, niekedy sa s nimi ani nedokazem normelne porozpravat.a neviem jak sa toho mam zbavit=/
ja ako z ludmi normálne rozprávam a vôbec sa nehanbím ale sú niektorý špecialny ludia ,naraz ked mám niečo pri nich povedať začnem sa červenať a koktať a čo ja viem čo ešte ako vôbec to nechápem a to stačí aby boli blízko no trapas
a to pred sebou som myslel ako že nemám problém sa opalovať "bez" aj v prírode alebo sa fotiť kým si to nejak neuvedomím a naraz sa niekedy hambím aj pred sebou takže sa niekedy hanbím aj pred sebou tak je to 50:50
no ja som neni skoro vobec hambliva..a to je niekedy aj dost na prd..ked sa s niekim prave spoznate a hned zacnete s nim jednat jako s kamosom ktoreho poznate sto rokov...ale mne to neni blbe..proste som hend otvorena pred vsetkymi..ale zas keby som sa mala pred niekim vyzliect..tak to by som sa asi hambila
hanbim sa ked nakupujem alebo co a nejaky fakt ze pekny chalan sa mi prihovori vtedy uplne stratim rec ale pred kamoskami a znamymi praveze vobec a nekedy sa hanbim aj pred tetou lebo ona si mysli ze ja som dobre dievca a keby vie co stvaram...by som sa od hanby prepadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ina ja som skor haNBlivy.
a alkohol zhadzuje zabrany
a to pred sebou som myslel ako že nemám problém sa opalovať "bez" aj v prírode alebo sa fotiť kým si to nejak neuvedomím a naraz sa niekedy hambím aj pred sebou takže sa niekedy hanbím aj pred sebou tak je to 50:50