Mate pocit, ze dokazete vycitit, co clovek preziva z jeho reci tela/spravania? (aj ked cloveka este nepoznate tak dobre) Ste senzitivni na ludsku mimiku a gesta pocas reci? Ovplyvnuje to vasu konverzaciu s clovekom alebo nedbate na to, ako sa druhy pocas
myslím, že viem byť citlivá pri osobných aj neosobných rozhovoroch, dokonca si trúfam povedať, že dokážem vycítiť náladu danej osoby...no vždy to stojí a padá na ochote oboch...
keď sa niekto chce uzavrieť, môže...rovnako ako keď nemám náladu, viem byť chladná ja...
myslím si že toto je moja silná vlastnosť, niekedy dokážem podľa prejavu odhadnúť čo daný človek naposledy robil a veľa krát sa mi to aj potvrdilo a nie vždy som sa z toho tešil
Vsimam si na ludoch rec tela, pohyby,reakcie,to je normalne...aj na mna reaguju vselijako,ale ja sama nemam rada,ked mä niekto pozoruje a snazi sa nieco vycitat,preto sa tak chranim svojskou mimikou. Ukazujem tym,ze toto s,som otvorena,citatelna a nemusis na mna zizat a cakat na nepredvidanu reakciu.
Hej.. viac menej viem vycítiť náladu človeka, alebo zistiť keď sa pretvaruje, alebo ak nie je niečo v poriadku.. Ale ja sám mám poker face... Na mne nevidno akú mám náladu, jedine ak kričím po ostatných, alebo robím nejaké extrémne veci.. Ja mám sebakontrolu a správam sa takmer rovnako bez ohladu na to akú mám náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keď sa niekto chce uzavrieť, môže...rovnako ako keď nemám náladu, viem byť chladná ja...
myslím si že toto je moja silná vlastnosť, niekedy dokážem podľa prejavu odhadnúť čo daný človek naposledy robil a veľa krát sa mi to aj potvrdilo a nie vždy som sa z toho tešil