Dal som veľmi spokojný. Pretože moje očakávania boli zo začiatku pomerne vysoké a napriek tomu ich dokázal prekonať. Jediná vec čo vidím ako mínus je jeho odpoveď na to, že bude na dve otázky v referende odpovedať áno. Má na to ale právo.
ako sa to vezme... uplne sere na protokol, ale to robili aj vsetci jeho predchodcovia. a sklamal ma svojim postojom k referendu o rodine, kde chce podporit 3/4 otázok.
ale inak je mi neskutocne sympaticky svojou skromnostou, empatiou, modernostou, stedrostou a celkovo je to bezkonkurencne najlepsi prezident, akého sme mali. davam mu 2-
@jirikara "Čo je veľa, to je veľa. Nechcem v tejto chvíli hodnotiť prezidenta Kisku. Mám na neho svoj názor a ten teraz nie je podstatný, lebo porovnávať ho s jeho predchodcami je rovnako nízko postavená latka ako porovnávať človeka s opicami a nemať na neho žiadne vyššie nároky. Ale to, čo ma začína naozaj vážne znepokojovať, sú jeho sfanatizované úderky fanúšikov, ktorí evidentne stratili zmysel pre akúkoľvek mieru či vkus a vytvárajú mu kult osobnosti charakteristický skôr pre autoritatívne režimy ako demokratické štáty. Nazývam ich ŽABKY-DEMOKRATKY. S Mečiarovými babkami-demokratkami som mal svoje zlé skúsenosti ako mladý novinár. Niečo som si s nimi zažil a začínam mať veľmi nepríjemné déjà vu. V porovnaní s nimi sú žabky-demokratky menej agresívne, ale rovnako zaslepené, neschopné vnímať realitu a adekvátne na ňu reagovať. Vtipy na adresu českého prezidenta počas diskusie na Pohode boli rovnako nechutné ako vtipy na adresu českého prezidenta počas Mečiarových zhromaždení na Pasienkoch. Zostať vo vytržení nad banálnymi ľudskými prejavmi môže len ten, kto ľahko podlieha manipulačným PR technikám. Ale zapájať deti do súťaže o najkrajšiu kresbu Andreja Kisku je už naozaj zvrátenosť, ktorá svedčí skôr severokórejskej ako stredoeurópskej mentalite. Správanie žabiek-demokratiek (napríklad na FB, kde ich prezident vyzval, aby s ním diskutovali a oni sa zmohli len na výkriky, aký je jedinečný a ako sú na neho hrdí) mi pripomína jednu známu scénu z filmu skupiny Monty Python Život Briana, v ktorej sa hlavný hrdina usiluje presvedčiť svojich prívržencov, že nie je Spasiteľ, že by ho nemali nasledovať, že každý z nich je mysliaci jedinec, že každý je jedinečný, že každý musí nájsť odpovede vlastným rozumom – na čo prívrženci zborovo odpovedajú: „Áno, sme mysliaci jedinci! Áno, všetci sme jedineční! Áno, musíme nájsť odpovede vlastným rozumom!“ – a vzápätí položia zborovo otázku: „Čo máme ďalej robiť?“
Ak chce byť Andrej Kiska zodpovednou hlavou štátu, mal by si sám rozmyslieť, či chce meniť Slovensko alebo len svoj imidž. V opačnom prípade sa skôr či neskôr stane obeťou vlastného kultu, ktorý prostredníctvom svojich poradcov (nie náhodou väčšina z nich pochádza z prostredia PR) systematicky vytvára."
Inak u mňa má plus aj za to, že ho takí ako @12 neznášajú
@jirikara Fakt ako keď sa na to pozeráme cez jeho predchodcov tak bude vždy skvelý alebo s pohľadu, že či by bol lepší Fico, alebo Procházka(viete si predstaviť, že by sa stal prezidentom a potom na neho Matovič vybral nahrávku a on reagoval tak ako reagoval...zle pomyslieť). Len ono je už 3/4 roka po a tak sa na to treba už pozerať viac cez konkrétne jeho kroky.
Nerozumiem celkom tým, ktorí kritizujú Kisku zato, že podporil referendum. Ako, neviem...ja sa do toho nejak nevyznám a oprav(te) ma ak sa mýlim, ale nie je to jeho povinnosťou? Keď už raz to referendum nadobudlo určité požadované stanovy...tak nevyplýva to nejak zo zákona či z ústavy či čoho...že prezident jednoducho to referendum musí verejne vyhlásiť?
@waagbistritz69 jednoducho, konečne sa našli ludia ktorým nový prezident sadol. Z ponuky čo tam bola je to najlepšie riešenie, ak fandiš ficovy kludne to napiš ale ja osobne by som sa zato velmi hanbil riešiš sutaže v kreslení a komenty a neriešiš čo zatial robí smer vo vláde , takto isto sa chovali dôchodci ku Gašparovičovi , a konečne nás niekto vo svete reprezentuje , pretože o tom aj tá funkcia je, kedže máme "slabého" prezidenta, narozdiel od USA alebo Ruska . tak radšej rieš podstatné vecí
V otázke, ktorá sa pýta, či má byť manželstvo zväzkom muža a ženy, bude hlasovať áno, rovnakú odpoveď zaškrtne aj pri zákaze adopcií detí pármi rovnakého pohlavia.
„Som človek konzervatívny, s porozumením toho, čo očakávajú menšiny alebo druhá skupina,“ vysvetľoval v stredu prezident Andrej Kiska, prečo sa mieni zúčastniť na referende Aliancie za rodinu.
@nejdesamiprihlasit ty robiš karieru v politike? lebo ked nie tak tažko pochopíš také veci a kroky , od pc je lahko kritizovať, typický kecálek akych je všade kopa. dufam,že voliš fica
@jirikara Fica neznášam a to, že podľa teba mu ausgerechnet fandím, lebo nejak kritizujem Kisku a jeho kult osobnosti, je imho jedným zo znakov prítomnosti jeho PR propagandy a mňa vo svete nikto nereprezentuje a reprezentovať nemusí, teda aspoň som to nikdy od nikoho nežiadal, ak si dobre spomínam
Homosexuálne partnerstvo nikdy nebude na úrovni manželstva, nikdy a môžete sa aj skokotiť, ak by sa komukoľvek narodil homosexuál (za predpokladu, že to má v hlave v poriadku), tak by mu to vadilo, rovnako, akoby sa narodil neplodný heterosexuálny syn, alebo asexuál.
