Ste skorej cestovatelia , či uprednostnujete len Slovensko ?
Zaujimalo by ma či ludia stale sedia na riti doma a čumia do telky alebo chodia na dovolenky napr: chorvatsko, na lyzovačky a pod....či nevydržte na jednom mieste , stale musite niekam chodit alebo ste len tu.
mám veľké plány, aj keď momentálne zväčša sedím na riti, pohodlná som. ale cestovanie po slovensku mám pre začiatok na pláne, a ináč - rodičia nás ťahajú furt na dovolenky, v zime niekam lyžovať, aj keď to je zväčša na slovensku.
a cestovanie po Slovensku sa nepočíta medzi cestovanie? mňa tato učil, že kým nebudem poznať svoju krajinu, tak ani nemám čo loziť do zahraničia. tak sme preliezli Slovensko krížom krážom. a ja som potom preliezla Európu krížom krážom. celkom dosť neviem sedieť na riti.
@paulinka24 budem znieť blbo, ale keď budeš staršia, tak pochopíš, že cestovať po svete a nepoznať pri tom vlastnú krajinu, z teba urobí celkom pekného hlupáka dovolenka v Chorvátsku nie je cestovanie. to je prevezenie rite niekam, kde budeš týždeň tú riť váľať v mori a potom ju odvezieš naspäť.
prešiel som pol Európy a teraz by som chcel skôr precestovať Slovensko...preto ma mätie ten nadpis, ak niekto cestuje po Slovensku, tak nie je cestovateľ?
Cestovateľm ale chcela by som podrobnejšie prejsť Slovensko, lebo napríklad také CHorvátsko poznám oveľa lepšie ako moju domovinu, čo je hanba asi trochu.
Slovensko mam prejdene vdaka mame a babke s dedkom. Presla som kus Anglicka, ale stale je vela miest kam chcem zajst a sa pozriet, si len odskrtavam z mapky . Bola som v roznych krajinach, z niektorych som videla viac, z inych menej. Podla toho kolko bolo casu a nalady. Mam rada cestovanie, ale nechcela by som byt clovek co sa stale stahuje z miesta na miesto, to by ma unavovalo.
Slovensko mám prejdeté veľmi málo. Posnažím sa to zmeniť cez tieto prázdniny
Inak áno, radím sa medzi cestovateľom vrámci svojím finančných a časových možností. Mám prejdetých viacero krajín (aj mimo Európy) a najbližšie sa chystám na mesiačný okruh - India, Čína, Tibet, Nepál.
Cestovanie oslobodzuje, najviac človeka naučí a ovplyvní.
keby sú financie, neobsedím ani chvílu doma. vrámci možností behám všade kade sa dá- dôkazom je Grécko kde som strávila takmer 5 mesiacov a aj to som mala byť na jednom mieste, ale mne sa podarilo prejsť celé Grécko sama a dalo mi to toľko elánu do života, energie, chuti, že cestovanie som začala považovať za moju celoživotnú lásku.
Slovensko je nádherné a teraz sa už dá naozaj cestovať za pár "faciek"....stačí popozerať na zľavových portáloch, majú naozaj super ponuky za bezkonkurenčné ceny.....ak sa v tých všetkých portáloch nevyznáte, tu je prehľad všetkých pobytov » www.zlavypokope.sk/main.php?page=s...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale vlastne slovensko není IN ...
Rakúsku napríklad glossglockner
Jednoznačne sa chcem ešte vrátiť do Mexika, štát Sinaloa a pobudnúť tam nejaký čas.
Išla by som si kuknúť skoro šecko okrem Ázie a afriky. To ma vôbec neláka. A skôr Nový Zéland ako Austrália.
Inak áno, radím sa medzi cestovateľom vrámci svojím finančných a časových možností. Mám prejdetých viacero krajín (aj mimo Európy) a najbližšie sa chystám na mesiačný okruh - India, Čína, Tibet, Nepál.
Cestovanie oslobodzuje, najviac človeka naučí a ovplyvní.