Kedysi som mal rád leto a netešil som sa na chladné počasie, ale teraz už je mi to akosi všetko jedno- či je vonku horúčava alebo sibírska zima, na piču mi je stále rovnako.
Najradšej mám jar, takú keď neprší furt. Tento máj má veľmi sklamal. Ale toto leto hoci som mal problémy s teplom v júli, tak august bol vcelku fajn sa to pekne striedalo s búrkami.
Neznášam leto, milujem zimu a jeseň. Jar ma desí, lebo zas prichádza leto. Ale keď tá jar ani poriadne neni, tak už mi myšlienka leta za dverami kazí zimu.
Tak keď si to tak zoberiem, čo som aj dnes vonku zhodou okolností rozmýšľal, keďže sa schladilo na príjemné teploty, tak som sa zhodol na tom, že to teplo mi dalo zabrať a bolo to vytrpené.. ...keby aspoň nebolo tak dusno, proste že až človeku je po chvíli zle a ako by nemal dostatok kyslíka, tak by sa to aj prečkať dalo, ale už tie letá v posledných rokoch sú fakt extrémy ...ani toľko častejších ochladení ako kedysi, ani zrážok, proste zem prahne po suchu ...pred nejakými 20 rokmi to bolo znesiteľnejšie, aj keď som bol len malé 7 ročné dieťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@Drazoal ty si to vymazal ci omylom ja ?
@Zrkadlovka klasika
@Nuumik castokrat aj mne
*JEB KLINEC DO RAKVY*
@Petty013 joj teraz dufam ze som sa ta nedotkol tak aby ta srdiecko bolelo
@Petty013 nebola si to ty nahodou?