Homosexuálne manželstvo je nezmysel, jedno slovo vylučuje druhé.
By ma zaujímalo či nepovažuje za kult osobnosti keď ho oslovujú magnificencia a fotí sa v tom krásnom talári so zlatou reťazou na krku. Lebo považovať za to súťaž vyhlásenú súkromnou spoločnosťou je trochu divné. Aspoň ja si spomínam, že sme na výtvarnej bežne kreslili/skládali koláže spevákov a zapájali sa do rôznych súťaži o slovensku a podobne. Ak sa to dnes týka aj prezidenta republiky odráža to skôr jeho popularitu a postupný návrat dôvery v túto inštitúciu zosobnenú Kiskom.
@waagbistritz69 nejde o teba, na teba sa može každý vysrať, nikoho nezauji niaky sharp skín z považšej či odkial si ide o Slovensko ak si to nepochopil o vyše 5 mil. ludí čo tu žije, a získal si ma jednym gestom , tých 10 000e čo dostane tak dá ludom čo to potrebuju, toto zatial žiadny iny politik neurobil
Anyway, ja sám o sebe nie som proti homosexuálom ako takým, ale myslím si, že naša konzervatívna spoločnosť plná predsudkov a nepochopenia ešte nie je dostatočne zrelá k takémuto kroku (myslím tým adopcia detí homosexuálmi).
Keď si to už len zoberieme z praktického hľadiska - šikana na školách je každodennou súčasťou, všakže? A to k nej dochádza kvôli omnoho banálnejším, niekedy ba priam nezmyselným dôvodom. Dieťa z homosexuálnej rodiny by sa teda tak ľahko stalo objektom osočovania, verbálnych možno i fyzických útokov, nepochopenia, odsudzovania, čo by sa napokon mohlo podpísať aj pod psychickú pohodu a vyrovnanosť daného dieťaťa. Kvôli čomu? Preto, že má homosexuálnych rodičov?
Tak či tak, v prvom rade je nevyhnutná mentálna reforma populácie, väčšiu dávku tolerancie, otvorenosti...a až následne je možné uvažovať o niečom takom ako adopcia homosexuálmi.
Osobne si myslím, že Andrej Kiska nemal ísť za prezidenta a bol by užitočnejší pre spoločnosť. Samozrejme, ak dá niekde zo svojho platu, tak je to pekné, ale mať víziu nejakého sociálneho štátu je utópia. Štát nemôže byť sociálny.
@firestorm Hej lenže túto tému neotvorili tí čo sú za adopciu ale tí čo sú proti. To je veľmi čudné. Nehovoriac o tom, že si myslím že zákaz niečoho takého čo sa týka tretích osôb(detí). By nemalo byť predmetom ľudového hlasovania ale odbornej diskusie(presne ako píšeš riziko šikany).
Inak súhlasím s tebou, že to referendum musel vyhlásiť.
@puco90@27 ježiš, včera jeden idiot, čo tvrdil, že žiadna žena, čo nemá 50 kilo, so sebou nemôže byť spokojná a dnes druhý idiot, čo s istotou vie, ako všetci reagujú alebo by reagovali na coming out homosexuálneho syna/dcéry. @nejdesamiprihlasit haha, s tou magnificenciou fair point, ale nič to nemení na tamtom. okrem toho to, čo hentým chcel povedať, ilustroval aj na iných veciach. @jirikara asi si si nevšimol, že tým, že "nás" vraj hovadsky reprezentuje, si argumentoval v príspevku, na začiatku kerého si toho bezvýznamného šarpa tagol, ale dobre teda
Ako povedal @puco90 Kiska by bol uzitocnejsi ako podnikatel. A k tomu, ze da zo svojho platu. Ako prezident je to cisty danovy prijemca, takze nic take ako "jeho" plat neexistuje. To plati o kazdom jednom statnom zamestnancovi. Matematika nepusti:
@waagbistritz69 Ty trubka, ja píšem o tom, ako všetci reagujú, že vlastne je jedno ako bude orientovaný, hoci veľmi dobre vieme, že normálne uvažujúci rodič chce pre dieťa to najlepšie a chce, aby bolo čo naviac zdravšie, vzdelanejšie a aby viedlo čo najviac plnohodnotnejší život. Pochybujem, že by si si prial, aby nemohlo mať napríklad potomstvo ( je teraz nepodstatné, akou formou "sexualitou")
Bez debaty, nikto nie je dokonalý a môže sa narodiť akékoľvek dieťa, ale tváriť sa, že ak niečo nie je v poriadku, tak to v priadku je, je kokotina.
Všetky tieto pokusy o rovnakosť ľudí sú idiotiny, ľudia nie sú rovnakí a preto nemôžeme tvrdiť, že manželstvo je muž so ženou, ale aj žena so ženou. Ak žije žena so ženou, je to len partnerstvo, ak tvrdíš že je to manželstvo, tak rovno môžeš tvrdiť, že zdravý človek chodí a vozíčkar tiež....rovnaký nezmysel.
@puco90 názvy ako manželstvo či partnerstvo sú mi bárs jedno, dôležitý je právny obsah daných sociálnych vzťahov, či jak to nazvať.. trebárz registrované partnerstvo v ČR mi príde ako dosť diskriminačný koncept, lebo je umožnené len ľuďom rovnakého pohlavia, iná vec je napr. francúzsky systém PACS, ktorý umožňuje uzavrieť právne podchytený akt partnerstva, ktorý ale ešte nie je manželstvom, aj hetero párom. ja nemám potrebu miešať štát do svojho partnerského zväzku akýmkoľvek spôsobom, ale keď to niekto požaduje, alebo mu z toho plynú nejaké výhody, je to jeho kapusta..
a koment @27 som pobral skôr tak, že by bolo v poriadku, aby ich rodičia vyjebali z domu / vydedili / prestali sa s nimi baviť alebo podobne.. bo aj také prípady sú, bakuninžiaľ
@waagbistritz69 ja si osobne myslím, že ak má niekto nejaký majetok, je len jeho vec komu ho dá a či považujeme jeho rozhodnutie za správne, alebo nesprávne, je to len a len jeho vec. Ak chce niekto vydediť niekoho z akéhokoľkvek dôvodu, je to jeho vec. Môj, alebo tvoj pohĺad je nepodstatný.
@puco90 ja len, že podobné konanie (aby rodič zavrhol decko len preto, že je LGBT) nemá ani zbla s tým "normálne uvažujúci rodič chce pre dieťa to najlepšie a chce, aby bolo čo naviac zdravšie, vzdelanejšie a aby viedlo čo najviac plnohodnotnejší život," čo si písal ty
@waagbistritz69 Ale ja nehodnotím toto. Ak sa rodič poháda so svojim dieťaťom natoľko, že mu nechce dať svoj majetok, je to jeho vec, vlastník má podľa môjho názoru na to právo.
@ nejdesamiprihlasit@ 18 To je pekné že väčšina sa ku mne priznáva že ste podľahli Kultu osobnosti.. Určite Hoci tu je príspevok 12@ reagujúci na to aký je náš pán prezident keby miesto neho bol Hitler som presvdčený že aj jeho budeš mať rád lebo nahodil imidž coolového filantropa... A teraz niečo čo o ňom nevieš ale pochybujem že sa o tom zamyslíte všetci Kiskoroboti ale budete ho mať fanaticky radi aj naďalej..
Náš Poverený REZIDENT (poverenie má z USA) má očividne úlohu nás naviesť na to, ako máme hľadať. No čo a ako už z mena neurčíme, ale súdiac podľa jeho príslušnosti k Scientológom, jeho sľubom pred voľbami a jeho minulosti si to nebude ťažké domyslieť.
Pod jeho minulosťou máme na mysli napríklad rodinu, z ktorej pochádza. Otec veľký komunista, dokonca predseda Odboru školstva na Okresnom výbore Komunistickej strany Slovenska v Poprade. Vo svojej funkcii rozhodoval o tom, kde a či vôbec sa niečie deti dostať do školy môžu a iné nie. Sú známe konkrétne prípady, keď vydal príkazy všetkým riaditeľom stredných škôl bývalého okresu Poprad, že nesmú určité deti vôbec vziať na strednú školu, lebo napríklad ich otec nesprávne vyjadril v roku 1968. No svoje všetky detičky nezabudol umiestniť tam, kde si len zažiadali... Nuž takto strašne za socializmu „trpel“ v komunistickej rodine pán dnešný prezident – dobrý kresťan. No a už iba na dôvažok, zlé jazyky hovoria, že ten rozdiel, ktorý vo voľbách dosiahol bol vďaka jeho množstvu priateliek na „jeden účel“, ktoré by sa takto radi trošku priživili na tom, aké „služby“ mu v minulosti poskytli...
Teda k veci. Podľa pokynov z Washingtonu sa náš prezident rozhodol pozvať na výrazne okrúhle oslavy SNP fašistu, teda aktuálneho ukrajinského prezidenta. Na obrázku nad článkom je záber z toho, ako sa fašistická mašinéria Kyjeva stará o civilné obyvateľstvo na Východe bývalej Ukrajiny. Okrem bezohľadnej fyzickej likvidácie žien, detí a starých ľudí im likviduje aj obydlia. Ale toto na Západe akosi nikoho nezaujíma.
@ jirikara 21@ vidíš to až až čiernobielo.. Henten cecet podporovateľ fašizmu na Ukrajine nás má reprezentovať celému svetu? Skôr reprezentuje ako je časť Slovenska a hlavne jeho Kiskofani zastrčení hlboko v Americkej riti.. Tu nejde o Fica či Ička Gašpiho tu ide o to že ten Hniska kiska sa zjavil z neviem s kade neznámo jak a dobre že tu nenaserie na Slovensko aj Hviezdu smrti keby mala na svojom povrchu vstýčenu vlajku USA alebo Pravého Sektoru...A tomto odľudovy povieš že nás reprezentuje v dobrom obraze pred svetom? Pozvať Fašistu na SR je podľa teba dobre svetlo Podporovať pozvanie okupačnej sily zo zámoria na naše územie je podľa teba dobré svetlo a celý svet sú podľa teba len bankstery vojnoví štváči a arogantní diletanti z EU a USA? Druhý protipól sveta ti je akosi ukradnutý... Tak nehovor o celom svete..
@waagbistritz69 Kedy bude to referendum Kua nech podporím rodinu... Už viem čo niektorých birdzákov sklamalo že to referendum Hniska podporil.. že nemusí dopadnúť podľa ich očakávania a demokratických ideálov a keď to buzny nebudú mať vyhraté určite sa budú rozkrikovať že treba referendum opakovať... Takých akože demokratov poznám dobre.. Demokracia je až vtedy dobra ak je podľa nich..
@puco90@27 Súhlasím tiež by ma zaujímalo koľko s týchto zástancov práv pre homosexuálov by sa zmierilo že ich dieťa je homosexuál.. To by im už vadilo...
Neviem ja tu si všímam že väčšina vás birdzákov ste mi pekní pokrytci. Pred rokom ste nadávali na fašizmus lebo Kotleba a teraz si podporovanie fašizmu (Zvlášť toho Ukrajinského) ani nechcete všímať a zakrývate pred tým oči lebo náš pán prezident Kiska..
@jirikara@29 10000 eur čo dá ľuďom je z peňazí daňových poplatníkov ako jeho prezidentská výplata. Keď je Kiska taký ľudomil prečo nedá chudobe zo svojich miliónov? Vyhlásil že prezidentský plat rozdá chudobe a opil vás rožkom.. Nech dá svoje milióny čo ich nadobdnutím tisícky slovákov priviedol na ulicu...
@jirikara@29 A že žiadný politik toto neurobil? Ten tvoj spasiteľ Kiska iba okopiroval Uruguájského prezidenta ktorý dáva zo svojho 1200 dolárovej prezidenskej výplaty 800 dolárov na charitu a to nieje 10000 eur. uruguájsky prezident sa nevozí na drahej limuzíne ale na hrdzavom chrobáku a nenadobudol milióny podobným svinstvom ako Kiska..
@nejdesamiprihlasit@33 Prečo by to malo byť čudné? Aj to patrí k demokracii že aj ľudia takýchto názorov byť proti adopcii otvorili túto tému. Alebo sa v tej chvíli zástancom "ľudských práv" a humanistom demokracia nehodí?
Dpc a jeho vyplata su neni z jeho peniaze? Milujem hentakych idiotkov, teraz by mal asi chodit nahy, peso a nezrat, len aby pan Odpad mohol spokojne frflat na cosi ine, nez na to, ze so svojim majetkom dany pan naklada ako uzna za vhodne.
@luc.ka jeho peniaze su len to, co zarobil ako podnikatel. To co zaraba ako prezident su peniaze danovych obeti.
Este raz video, ktore celkom podrobne vysvetluje rozdiel medzi tymi co do ekonomiky davaju (net tax payer) a tymi, co z nej len beru a nicim neprispievaju (net tax receiver)
Kazdopadne to, ze dava to co dostane ako prezident ludom co to potrebuju je absolutne v poriadku, tie peniaze by danovym obetiam boli ukradnute tak ci tak, takto sa aspon vyuziju na nieco co ma zmysel.
@luc.ka A z čoho peňazí podľa teba dostáva prezidentský plat? Od Strýka Držgroša a Billa Gatesa debile? Štedrosťou tu nazývate že prezidentský plat rozdáva chudobe ale zo svojich miliónov im nedá ani cent.. A ten prezidentský plat ktorý dostáva to ako nás reprezentuje by som skôr povedal že ešte Gašporovič si viac zaslúžil aby nebehal holý...
@mayo Ja som si myslel že mi svojho dílera poradia tí Kiskofans... Aj ja chcem podľahnúť takému Stalinisticko-Hitlerovskemu uctievaniu kultu osobnosti aký má teraz aj Kiska.
@luc.ka 27 roky máš a nerozdumuješ vôbec ale sa navážeš do mňa že kritizujem Kisku že prezidentskú výplatu rozdáva chudobe akoby zo svojho zatiaľ čo nakradnuté milióny si necháva.. @tommyhot ti už tu druhý raz hodilo tom vídeo.. Si už natoľko blbec že si myslíš že Kiskove jedine peniaze sú tých 10000 eur na prezidentskej výplatnej páske na ktorú sa mu skladáme všetci daňoví poplatníci? Tak to potom nieje Kiska ten štedry čo pomáha sociálne slabším ale som to ja tvoj tatko aj manka lebo im rozdávajú dane na ktoré musia makať...
@trash wtf a tým chceš ako čo povedať? že zoberme teraz platy všetkých zamestnancom, ktorých vyplácanie je napojené na štátny rozpočet, resp. všetkých, ktorí majú tabuľkové platy, či čo?! akože vôbec nechápem, prečo to stále vyťahuješ, každému je jasné, z akých prostriedkov sa čerpá takýmto ľuďom na výplatu a čo teraz? a dávky v hmotnej núdzi a iné podpory čo? tiež ich nebudeme vyplácať?
@piotra "a dávky v hmotnej núdzi a iné podpory čo? tiež ich nebudeme vyplácať?"
Presne tak. Pomoc ma byt v prvom rade zo sukromnych zdrojov (teda od ludi, ktori chcu pomahat z vlastneho vrecka a ver, ze je ich vela) a adresna. A tak to aj je:
Ja som to ale myslela tak, ze je to jeho vyplata. Proste peniaze poukazane na jeho ucet za vykon nejakej funkcie.
bez ohladu na ich povod, ved ked su statne opice odjakziva platene z dani, aky ma vyznam poukazovat na to v tomto kontexte? Rovako xy dalsich dostava peniaze z rovnakejo zdroja, a naklada s nimi po svojom (pre seba).
@79 ...ze niekto poda prst a hentaki majstri sveta by najradsej odtrhli celu ruku.
Vazne by ma zaujimalo, ci chlapec zo svojich penazi dava chudobnejsim od neho (umerne k svojim moznostiam) - lebo isto taki su, vzdy taki su. Ale tipujem, ze si ani posrane notabene nekupi, ale pride tu kazat o tom, kto by mal ako rozdavat svoje peniaze.
@73 s tebou nema zmysel komunikovat, zi vo svojej bublinke neschopaka. Lebo nemas prakticky ziadne obmedzenia, mozes si podnikat zarabat ako chces a kolko chces, ak na to mas gule, ale ty iba chces a nemas na to, takze lepsi od teba ti budi vzdy iba zdrojom hnevu, nech uz robia so svojim zivotom a peniazmi cokolvek.
@luc.ka ma to velky vyznam, pretoze cim viac sa tento fakt bude omielat, tym viac ludi si mozno uvedomi, ze stat je nemoralna institucia a prestanu platit dane. Poznam X ludi, ktori sa nechavaju vyplacat v bitcoinoch len aby nezivili statnych parazitov a to je to o co ide ja som sa kvoli tomu odstahoval a tu neplatim okrem obcasnej 5% DPH (ktorej sa tu aj tak da velmi lahko vyhnut ani mastne vajca.
Na druhej strane ako som uz povedal, suhlasim, ze ak uz su raz tie peniaze ukradnute, tak je jedno na co su vyuzite a mozno je lepsie ked su vyuzite na pomoc ako na "pomoc" (pre politickych kamaratov). Kazdopadne treba sa sustredit hlavne na tu pricinu...
To ci trash niekomu nieco dava je jeho vec, poukazovanie na politicku luzu nevnimam ako problem koniec koncov z cudzieho krv netecie a kedze Kiska ma kopu svojich vlastnych penazi z podnikania, tak tych par tisic co dostane ako prezident mu aj tak nechybaju.
Ano, mas pravdu, len ty za na to pozeras z hladiska politickeho, ja od zaciatku z hladiska ludskeho-clovecskeho, kedze tu cely cas (alebo teda od komentaru, na ktory som prvotne reagovala, lebo co bolo predtym, neviem) niekto utoci (kriticky reaguje) na konkretneho cloveka. A z tohto hladiska je podla mna velmi dolezite, ako velmi je charakterny takyto kritik
@piotra A ktorý štátny zamestnanec má plat 10000 eur mi povedz... Ja tu hovorím o tom že vy uveríte o tom aký je štedrí keď rozdáva svoj prezidentský plat.. A kým nebol prezidentom a ten plat nemal prečo nerozdal svoje milióny.. O tom tu hovorím.. Lenže vidím že vy ste už vyKiskovaný totálne...
@piotra a Ktorý štátny zamestnanec okrem našej politickej špičky ma na účte milióny? A už keď je Kiska tak štedry mal rozdávať svoje milióny a nemusel sa stať pre toto prezidentom.. Zatiaľ robí len hanbu...
@kittyboo veď je bohatý aj bez toho platu ja na neho pičujem či berie ten plat alebo nie.. Ale keď už venuje prezidentský plat socialne slabším prečo nevenoval svoje bohatstvo? Potreboval na to prezidentský plat aby sa stal štedrý a láskokotným?
@luc.ka@79 jeho výplata ale z vlastných Miliónov čo má okrem výplaty sociálne slabším nedal ani cent.. To nieje láskykotnosť ale iba sa na filantropa a milého prezidenta hraje.. A Kiskofans mu to žeru aj s chlpami..
@luc.ka@80 Ale svoje milióny si necháva a ja mám nejake milióny aby som niečo rozdal? Nie čiže čit. @81 ak nie sú argumenty zmôžeš sa len na úbohe urážky o tom aký som ja chudák? To je úbohe jasný dôkaz toho akú výšku inteligencie môže mať taký VyKiskovaný primitív...
@trash ale máš na Kisku zlý pohľad, on nikoho neokradol, ale pomohol mnohým ľuďom získať spotrebiče, ktoré väčšinou nutne potrebovali a nemali peniaze platiť v hotovosti. Navyše ak niekto nemohol splácať, tak k exekúcii prišlo v málo prípadoch.
Ďaľšia vec, niečo zažil, bol šikovný, niekde stratil, ale vypracoval sa.
Pokiaľ viem, tak daroval aj z vlastného majetku.
Aby si ma chápal, neviem aký je súkromí, nepoznám ho, ale treba to hodnotiť objektívne.
A inak, ak naďaľej nepokračuje v biznise, tak asi nie je až taký zlý, teraz je prezident, ale myslím si, že ako nejaký podnikateľ a investor by zarobil omnoho viac..
Samozrejme, ani ja neuznávam jeho americké riťvlezectvo, ale to je o inom.
@trash okrem toho mám pocit, že aj ty patríš medzi ľudí, ktorí si myslia že to čím je teraz Quatro (a triangel) je Kiskova robota, a ak mám pravdu tak si na veľkom omyle
@trash ja som o Kiskovi nepovedala ani slovo, ale veď ok. (a je mi úprimne fuk, čo robí on, alebo hociktorý iný človek so svojimi peniazmi). čiže celkovo nechápem toto vzrušovanie sa okolo toho :letim:
@trash how the fuck je demokratické (z akéhokoľvek uhla pohľadu) referendum o znemožnení rozšírenia ľudských práv aj na sexuálne menšiny, ktoré by nikoho neohrozilo a už vôbec nie rodiny, ktoré ohrozuje alkoholizmus a nezamestnanosť? hlavne na ten alkohol som zvedavý, či by vyzbierali 400k podpisov od katolibanu
ale toho, že by sa zúčastnila nadpolovičná väčšina oprávnených voličov sa teda fakt nebojím, len Kiska je chuj, že tomu vyjadruje podporu so zdôvodnením "som človek konzervatívny," haha.
@waagbistritz69 demokraticke je vsetko co si zmysli mala privilegovana skupinka parazitov, alebo velka tlupa volicov, bez ohladu na obsah. Koniec koncov demokracia je totalita v krajsom kabate...
@warble Takže neznášaš keď niekoho nazývaju pravým menom? A ukáž mi tie články kde ho ospevujú viac ako Ježiška nech sa zasmejem...
Tu máš niečo o Kiskovy a pre mňa za mňa sa aj na hlavu postav keď sa ti nepáči že ho niekto nazýva pravým menom. Ale isto toto neprečítaš nech to tu postnem aj 1000 raz lebo vy Kiskofans buď zámerne alebo pod nejakým mentálným programom prehliadate dôležité články.
Náš Poverený REZIDENT (poverenie má z USA) má očividne úlohu nás naviesť na to, ako máme hľadať. No čo a ako už z mena neurčíme, ale súdiac podľa jeho príslušnosti k Scientológom, jeho sľubom pred voľbami a jeho minulosti si to nebude ťažké domyslieť.
Pod jeho minulosťou máme na mysli napríklad rodinu, z ktorej pochádza. Otec veľký komunista, dokonca predseda Odboru školstva na Okresnom výbore Komunistickej strany Slovenska v Poprade. Vo svojej funkcii rozhodoval o tom, kde a či vôbec sa niečie deti dostať do školy môžu a iné nie. Sú známe konkrétne prípady, keď vydal príkazy všetkým riaditeľom stredných škôl bývalého okresu Poprad, že nesmú určité deti vôbec vziať na strednú školu, lebo napríklad ich otec nesprávne vyjadril v roku 1968. No svoje všetky detičky nezabudol umiestniť tam, kde si len zažiadali... Nuž takto strašne za socializmu „trpel“ v komunistickej rodine pán dnešný prezident – dobrý kresťan. No a už iba na dôvažok, zlé jazyky hovoria, že ten rozdiel, ktorý vo voľbách dosiahol bol vďaka jeho množstvu priateliek na „jeden účel“, ktoré by sa takto radi trošku priživili na tom, aké „služby“ mu v minulosti poskytli...
Teda k veci. Podľa pokynov z Washingtonu sa náš prezident rozhodol pozvať na výrazne okrúhle oslavy SNP fašistu, teda aktuálneho ukrajinského prezidenta. Na obrázku nad článkom je záber z toho, ako sa fašistická mašinéria Kyjeva stará o civilné obyvateľstvo na Východe bývalej Ukrajiny. Okrem bezohľadnej fyzickej likvidácie žien, detí a starých ľudí im likviduje aj obydlia. Ale toto na Západe akosi nikoho nezaujíma.
Toto v tých Goebelsovských článkoch o Kiskovi nenájde. Ale sa tu ideš rozdrapiť ako správny Kiskozombík. @tommyhot pri poctivej práci hlavne nikoho nepripravíš o majetok.. @kittyboo a pomáha ten jeho modrý Anjel tak podobne aj detičkam na Dombasse ktoré vyvražďuje Kiskov kamarát najdemokratickejší prezident vesmíru Porošenko? @piotra ako mne by to bolo tiež fuk ale keď už vidím tú eufóriu okolo toho ako sa každý ide zblázniť od radosti že rozdáva svoj prezidentský plat zatiaľ čo nevidí že si svoje milióny necháva a preto je vraj najúžasnejší prezident po pravici Ježiša Krista tak sa mi nožík otvára. Väčšinou okrem starích ľudí ktorým bude ležať vždy komunizmus v žalúdku ho budú ospevovať aj keď Kiska chcel vstúpiť do UV-KSČ budú tu aj mladý politick nevzdelaní ľudia ktorí pre Kisku idú položiť život ako napríklad warble a ostatní čo si myslia ako rozumejú do toho aký je Fico zlodej hoci mne tiež SMER vadí ma budú nazývať Ficoidom ale oni sú najmúdrejší a najdokonalejši oni vedia že Kiska je správna voľba hoci pred 4. Rokmi do Parlamentných volieb išli voliť Mojsejovú. A toto ma vie naštvať takýto volič a keď ešte začne hádzať svoje múdrosti a nechá sa zmanipulovať... @waagbistritz69 že Kiska je chuj v tom máš pravdu.. Ale neviem o akom obmedzovaní ľudských práv tu hovoríš? Ja som si nevšimol žeby buzerantom sa nejak tu práva obmedzovali. S buzerantmi v tejto krajine je to ako s moslimami. Ak sa im nepáči že tu nemáme právo Šária nech sa vrátia späť do Tabulistanu... Ale väčšina tu je taká že hľadia na ľudské práva buzerantov či prisťahovalcov ale že bežný občan ktorý tu žije od kolisky je bežne diskriminovaný to si už asi naschvál nevšímajú hlavne TZV Humanisti.. Takže aj to referendum úplne chápem... Zatiaľ tu väčšina bola sklamana s Podpori referenda lebo sú tí akože Humanisti za toleranciu ľudské práva a harmoniu ale nepáči sa im že Občania dostanú možnosť hlasovať za (To čo by sa im hodilo) a proti (to čo sa im nehodí) a už majú nedemokratické nálady. Nech sa zmieria demokracia je vlastne o tom. A takých ja volám HumanoNazi...
@puco90@94 toto čo píšeš v tomto príspevku bude chváliť aj veľa mojich kolegov z roboty. Ale treba vziať do úvahy že je to človek čo v politike nemá čo hľadať. A keď už v politike bude má jedinú úlohu robiť Antislovenskú politiku.. Je to skrátka prezident Agent...
@trash ja by som skôr povedal to, že mnohí ľudia si myslia, že USA je humánnejšie než Rusko, čo samozrejme nie je pravda, vysoká politika je amorálna a je nepodstatné o akú krajinu ide. Kisku nepoznám, hodnotím ho teraz ako podnikateľa, samozrejme nesúhlasím s mnohými jeho názormi a to ho už hodnotím ako prezidenta.
@puco90 No neidealizujem si ani tých Rusov ale podľa toho som presvedčený že pokiaľ si niekto myslí že USA je vôbec humánna a dokonca Humánnejšia ako Rusko tak by mal navštíviť psychiatra.. Čo o Kiskovy viem alebo sa domnievam čo ma na tričku je to že má zrejme plno Mileniek je zrejme Scientológ a vycúvať nemôže lebo o jeho špinavostiach tam dobre vedia.. Veď Scientológovia majú dohodu so CIA o poskytovaní informácii niektorých osôb a zvlášť členov ich cirkvi... Vo volebnej kampani bol za registrované partnerstva homosexuálov. Že bude dávať prezidentský plat to osloví každého ľudomilného voliča veď nemusí mať toho v makovici. A nadácie ako Dobrý Anjel či jeho splátková firma to sú podľa mňa len také zásterkové aktivity ja neverím ani Billovi Gatesovi že je úprimny Filantrop len preto že má charitu. .Jeho tatko bol vplyvný komanč viššie som o tom uvádzal niektoré veci a sám Kiska chcel vstúpiť do UV-KSČ. Podporuje Ukrofašizmus a keď si niekto myslí že je ľudomil je na omyle.. Tiež mnohí budú kritizovať Tisa že s naším Slovák štátom bol v Osi a bojoval na Adolfovej strane. A pokiaľ je toto o Tisovi pravda potom nech sa nečudujú keď ho porovnajú s Kiskom..
@trash ty si tu videl nejakých moslimov, čo chcú zaviesť právo šária? koľko stojí gram toho, čo si si predtým dal? a áno, právo na registrované partnerstvo či manželstvo a na adopciu dieťaťa považujem za pomerne zásadné v tomto systéme. ten "tabulistan" kde sa nachádza? okrem tvojich badtripov teda.. ako je "bežný občan" (parádny terminus technicus, každý o ňom rozpráva, ale nikto ho nikdy nevidel) presne diskriminovaný? zbytočnejšie referendum si predstaviť neviem, keďže bude daňových poplatníkov stáť 6 miliónov a aj tak nebude platné (ale chápem, nejedná sa o cigánov, tak to už zrazu nevadí), ale hlasovať za zamedzenie rozšírenia práv väčšiny na menšinu pre mňa nemá s demokraciou nič spoločné, v akomkoľvek význame slova, ktorých je viacero, ale nie je to jediný prípad.. ad tvoj newspeak, náckovia sú "humanisti" alebo sa "humanisti" správajú ako náckovia? v čom? (hlavne, že na Kotlebovi si pohonil, keď sa stal županom ) @tommyhot čo si myslíš o tomto? » infoshop.org/AnarchistFAQSec... » infoshop.org/AnarchistFAQSec...
@trash Podľa mňa na každého človeka sa dá niečo nájsť, navyše na vplyvných to platí 1000x, ak by si podnikal, tiež by si sa stýkal s mnohými ľuďmi, mal by si známosti, kamarátov, ktorí by boli bohvieakí....jednoducho keď podnikáš, stretneš sa so všelijakými ľuďmi a navyše pohybujem, že ak by si v niečom podnikal, tak by ťa zaujímalo, kto sú tí ľudia, ktorým predávaš výrobok...alebo niekto by ťa oslovil, spolu by ste zainvestovali, tiež nebudeš riešiť jeho súkromie...prídeš na nejakú oslavu, tiež sú tam hocijakí ľudia a dáš sa s nimi do reči atď....proste to je život.
@waagbistritz69 Tých moslimov tu zachvíľu budeme mať, neboj, moslimovia sú hocijakí a na Slovensku je tých moslimov pár a nerobia nám nič....ale všetko sa to môže ľahko zmeniť, ak ich tu bude 100 000, potom ma zaujímajú len štatistiky a nie, že zopár ich je v pohode. Moslimovia nemajú čo hľadať v civilizovanom svete, kresťanstvo sa aspoň socializovalo.
