Som uz istu dobu s clovekom s ktorym mi je fajn. Prednedavnom sme mali konecne prvy sex, ale bola to katastorfa, jeho penis nema tie spravne atributy a ja s tym neviem zmierit. Celila uz niektora z vas podobnemu problemu ?
Mam sa cez to preniest a skusat to dalej, kedze po inych strankach si maximalne vyhovujeme, ale napriek tomu ma to trapi ? Mozno vam to pripada bezvyznamne, ale mne vadi, ze ten sex za nic nestoji
@josiemaran "nemá správne atribúty" je dosť široký pojem. Môže mať pre teba malého alebo veľkého. T.j. že nič necítiš alebo cítiš dosť bolesť. A myslím si, že po prvom sexe (pokiaľ si bola ešte panna) nemôžeš hodnotiť sex s ním ako katastrofálny. Musela by si dať viac informácií.
@adsy On patri do tej prvej kategorie. Neni som panna, pred nim som mala sexualnych partnerov, ktori boli prijemne vyvinuti, ale boli to blbci. A tento je naozaj super, ale ma zhruba len 14 cm naradie. Keby mal aspon 3-4cm viac tak by to bolo ine. Ale s tym co ma, ani neviem, ze k niecomu doslo Bola som z toho dost deprimovana a smutne je, ze ho mam celkom rada.
@ladyfox Janka, sex je dôležitá súčasť života a vzťahu medzi dvoma ľuďmi. Ani ty by si nebola s niekým pri kom by si nič pri sexe nezažila a išlo by len o to, aby si on spravil dobre. Predstav si, že by to tak bolo celý život.
@josiemaran tak sa rozhodni či ho ľúbiš, alebo je pre teba sex dôležitejší... Ak ho ľúbiš tak sa cez to nejak prenesieš, možno... Nebude ti na tom tak záležať, a možno ti to bude aj stačiť...
@ladyfox sex povazujem za podstatny, ale chcem byt s clovekom, ktory nesebecky lubi. Som zmatena z toho vsetkeho. Srdce ma upokojuje, no podvedmie mi kaze utekat, lebo sa bojim toho ze ostanem s clovekom, ktory mi v posteli nedokaze poskytnut co potrebujem.
@josiemaran O dĺžku až tak veľmi nejde, ale ten chlapec musí vedieť narábať s tým čím ho príroda obdarila. Chyba nie je vo veľkosti, ale v technike Ale tak ak je krátky a veľmi tenký tak s tým moc nespraví, jedine ak vákuová pumpa pre pánov na zväčšenie penisu a potom sex.
@josiemaran nehovorím na teba že si kurva, len som si na to spomenul a sem sa to dosť hodí k tej téme skús to s ním, keď si si zvykla na 19, možno si zvykneš aj na 14...
@aguri500 Diky, skusim ho potrenovat a k tomu aj dalsie metody pouzit. Ako uz srdecne poradili adsy a smajdafl. Dakujem chlapci. Cakala som, ze sa zapoji viac dievcat/zien ktore maju podobny problem, ale asi som jedina @lawey Ono to moze vyzniet smiesne, ale ked na to pride, tak v skutocnosti to vobec nie je ani picovina, ani na smiech.
Pocuj ty si ozaj ringla. Nechapem co sem vobec tahas partnerove sukromie. Keby ta len cital. Kolko mas rokov? Na dlzke nezali ani troska to skor na hrubke
"Nemá správne atribúty" - toto slovné spojenie je krásne diplomaticky napísané Ale podľa mňa na tom ešte nie je až tak strašne zle. Skús s ním najprv poskúšať rôzne polohy a keď fakt v žiadnej nebudeš "vedieť, že k niečomu došlo", až potom začni uvažovať, či to dokážeš zvládnuť a ostať s ním vo vzťahu naďalej (chápem, že sex je pre teba vo vzťahu dôležitý ).
@ziegelfeld Dovolím si nesúhlasiť. Nie si dievča, ako to môžeš s takou istotou tvrdiť?! Samozrejme, kvalita sexu sa priamo úmerne nerovná dĺžke mužského prirodzenia, ale určite sa tiež nedá povedať, že na dĺžke nezáleží ani troška...
@josiemaran veď vyskúšajte polohy, pri ktorých je prienik hlbší a môžeš si ho regulovať sama... Navyše mi to príde blbosť, že by 14cm nestačilo, pretože najviac dráždivé miesta aj tak nemá žena až tak hlboko - hoci uznávam, že pri každom je to individuálne...
