išla by som tam, lebo vždy som vychádzala lepšie z chalanmi ako z babami, len ja tupá som šla na takú pridrbanú školu kde je len 22 chalanov celkovo... smola aj také sa stáva šak tie tri roky dáko prežijem...
ja som bol ale poviem vam radsej som hned po chvily odisiel lebo u nas na dedine je to skor dobrovolny zbor alkoholikov. Ved keby ty nasi hasici z nasej dediny maju ist nieco hasit tak by ako prvy zblkli.
@elay OMG som odhalený nj som to ja mám tu aj druhý nick ktorý používam,z tohoto dávam iba ankety a diskusie schválne ty máš aké číslo domu prosím ťa ? lebo asi tuším kto si
no jo zas som odhalený ja viem ale tak čo sa budem skrývať nie si ty náhodou to staršie dievča od Kameniarov? ak si to ty tak som ťa včera videl v Slávnici
no moment chalani hasiči tí riadili tam dopravu,parkovanie a my štyria v areáli sme makali jak blázni ale keď si nás ty videla tak to sme boli akurát na okrúžnej prehliadke smetných sáčkov v areáli lebo aj tie sme museli meniť no jo pre peniaze ma držia ale už iba do konca roka lebo už aj mne stačí
@elay no moment chalani hasiči tí riadili tam dopravu,parkovanie a my štyria v areáli sme makali jak blázni ale keď si nás ty videla tak to sme boli akurát na okrúžnej prehliadke smetných sáčkov v areáli lebo aj tie sme museli meniť no jo pre peniaze ma držia ale už iba do konca roka lebo už aj mne stačí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov