mozem potvrdit, @transplantovana ma tendencie byt furiou ! ma na to hlas, postavu, vystupovanie, secko co treba !
ja som mampicista strasny, ale ked ma nieco zacne vytacat.. tak sa menim na cholerika, a dost impulzivne picujem potom
ale na takeho @mezomus -a nema nic.. ten clovek je schopny v priebehu 2och sekund do seba nabuchat taky rage, ze by rozjebal pol zemegule ( na skusobni s kapelou skoro rozjebal gitaru a musel ist fajcit pol hodinu von [ my sme hrali songy zatial ] a to vsetko len koli tomu, ze NEMAL TRSATKO [ bolo tam este jedno nejake nekde ] )
Viem sa intergalakticky nasrať/uraziť/rozzúriť, vtedy so mnou nie je reč (totiž ešte viac než obyčajne) a odmietam sa venovať inej činnosti ako neurotickému poklepkávaniu nohou, ale už dávno som nikoho nespičovala ani nezmlátila (podotýkam od zlosti nie).
Mne hovoria že som flegmatik a čuduju sa že ma nic nerozhadže...ale to nie je pravda ja to len neprejavujem navonok. vacsinou ma naštvú aj maličkosti, napr. včera som bol na jednej stranke ktorá ponuka rychlejsie stiahnutie suboru ak si poslem sms-ku ibaže nikde som sa nedopatral kolko ta sms stoji a tak ma to nasralo že som im poslal e-mail plny nadavok a aj zaspat som nevedel..no jasny pako
@n0win0u Vrele súhlasím, @mezomus je kurva nervák, ale mám pocit, že v poslednom čase sa upokojil. Trochu. Aspoň. (Dúfam, že nedostanem po hube zajtra )
A čo sa mňa týka- som nervák. Som predsa po mame! Do nepríčetnosti ma vie vytočiť akákoľvek maličkosť, nie raz sa mi stalo, že sa kvôli mne niektoré dievčatá rozplakali, lebo nevedeli zniesť môj krik.
Občas aj niečo rozbijem, alebo hodím o zem, ale musím byť naozaj vytočená, alebo mať krámy
Ale! Odkedy chodím s vyššie spomínaným nervákom, pri ňom som sa naučila byť ticho, keď má záchvat hnevu. V iných prípadoch by som sa rozkričala, lebo automaticky: keď niekto kričí, kričím aj ja. Pri ňom je to iné, pri ňom je krik zbytočný, tak len sedím a čakám, kedy sa upokojí
som cholerická, takže mám dosť výbušnú povahu ale naučila som sa aj mať v pichi....občas sa iba snažím tváriť, že nie som vytočená inak je to celkom fajn, občas vybuchnem po chvíli sa upokojím a je vše v pohode
jj som aale to ste ešte nevideli aká je @walrus Kika prepaac ale je to tak pamatáš aj na tú nedeľu čo si mi fuurt vykrikovala aký si nervák,že vybuchneš......... pls neber to osobne ale no tak doma som riaadny nervák a hlavne vtedy keď sa hrám nejaké hry a prehrám! napr.pri hre trackmania som skoro ošivedila dúfam,že je to dobre napísané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja som mampicista strasny, ale ked ma nieco zacne vytacat.. tak sa menim na cholerika, a dost impulzivne picujem potom
ale na takeho @mezomus -a nema nic.. ten clovek je schopny v priebehu 2och sekund do seba nabuchat taky rage, ze by rozjebal pol zemegule ( na skusobni s kapelou skoro rozjebal gitaru a musel ist fajcit pol hodinu von [ my sme hrali songy zatial ] a to vsetko len koli tomu, ze NEMAL TRSATKO [ bolo tam este jedno nejake nekde ] )
@hajzelbaba jaký divný človek z teba ja by som len vraždila keď ma niekto vytočí
A čo sa mňa týka- som nervák. Som predsa po mame! Do nepríčetnosti ma vie vytočiť akákoľvek maličkosť, nie raz sa mi stalo, že sa kvôli mne niektoré dievčatá rozplakali, lebo nevedeli zniesť môj krik.
Občas aj niečo rozbijem, alebo hodím o zem, ale musím byť naozaj vytočená, alebo mať krámy
Ale! Odkedy chodím s vyššie spomínaným nervákom, pri ňom som sa naučila byť ticho, keď má záchvat hnevu. V iných prípadoch by som sa rozkričala, lebo automaticky: keď niekto kričí, kričím aj ja. Pri ňom je to iné, pri ňom je krik zbytočný, tak len sedím a čakám, kedy sa upokojí
Mala som vo zvyku hádzať mobilom, to bola prvá vec, ktorú som mala po ruke, ale už ním nehádžem - trošku sa mi rozpadáva...
Ale ja som ti to povedala kľudne a nevykrikovala som!!!