Teda či by ste sa napríklad nehanbili nahodiť sa na párty v štýle 90tych rokov, mrkvové levisky po pupek, v tom zastrčené zlé tričko, botasky.. to najhoršie čo móda mohla priniesť..
čo mohla móda zle doniesť? a to odkial si načerpala take chujoviny???, som model a prezentujeme veci, ktoré sa nosili aj v 50. rokoch.....moda sa moja mila stále točí do kola a len sa vylepšuje........filip
a keď sa niekto nevie obliesť a riadne si zastrčiť tričko, je to jeho problém....aj v terajšej dobe musí vypadať ako debil.........
pre zábavu hočo, že sa na tom budú baviť všetci naokolo je len plus, dôležité je že sa zabavím ja ... a áno bol by som ochotný dať si to na seba a dokonca vo veľkom štýle prísť za prvou babou a len tak ju for fun baliť.
moja matka sa tak oblieka .. a ja už vo všeličom som vyšla na ulicu, takže nerobilo by mi to problém, ale myslím si, že na mne by tie veci nikoho neprekvapili i tak si už mne čudné veci myslia .....tááákže áno
@zajko30 áno, môžem nosiť na tričku aj tvoju tvár a tebe to musí byť jedno. (a to hlboké ublíženie ktoré srší z vety o ceckoch si nechaj pre seba. alebo mi to nepíš so zavináčom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a keď sa niekto nevie obliesť a riadne si zastrčiť tričko, je to jeho problém....aj v terajšej dobe musí vypadať ako debil.........
No a čo, keď druhí sa zabávajú. =D