@mayo boze bud rád
veď krst je len o tomto jednom: KRSTOM TREBA ZÍSKAŤ KRSTNÉHO RODIČA, KTORÝ ŤA POTOM DOTUJE POČAS CELÉHO VÝVINU !!!
A práve pre toto nechcem byť nikdy krstným rodičom
keďže mi nejde hlasovať: nie som a ani nechcem byť. ale najväčšia sranda bola na základnej, deti sa ma pýtali, ako sa teda volám, keď nie som pokrstená, a že to sa ani nedá, volať sa nejak a nebyť pokrstená
ja som pokrstena a niekedy mi to fakt leze na nervy tie babkine reci ze ked som pokrstena tak som prijata do katolickej rodiny a mam chodit do kostola...akoze ak by som chcela pojdem sama a nikto by ma nemal nutit kvoli tomu ze ma obliali svatenou vodou ked som bola prcek
z krstu robite uz ake haloo... ze ako vam to vadi ked vas trochu obleju vodou. Predsa vas v nicom nezaväzuje. A budte radi. taki zidia alebo moslimaci by vas este aj obrezali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Prešlo ma to
niesom tomu nadseny, kazdy si ma vieru vybrat sam.
veď krst je len o tomto jednom: KRSTOM TREBA ZÍSKAŤ KRSTNÉHO RODIČA, KTORÝ ŤA POTOM DOTUJE POČAS CELÉHO VÝVINU !!!
A práve pre toto nechcem byť nikdy krstným rodičom
a osobne nesúhlasím s krstením bábätok