@puco90 a akým spôsobom sa majú scivilizovať moslimovia, v tých fajnových totalitných štátoch "svojich?" ale nech negeneralizujeme, ešte by ma zaujímalo, kam "von z európy" pošleš moslimov z balkánu
@puco90 rusko je riadine humánne to myslis tie brutalne potlacenia protivladnych protestov ked sa ludia stazovali ze Outin mal 140% hlasov? takyto weird shit sa nestal ani v usa... ako moc podstatne to nieje ale to rusenie metalovych konertov tam s tym ze daju uplny zakaz kapele ako u zaoistalych komunistickych opic.. co vlastne aj su
@waagbistritz69 A ako scivilizuješ moslima v Európe ? Ak ich je tu len pár, tak je jasné, že prebehne asimilačný proces, aj keď sa dá uvažovať, že tí, z totalitných štátoch, prostrednícvom napríklad takých sociálnych sietí, sfanatizujú aj tých zopár dobrých, je globalizácia, teraz je to ľahšie....tu nejde o to, že nejakým moslim sa scivilizuje, ale o to, že ak sa scivilizuje, tak čo jeho deti ? Tie deti budú mať väčší sklon k preberaniu myšlienok od extrémistov, pretože budú mať niečo spoločné-vieru.
Automaticky, keď vytvoria komunitu, je to v riti, aj bez moderných výdobytkov.
Ja z Balkánu nechcem vyháňať moslimov, len by mali byť pod kontrolou, je tam vyššia pravdepodobnosť toho, čo vidíš v médiách. Ak by moslimovia nezabíjali za vieru (čo kresťania našťastie už nepraktizujú), tak by mi nevadili ani v Európe, všetky svetové náboženstvá pochádzajú z Východu, preto je detinské sa naťahovať, že niekto je kresťan a niekto moslim, ale pozri sa na to, ako to v skutočnosti je a čo robia moslimovia svetu.
@waagbistritz69 V Európe všeobecne... A to čo tu chce menšina nie sú práva ale podriaďovanie sa menšine a to sa podobá Apartheidu. A áno Dobrovodský určite nieje diskriminovaný... A povedz nechovajú sa Humanisti ako náckovia? veď už teraz plaču že bude referendum lebo oni sú za práva homosexuálov a v referende to čo sa im páči nemusí prejsť.. A koľko raz som mal diskusiu s nejakým takzvaným ľudomilom ako mlel o tej láske tolerancii a rovnoprávnosti a keď som spomenul aky je v jeho myšlienkách háčik a skúsil mu oponovať okamžite m začali skákať do reči a zbežne sa vyhrážali.. To je proste Nazihumanizmus.. Aj na Birdzi som čítal.. Koľkí tu boli veľkí antifa a ich príspevok znel že Náckov by najradšej všetkých poslal do plynu.. Ako nemusím nacizmus ale keď niekto povie alebo napíše že do plynu s niekým a môže tvrdiť aký je ľudomil nemá ďaleko od náckov...
@waagbistritz69 podla trička zistit kto ma kolko miliniek si musím očekovať Kollárov šatník.
inak je zaujímave ze väcsinou taky pronackovia, ns a vseliaci curaci co za vsetkym vidia zidov oznacuju ukrajincov za nackov.... dost pochaby self defense
@barky a ty si myslíš, že v USA je čo ? Tam sa bez kontroly ani nepohneš, to je už ozaj sloboda, Rusko robí bordel pri hraniciach, USA robí bordel po kúskoch všade na svete...sú takí istý, ak nevyhovuješ vláde, si odpísaný a určený na likvidáciu, je jedno kde na svete.
@barky Ale u Seba doma... A čo povieš na to humanitárne bombardovanie Srbska.. Tak zrejme sa bude niekomu zdáť Rusko v tejto dobe Humánnejšie ako USA... A Také isté potlačovanie protivládných protestov máš aj tu aj na západe takže veľký rozdiel tam nieje ako sa s tým vysporiadávajú Rusi a ako Západné krajiny...
inak je mi luto tych co picuju na bohacov z usa zas treba si chlapci precitat niekedy aj Navalneho blogy nie len tie prokokotne konspiracne stranky ani v usa sa nestalo ze by sa pribuzna nejakeho oligarchu stala za TYZDEN milionarkou hlavne ze v niekotrych castiach ruska nemaju co dat do ust a nevedia co je elektrika ale jj usa je najhorsie.. to vy ste vymlete ovce
@puco90 dam ti hadanku v jednej krajne mozes veselo vykrikovat ze ten prezident je kok ,tocit o nom tonu konspiracnych dokumentov a nic sa ti nestane a v druhej krajne staci konstruktivna kritika a ti ludia za zahadnych okolnosti umieraju alebo su zavreti do väzenia
@puco90@119 No hlavne sa dívaš na to objektívne ale ide o to že ako sú z neho tu všetci hotoví všímam si tie reakcie.. Už sa to podobá Kultu osobnosti. Napríklad sa tu nasral niekto lebo som nazval Kisku pravým menom. lebo prezidentský plat rozdáva a Kiskú ho kritizovať dobre že si neoblečú si Kiskofans na seba trhavinu a rozbehnú sa s detonátorom proti tebe... "Kiska Aghbar!"
@trash daj mi jeden priklad zapadnej krajny kde je jasne ze boli volby sflasovane. Ale poprosim nie nejaku kretensku stranku lebo to s Putinom bolo v statnej televizii a sam Medvedev upokojoval ludi ziadny mi nedas... ludia mali pravdu mlatili ich a zatvarali. V usa teraz cernosi podpalovali ulice a nikto sa ich nechytil a to na to az take pravo nemali tak netaraj picoviny
@trash bavili sme sa o SR, tož neviem načo vyťahuješ "európu všeobecne," v polke ktorej aj tak minimálne registrované partnerstvá pre gejov/lesby už sú. strašné, však..
o Dobrovodského susedoch som dávno nič nepočul, ale podporovať Putinov imperializmus ho predpokladám nedonútili susedia » www.hojko.com/download/image/...
ehm, tebe sa ľudia majú potrebu vyhrážať skôr kvôli tvojmu stavaniu nechápaniu čítaného textu a stavaniu strawmanov, ale aj keby, ja za to nemôžem, čo ti kto po fejsbrukoch písal
až tak že do plynu by som to nehrotil, ale je pravda, že tvrdému jadru neonacistov jaksi nepomáha odporúčanie navštíviť nejaký bývalý koncentračný tábor, keďže to už robia, akurát tam (miesto nejakého poučenia z chýb nacistov) hrdo pózujú a zrejme sa tešia, že to raz rozbehnú znova » antifa.cz/content/nacky-d...
