ále, často pi*ujem na Slovensko ale potom si uvedomím, že vlastne v časti v ktorej žijem sa v podstate nič nedeje a niekedy je to aj fajn. jasné, sú krajiny kde sa žije skvelo ale každá krajina má klady a zápory. v každej inej krajine by som sa cítil vo vnútri ako cudzinec. skrátka mám to tu rád aj keď je tu veľa vecí na ktoré nie som obzvlášť hrdý.
Samozrejme, ze som hrdy na to, ze som slovak. Ked si to porovnam z inymi krajinami, tak je tu lepsie. Mame tu peknu prirodu, kultura. Z kazdeho rozku trosku, takze aj poriadok aj neporiadok.
či sme nato hrdí, no takto nehanbím sa zato ,nehanbím sa za sboj pôvod a vobec mi príde táto otázka nezmyselná ,prečo riešiť či je niektohrdý na to že ej slovák ,že je čech,že je ja neviem ,američan talian .....nemáte to jedno,človek ako človek
načo je dobre zamyšlať sa nad tým či som správny nacionalista a vlasťenec ? svet je prepojený,je to mala naša planetka, pozeráme sa do vesmírnu do minulosti miliardy svetelných rokov ďaleko, pociťujem že som súčasť celého nekonečneho kozmu a to je ina hrdosť , možno na druhu diskusiu , ale začať si nejak sugerovať že 50 000 km uzemnia je mojim domovom a že som hrdý na "svoje" male uzemie je prodla mna zaostalý PRIMITIVIZMUS
@dieromantic its true ! presne táák, zamyšlať sa nad takymito somarinami je blbosť, mali by sa ludia lepšie pochopiť a lepšie chapať aj svoju existenciu vellhadi kralovský a prezlečené opice sa idu tvariť že male prditko oproti nekonečnemu kralovstvu niečo važne znamená
@revolucion- som rada že ma niekto pochopil,ako som to myslela ,proste prečo by som sa mala hanbiť zato odkial pochádzam,zatože sme malý štát,alebo s ami nepáči politický systém,myslím že nikomu sa ten jeho systém nepáči,leob politici a všetky tie pičoviny okolo toho sú všade rovnakí a ľudia tiež,len nás je menej,lebo sme rozlohovo menší štát,tak jasné že to tu v našich mestách nevyzerá ako v tých amerických velkomestách
V podstate... teraz, keď už sme svetoví, známi pre bomby a iné vylomeniny... celkom hej. Ale tie časy, čo sme boli Rakúsko-Uhorsko, to človeku chýba. Už len kvôli výslovnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Ja hrdá jednoznačne som
ale nemôžem povedať, že som hrdý ale to yb som ais nebol nech yb som bol čokoľvek..
Nemám byť na čo...
Jedine Tatry...
...Aj tie však onedlho budú také znečistené ako zvyšok Slovenska..
čiže ešte raz- nie som hrdá...
naša prijebaná politika je pod úroveň tak potom je pod úroveň celé slovensko...takže aj my aj ja
Ja som rada, že som Slovenka...tak by som to povedala...,
Akurát by som bol ešte viac na to hrdí keby naši politici aj napádali Maďarských politikov a nie len odrážali ich neustále útoky.