Pomáhate nezištne? Alebo za všetko, čo pre niekoho spravíte, niečo očakávate?
Ak vám ozaj nerobí problém z času na čas niekomu pomôcť bez nároku na odmenu, chcela by som vás poprosiť o pomoc. Aktuálne beží jedna súťaž, do ktorej rôzni ľudia prihlas
jj, pomaham ludom rad, ale nie takymto sposobom, kde hlasujem v sutazi o ktorej neviem nic a o niecom o com nemam ani sajnu a uz vobec nebudem nikde, kde nemusim davat svoje telefonne cislo
Rada pomáham ľuďom, ale kvôli tomu, ako manipulatívne si podala celý obsah fóra, tak nezahlasujem . Možno by si mala nabudúce skúsiť nám odprezentovať svoj projekt, to by mi dalo viac informácií ako " jedna súťaž, do ktorej rôzni ľudia prihlasujú rôzne projekty".
linky ti nefungujú, snažila si sa to dosť obkecať, zahrať to na pomoc ľuďom, ale každému je tvoj úmysel aj tak hneď jasný
ale ak ti fakt išlo o to, aby sme mohli niekomu pomôcť, tak súťaž som si otvoril a dal moje tri hlasy projektu, ktorý sa mi naozaj páči, takže naozaj som niekomu pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak pomaham rad napriklad susede uz robim skridlu na drevarni 4. rok
ale ak ti fakt išlo o to, aby sme mohli niekomu pomôcť, tak súťaž som si otvoril a dal moje tri hlasy projektu, ktorý sa mi naozaj páči, takže naozaj som niekomu pomohol
a chcem byť raz bohatá už len kvôli tomu, aby som im mohla pomáhať oveľa viac ako teraz.