najlepsie byt sam doma...nik nepinda do mna...v klude si vsetko porobim kedy sa mi zachce...niekedy sa aj sam od seba ucim a tak ...proste je to lepsie isto
ja sa uz nudim sama doma... vravela som si ze jak super, budem moct byt na compe kedy chcem atd ale teraz by som radsej sla von.. asi aj pojdem ak este pred tym nezaspim
Samozrejme, mam privat kedze je to mini byt tak som alone dost casto. Niekedy to lezie na nervy, ale aspon pocas skusok mam svaty pokoj a nehrozi ze ma niekto bude obtazovat Jedina nevyhoda, ze nemozem robit party :/ co uz.
Ano som rad sam. ked som bol raz 1 tyzden doma sam, to bola pohoda. 1000 Sk na stole a ja doma sam. tak som si varil co mi prislo na chut. proste pohoda. som velmi rad ked som doma sam.
Ja som tez rada, ked som sama doma, kedze mam izbu spolocnu s braskom, no a ked som sama, ta si mozem pustit hudbu a spievat i tancovat, kolko sa mi raci, abo si urobit moje oblubene cestoviny, ktore asi nik z nasej rodiny nema tak rad ako ja... No a podobne somarinky - proste samotu si uzivam, kedze nie je az taka casta... Ale nechcela by som byvat uplne sama vzdy, lebo sak kto by mi stale varil, pral, zehlil, vysaval a podobne veci? takze ma to svoje vyhody i nevyhodi... Ale chvilku podbudnut sam doma - no neni to na skodu
Aj ja som doma najradšej sama- hudba nahlas, zapnutý comp,net, ale zároveň si uvedomujem, že je to choré, veď človek je bytosť družná, to len teraz je moderné držať sa od všetkých a všetkého.
ja to milujem...nikto mi nevravii co mam robit a nehucii do mna ze je zas nieco zle...ale treba uznat ze uz dlhzsi cas by som to asi nevydrzala..spolocnost niekedy trebaa..alebo si zavolat priatela a vtedy sa to da uzit naplno..ale vypnuut treba niekedy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
LEPSIU TEMU NEVYMYSLIS HA HA HA
Ja ked som sama som bud pri pc,robim si volno stylu musika na cely barak spievam si a proste vychutnavam si to
A nemám rada, že keď som sama doma, nič, ale naozaj nič neurobím...vždy sa nájde niečo zaujímavejšie čo sa nedá, keď sú doma ostatní...