zima bez snehu nie je zima a radšej sneh v zime, keď nič nerastie ako na jar, keď začne všetko rásť a pučať a potom to len zbytočne zamrzne a zničí sa úroda
čo ja viem...mohlo by byť aj troška chladnejšie...a sneh by tiež nezaškodil...
neverím, že som to vypustil z úst...
nuž tak ale zasa toto čo je teraz vonku je fakt mimo -.-
Som rád, keď máme zimu bez snehu v dni ako sú tieto (u nás je normálne jar, aj včely mi tu lietali) ... a nemám to rád v dni kedy je len šero a padá ten daždosneh, lebo je tak kokotná teplota, že ani neprší ani nesneží...
ano, som rád, kto chce sneh tak nech si ide za ním na hory.
nieje mokro, zima, člapkanica, vonku je 13 stupňov a je ozaj nádherne. bojím sa ale, že bude ešte pekelná kosa neskôr. že si to tá zima vynahradí..tento pekný čas
uplne mi to vyhovuje, neznášam, keď sa musím brodiť cez metre snehu jak v Narnii, prípadne cez zahovnenú snehovú kašu, prípadne cez nikdenekončiace klzisko
ja už len kvôli lyžovaniu truchlím, lebo ten technický sneh je jedna pohroma... a keď sa to cez deň rozteče a v noci to zamrzne je najsuper, nabuduce na svah beriem korčule na lad
nie,nechyba..chybal mi na vianoce,kedy by spravil tu spravnu atmosferu a ludia necestovali za prácou,za školu...ale vo februari zo dna na den budu zaveje potom sa to roztopí,potom člapkanica a takto až do apríla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
neverím, že som to vypustil z úst...
nuž tak ale zasa toto čo je teraz vonku je fakt mimo -.-
A bicyklík :/
nieje mokro, zima, člapkanica, vonku je 13 stupňov a je ozaj nádherne. bojím sa ale, že bude ešte pekelná kosa neskôr. že si to tá zima vynahradí..tento pekný čas
A chýba mi sneh
ale samozrejme ze pride este a bude pomaly do maja jak minuly rok -.-
priroda si potrebuje oddychnut
zimu neznasam ci je sneh alebo nie.