ale hej...v 12 si ale pamätám, že som mala kvôli tomu mindráky lebo som chcela mať hnedé oči..teraz som už spokojná a hnedé sa mi aj prestali páčiť .. inak mám dosť čudné oči mix modrej a zelenej ..
@aenrel no tak sekundové lepidlo je pod tlakom, keď sa nechce otvoriť a zlomí sa ti a vletí ti do očí...potom to už len záleží na šťastí, lebo zlepené sú do sekundy (šak sekundové) no a to, že som neprišla o zrak, bol ževraj len zázrak...ale odlepovať to, to bolo horšie jak operácia mozgu pri vedomí..stačí?
Farba oci je v dnesnej dobe uz nastastie absolutne nepodstatna za par drobnych ide zohnat bezdioptricke farebne duhovky vo forme sosovky na oko ked chce clovek zmenu.
Sam doma vlastnim cervenu a fialovu sadu zakupenu v ocnej optike. Neposkodzuju zrak a okolie dokazu zaujat.
Niet nad pohlad napriklad predavacky v obchode ked ju clovek pozdravi ona sa na vas pozrie a zostane zamrznuta lebo premysla ako je mozne ze ma tak fialovo svietiace oci. .
Ale okolie na to reaguje divno resp. nieje to tu este take bezne. Niektory to obdivuju iny pozeraju na cloveka ako na uchyla . Ale ked sa to pekne zladi s kamaratmi a clovek ma "svietiace" duhovky a ludia okolo tiez ale inej farby vyzera to dobre.
Ale absolutny hnus je biela duhovka vtedy clovek vyzera ako mrtvy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Keď si toto zopakujem veľakrát, som viac než spokojný
A keď si to nezopakujem, tak som len spokojný
Ale tak každopádne mohol som mať aj horšie, tie moje sa mi celkom páčia.
fuj
Sam doma vlastnim cervenu a fialovu sadu zakupenu v ocnej optike. Neposkodzuju zrak a okolie dokazu zaujat.
Niet nad pohlad napriklad predavacky v obchode ked ju clovek pozdravi ona sa na vas pozrie a zostane zamrznuta lebo premysla ako je mozne ze ma tak fialovo svietiace oci. .
Ale okolie na to reaguje divno resp. nieje to tu este take bezne. Niektory to obdivuju iny pozeraju na cloveka ako na uchyla . Ale ked sa to pekne zladi s kamaratmi a clovek ma "svietiace" duhovky a ludia okolo tiez ale inej farby vyzera to dobre.
Ale absolutny hnus je biela duhovka vtedy clovek vyzera ako mrtvy.
no poviem vam priatelia , hnusnejsiu farbu oci ako modru nepoznam...