Myslím to tak, že proste máte silné nutkanie ísť do tej krajiny (prípadne tam zostať) a neviete prečo, proste je vám sympatická, a chcete tam ísť. Nemusí to mať ani žiadne logické vysvetlenie...
Občas mám nutkanie ísť na záchod a to je silnejšie nutkanie ako čokoľvek iné a keď ma tlačia okolnosti, tak je to lepšie ako návšteva Vatikánu a Čínskeho Disneylandu dokopy.
škoda, že sa všetci fanatický Slováci tvária, že Slovensko neexistuje. Slovensko je super! Pretože je to krajina ako každá iná, nič iné z krajiny nerobí niečo viac ako vlastný národ, a keď je ten národ len stádom oviec, čo čakať...
Všetci chcú žiť inde, všetci chcú odísť a kto tu ostane? Hlavne, že keď sa hraje hokej na medzinárodnej úrovni, tak sa každý ovenčí vlasteneckým štátom a statusom, potom sa dokáže pobiť na námestí a ?!
A čo ďalej? Okrem pičovania som snáď iný názor na Slovensko ešte nepočula. (Hej, vylučujem prípady, kedy sa na hodine nejakého cudzieho jazyka vrámci nejakej témy hľadajú plusy a mínusy našej rodnej krajiny... )
USA - tam by som sa chcela ist pozriet, na nejaky vyletik ale byvat to nie .. potom skandinavia - lebo su to strasne krasne krajiny podla mna .. no a este Espana, hlavne Barcelona lebo je to mega super mesto a je tam teplucko a ma super plaz (nie nadarmo mam aj triko I
milujem Anglicko a hlavne Londyn. Som tu 4 roky a neplanujem ist nikam. Ale ked uz, chcela by som asi do Ruska, bud Moskva alebo St. Peterburg. Alebo ina velka metropola, nelakaju ma male mesta.
S fínskom, lebo tam mám kamarátov, sú tam úžasní ľudia, je tam krásne, ale bývať by som tam ísť nechcela, je tam príliš zima. Ale chcela by som sa tam vrátiť. aspoň na chvíľu
finske Tampere, fakt netusim preco...od 10 mi je sympaticke prave finsko ...v mensej miere este aj pobaltske staty...proste su take neokukane resp.vtedy boli a ked som si listovala vo vlastivednej mape,tak ma zaujali tieto staty...
najkrajšie a najlepšie je pre mňa Švajčiarsko, v budúcnosti urobím maximum pre to, aby som tam mohol žiť....inak ma to ťahá ďalej do Škandinávie, nádherná krajina, super ľudia a taká čerešnička na torte...nádherné dievčatá...také okukané klišé...blondínky
ale nádhernú krajinu má aj Kanada, tie ich nádherné jazerá a v pozadí zasnežené hory, to si skrátka zamiluješ
PS: ako vás to môže ťahať do USA? mám k nej odpor....hlavne kvôli tomu ako sa do všetkých štátov starajú a kvôli vojnám, ktoré vedú na blízkom východe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ale inak je to u mňa Škandinávia
a s Japonskom.pretože preto
dobre, mala som na mysli Nórsko, Švédsko, Fínsko, ale aj Dánsko a Island
Všetci chcú žiť inde, všetci chcú odísť a kto tu ostane? Hlavne, že keď sa hraje hokej na medzinárodnej úrovni, tak sa každý ovenčí vlasteneckým štátom a statusom, potom sa dokáže pobiť na námestí a ?!
A čo ďalej? Okrem pičovania som snáď iný názor na Slovensko ešte nepočula. (Hej, vylučujem prípady, kedy sa na hodine nejakého cudzieho jazyka vrámci nejakej témy hľadajú plusy a mínusy našej rodnej krajiny... )
S radosťou
Bratislava & Tokyo
zijem tu uz skoro dva roky, nikdy by som nepovedala ze ma tak ocari a tak uchvati.
Nemecko -proste lebo
Inak Francúzsko - úplne som sa tam cítila ako doma, jednoducho, raz možno
A potom Toskánsko - tam by som chcela prežiť starobu.
fínsko jednoznačne
ale nádhernú krajinu má aj Kanada, tie ich nádherné jazerá a v pozadí zasnežené hory, to si skrátka zamiluješ
PS: ako vás to môže ťahať do USA? mám k nej odpor....hlavne kvôli tomu ako sa do všetkých štátov starajú a kvôli vojnám, ktoré vedú na blízkom východe