@josiemaran vidis, kebz si predtym tolko neskusala...nemusela by si teraz tolko porovnavat...... teraz uz nic s tym.......bud das chlapovi sancu a zvolite inu techniku, pri ktorej budete obaja uspokojeni ( co sa da).......alebo seres na trpezlivost a pojdes rovno po niekom inom ... (a ako prve sa nabuduce pytaj na velkost
@drejka to si povedala ty, nie ja ....ja len vravim, ze cim viac partnerov, tym viac porovnava a spekuluje......a ano, suhlasim, sex je v partnerstve dolezity (no nie najdolezitejsi).....ale ajsne, ze je dolezite, aby boli pri tom obaja uspokojeni (co sa da skusit riesit....)
inak mne je zas smiesne......tie presne vyjadrene centimetre....co im tie penisy pocas sexu meria? (ja ti teda neviem, ale ja teda som za tie roky muzovi penis nikdy nemerala.....hmmm.....cim to asi bude....
Neriešim partnerov penis. Ak to nie je nejaký gigant, tak je to fajn
Sex je súčasť vzťahu, no nie je v ňom No.1, a ani 2,3... Najdôležitejšie sú iné veci.
Ale tak samozrejme závisí od povahy. Citovo viac založení ľudia to vnímajú inak a zatrpknutí realisti, staré dievky a pod.. takisto inak. A dalo by sa pokračovať
@drejka vies co.....tvoje nazory mam v pazi....lebo ty vies aj to vycitit z pismen....tak teraz vycit za co ta ja pokaldam.... ....lebo ty pises o frekvencii a ona o dlzke pnisu.....a to je rozdiel.....
ja uz len dodam, ze ja spokojna som, nadmieru......aby som bola k veci, k povodnej otazke....
este som sa nezapojila do birdzi do takejto debaty, ale dnes mi neda...takze...
myslim ze velkost nie je jediny atribut, ktory je dolezity pri sexe.. skusali ste sa o tom rozpravat? nech tvoj partner skusa rozne techniky, ved existuje kopa poloh, ktore su vyslovene pre mensi ud... tak hlavne experimentujte a po case si najdete svoju cestu, ved to netrva jeden den, kym sa partneri vo svojom intimnom zivote na 100% usadia.. tak sa netrap.. daj si do googlu: sex positions for small penis a ides! drzim palce
a nespravili ste chybu niekde v predohre? vies co sa hovori.. " co si postavis, to mas" neviem ci to plati na vsetkych chlapov rovnako, ale v mojom pripade je predohra dost dolezita vzhladom na "moje atributy"..
akože spali ste spolu raz, nebolo to a la sweet romantic movie, a ty to pripisuješ atribútom jeho penisu? tak ako sorry, ale keď ste vy dvaja spolu boli prvý krát, mohlo v tom byť x ďalších dôvodov, prečo to nebolo ideálne.
a na tom sa dá popracovať. druhý, tretí, x-tý krát to môže byť už len lepšie, a nejaké fyzické parametre v tom vôbec nemusia zohrávať rolu.
ak žiješ v domnienke, že veľký penis je zárukou šťastného života, tak ty asi pozeráš veľa pochybných filmov.
Ako ti už veľa ľudí predomnou napísalo, podľa prvého sexu nemôžeš súdiť. Aj keby to pre teba bol naideálnejší partner na svete, tak prvý sex nikdy nie je ideálny. Treba sa naučiť, čo má ten druhý rád, čo ho vzrušuje, vyskúšať rôzne polohy...každý má rád niečo iné a preto ťa chlap neuspokojí hneď na prvý raz. Hlavne nebuď ticho a trošku ho smeruj...kľudne mu aj počas sexu povedz, čo je ti príjemné, prípadne ak sa ti niečo bude páčiť, vzdychaj, ak nie je hlúpy, pochopí, že ide na to dobre Ja si myslím, že každý pár sa musí zo začiatku "uhrkať".
A tak isto, ako ti už veĺa ľudí napísalo, na dĺžke nezáleží...ako sa hovorí, "aj s malým gašparkom..." veď vieš.
Mala som podobnú skúsenosť, ako ty, až na to, že jeden priateľ mal väčšie rozmery a ja som bola skôr nespokojná...museli sme obmedziť polohy na tie s plytším prienikom, ináč ma to bolelo. Potom som mala partnera, ktorý bol menší, ale šikovný a v posteli sme si veľmi sedeli. Skrátka sme boli obaja spokojní - ale s každým to chcelo nejaký čas, aby sme si zvykli jeden na druhého...
