ešte jedna prijebaná valentínska diskusia alebo anketa tak si začnem zisťovať vaše adresy a budem vás všetkých kopať do hláv až kým nepochopíte že je to len ďalší pojebaný deň akých je v roku ešte 364.
Valentín vymysleli americkí obchodníci, aby prilákali naivných mladých pubertiakov, čiže hoci mám priateľa, nič spolu neplánujeme, možno mu kúpim nejakú čkoládu, maximum. Hoci je to po prvýkrát, čo mám niekoho na Valentína.. trebalo by využiť, či?? ale nie...
Ja len nechapem preco kazdemu vadi prave Valentin (a niekomu aj Vianoce).
Ked mate narodeniny, tak je to o co "lepsi" den? To uz Vam nevadi, ze je to akurat ryzovanie penazi, lebo dostavate darceky?
Ked sa to dotiahne do dosledkov, tak je kazdy jeden den taky ako ostatne a nie je dovod cokolvek oslavovat. Tak preco nadavat prave na jeden konkretny z nich? Len preto, ze ma trosku viac publicity?
no ja urcite nebudem sama kedze v tento ohavny datum budem mat narodeniny takze priatelia a rodina to istia aj ked som doteraz nepochopila podstatu tohto "sviatku"
čo dpč riešite ten gýčový sviatok, lásku si môžete vyznať aj 364 iných dní do roka .... je to jeden obyčajný deň, ktorý stratil svoj zmysel už dávno vďaka americkej skomerčnenosti, ktorá z tohto sviatku urobila jeden úbohý nechutný presladený blud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@3
už ma začína riadne štvať to všetko okolo Valentína...je to taký istý deň ako tie ostatné....
Ale aby som odpovedal - cosi ako kamarat, ale fakt blizky.
Frajer ma ale takisto rozne vyznamy a ked vidis nejakeho frajera v kozenej bunde, tak to nemusi byt automaticky myslene ako tvoj druh.
A som prekvapeny kolko je tu single ludi
Ked mate narodeniny, tak je to o co "lepsi" den? To uz Vam nevadi, ze je to akurat ryzovanie penazi, lebo dostavate darceky?
Ked sa to dotiahne do dosledkov, tak je kazdy jeden den taky ako ostatne a nie je dovod cokolvek oslavovat. Tak preco nadavat prave na jeden konkretny z nich? Len preto, ze ma trosku viac publicity?
..kvak..