Nevzdávaj to, ak je to fajn chalan. Párkrát si to ešte skúste, naznačuj, porozprávajte sa a potom uvidíš, či je to naozaj taká katastrofa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Mam sa cez to preniest a skusat to dalej, kedze po inych strankach si maximalne vyhovujeme, ale napriek tomu ma to trapi ? Mozno vam to pripada bezvyznamne, ale mne vadi, ze ten sex za nic nestoji
Nie že by si bola ku*va...
Ale ?!
Ale tvoja p!ča má viac návštev ako google !
Nebude to tým ?
@ziegelfeld dakujem, ze si bol ochotny mi vysvetlit na com mne zalezi.
@smajdalf Úžasný vtip
@ziegelfeld Dovolím si nesúhlasiť. Nie si dievča, ako to môžeš s takou istotou tvrdiť?! Samozrejme, kvalita sexu sa priamo úmerne nerovná dĺžke mužského prirodzenia, ale určite sa tiež nedá povedať, že na dĺžke nezáleží ani troška...
Ale k téme,chodiť do postele s metrom aby som zistil správne atribúty mi pripadá divnô.Ja na ňu s ochranou ona na mňa s metrom,no paráda.
@josiemaran veď vyskúšajte polohy, pri ktorých je prienik hlbší a môžeš si ho regulovať sama... Navyše mi to príde blbosť, že by 14cm nestačilo, pretože najviac dráždivé miesta aj tak nemá žena až tak hlboko - hoci uznávam, že pri každom je to individuálne...
inak mne je zas smiesne......tie presne vyjadrene centimetre....co im tie penisy pocas sexu meria? (ja ti teda neviem, ale ja teda som za tie roky muzovi penis nikdy nemerala.....hmmm.....cim to asi bude....
Sex je súčasť vzťahu, no nie je v ňom No.1, a ani 2,3... Najdôležitejšie sú iné veci.
Ale tak samozrejme závisí od povahy. Citovo viac založení ľudia to vnímajú inak a zatrpknutí realisti, staré dievky a pod.. takisto inak. A dalo by sa pokračovať
@rabbitko9
ja uz len dodam, ze ja spokojna som, nadmieru......aby som bola k veci, k povodnej otazke....
este som sa nezapojila do birdzi do takejto debaty, ale dnes mi neda...takze...
myslim ze velkost nie je jediny atribut, ktory je dolezity pri sexe.. skusali ste sa o tom rozpravat? nech tvoj partner skusa rozne techniky, ved existuje kopa poloh, ktore su vyslovene pre mensi ud... tak hlavne experimentujte a po case si najdete svoju cestu, ved to netrva jeden den, kym sa partneri vo svojom intimnom zivote na 100% usadia.. tak sa netrap.. daj si do googlu: sex positions for small penis a ides! drzim palce
a na tom sa dá popracovať. druhý, tretí, x-tý krát to môže byť už len lepšie, a nejaké fyzické parametre v tom vôbec nemusia zohrávať rolu.
ak žiješ v domnienke, že veľký penis je zárukou šťastného života, tak ty asi pozeráš veľa pochybných filmov.
Ako ti už veľa ľudí predomnou napísalo, podľa prvého sexu nemôžeš súdiť. Aj keby to pre teba bol naideálnejší partner na svete, tak prvý sex nikdy nie je ideálny. Treba sa naučiť, čo má ten druhý rád, čo ho vzrušuje, vyskúšať rôzne polohy...každý má rád niečo iné a preto ťa chlap neuspokojí hneď na prvý raz. Hlavne nebuď ticho a trošku ho smeruj...kľudne mu aj počas sexu povedz, čo je ti príjemné, prípadne ak sa ti niečo bude páčiť, vzdychaj, ak nie je hlúpy, pochopí, že ide na to dobre Ja si myslím, že každý pár sa musí zo začiatku "uhrkať".
A tak isto, ako ti už veĺa ľudí napísalo, na dĺžke nezáleží...ako sa hovorí, "aj s malým gašparkom..." veď vieš.
Mala som podobnú skúsenosť, ako ty, až na to, že jeden priateľ mal väčšie rozmery a ja som bola skôr nespokojná...museli sme obmedziť polohy na tie s plytším prienikom, ináč ma to bolelo. Potom som mala partnera, ktorý bol menší, ale šikovný a v posteli sme si veľmi sedeli. Skrátka sme boli obaja spokojní - ale s každým to chcelo nejaký čas, aby sme si zvykli jeden na druhého...
Nevzdávaj to, ak je to fajn chalan. Párkrát si to ešte skúste, naznačuj, porozprávajte sa a potom uvidíš, či je to naozaj taká katastrofa.