@puco90 v Rusku je to bohuzial najviac viditelne. Ja nehovorim ze USa su sväti to vúbec nie, Lenze vsetkym tymto rusofilom chyba absolutna sebareflexia uplne si idealizuju Rusko ak uz sa mi nepacia urcite principy fungovania rezimov,mocnych krajin kritizujem vsetky nie sa zameriam len na jednu to je uplne primitivne . USa,Rusko su uplne rovnake spiny len to usa robi von rusko robi doma
@barky@126 pokiaľ tie konšpiračné teórie zachádzajú ďaleko od pravdy.. Je to v tej úžasnej demokratickej krajine OK. Ale keby že sa pri nejakej úvahe v tej konšpirácii trafiš v niečom do čierného.. Budú o tebe slobodné média písať že si to psychicky nezvládol a vyskočil s piateho poschodia ale pred tým stihneš zatvoriť okno s ktoreho skočíš zo z vnútornej strany alebo sa streliš do hlavy dvomi ranami a tá prvá bude smrteľná..
@waagbistritz69 Práve kvôli tomu že sami nepochopia písaný text veľa raz som si všimol že niekto nečítal medzi riadkami asi preto že buď nechcel alebo mal nejaký blok v mozgu ktorý mu to neumožnoval... A prečo by mala byť Diskriminácia keď Dobrovodského niekto núti podporovať Putinov Imperializmus.. Za prvé samemu Dobrovodskému aj keď nieje nejaký Putinista bude viac sympatickejší Putin ako Banán Obama a za 2. nevšimol som si žeby za Putina nejak Rusko expandovalo. A slova typu "Ale ale Ale Krym" neuznávam. Prebehlo tam referendum a hoci veľký brat nieje najdemokratickejší týmto jasne ukázali Západu ako sa správne má demokracia robiť.
@barky Ukrajina... Stačí? A kde sa falšovali úradné dokumenty v referendách tak Škótsko a tiež aj u nás na Slovensku.. Kde neprebehli referenda ale sa rozhodlo bez súhlasu občanov-Slovensko.. A link ti ani nemusím dávať.
@trash ludia sa pripravili o majetok sami. Ked vedeli, ze nebudu mat na splatky, nemali si pozicat. Dopredu boli oboznameni s podmienkami, takze vsetko bolo koser. Navyse len malokedy doslo k ekzekucii..
@waagbistritz69 sorry som opity a lenivy, vies to zhrnut do par viet?
Kazdopadne ked pozeram na A.2.11 tak asi viem, kam to smeruje. Som proti tomu, priama demokracia nefunguje ani vo Svajciarsku. Navonok je to sice pekne pozlatko, ale v skutocnosti staci ze trochu vytrcas z davu a susedia ti v mene priamej demokracie spravia zo zivota peklo. Ja som tam bol len na nejaky kratky cas, no citil som sa velmi zle. Co sa mi zatial nestalo nikde.
@barky@129 no a keď to dávali v štátnej televízii ako zatvrali a mlátili ľudí tak si mslím že je tá televízia dosť objektívna tu ti o tom ako Policajti zneužívajú právomoci ako mlátia a zatvárajú ľudi počas protestov neukážu ani na RTVS...
@trash 1) Kiska nie je scientológ, ale uznávam, je to pre niekoho veľmi pohodlné ho tak nazvať a pre niekoho iného je pohodlné tomu uveriť- ovca
2) rodičia nemôžu za deti-deti nemôžu za rodičov
@tommyhot Tak to máš pravdu a keď prídeme o Slovensko kvôli tomu niktošovi to bude zase len naša chyba.. Pretože Hoci kritizujem Kisku tak sa odomňa nájde mnoho označení určených istým beirdzákom ktorí si budú za tento stav sami môcť.. Svojou hlúposťou čiže ťa chápem...
@warble 1. Uznávaš toho cvoka aj keď podporuje Ukrajinský fašizmus a vraždenie ľudu na Dombasse. za to ho uznávaš?
2. Jeho vzťah k Americkej agresívnej politike je nebezpečný pre Slovensko..
3. Tak či onak ho obdivuješ a zastávaš sa ho a ja som podľa teba ovca?
@trash co znamena "prist o Slovensko"? Ja som obyvatel Zeme a popravde je mi jedno kde byvam, dolezite je s kym byvam. To, ze si politici ohranicili teritorium ma az tak velmi nezaujima. Je to ich vec, nech sa za to teritorium aj pozabijaju.
@warble Najlepšia možnosť a v ČOM zlata moja? Ty naozaj veríš tomu že je to najlepšia možnosť? Možno len tak Hniska na teba pôsobí a v skutočnosti je to najhoršia možnosť... Asi niekto kto je jedná ruka s bláznami čo furt volajú po vojne nebude nikdy najlepšia možnosť... Alebo žeby vojnou rozvrátene slovensko a tvoju mŕtvu rodinu by si brala za najlepšiu možnosť?
@tommyhot Obyvateľ zeme... Dobre a keby sme Žili v Star treku povedz Klingonovi že si obyvateľ vesmíru ale nechajme to tak.. O Strate našej zeme som nehovoril len v záujme politikov ale všeobecne v záujme každého žijúceho človeka na našom území zlaty. Môj ak tu budú Okupačné vojska zo zámoria nájdi potom odvahu a povedz tým v Tanku ktorý na teba budú mieriť kurevsky veľkým kanonom že si obyvateľ zeme...
@warble Kiska podporuje sankcie voči Rusku ktoré poškodzujú Európsku a našu Ekonomiku.. To poškodzovanie našej Ekonomiky je tiež podľa teba najlepšia možnosť?
@trash ak bude chciet niekto prist s tankom do tvojej zahrady, tak to urobi ci prezident bude Kiska, Putinov brat, alebo Fero z Hornej Dolnej. Navyse na slovensku nezijem (zijem kde chcem, nie kde som sa narodil, preto ten obyvatel Zeme, nie som priputany k jednemu miestu), takze mi je ukradnute co sa tam deje pre mna je to len umelo vytvorene teritorium v ktorom som sa vdaka genetickej nahode narodil. Nic viac nic menej.
@tommyhot Tak choď do Mozambíku a povedz černochovi čo si ťa ide nakrájať do polivky že si obyvateľ celej planéty on ti na to bude rovnako srať ako Slovák...
@tommyhot No a? Ale tiež múdrosť nenazbieraš keď vystúpiš na Heathrow v Londíne uvidíš ako Japonec fajčí člena kmeňa Šaka Zulu a to ti bude ako dôkaz stačiť že multikulti je super otočíš sa do lietadla a toľko čo ho Japonec vyfajčí schytá od Šaka Zulu oštep medzi oči...
Hľa pre všetkých Kiskovoličov čo si ho tak vehementne blahorečíte aj keby sa čo dialo pozorne počúvajte akú prioritu pre neho majú ľudské práva.. Ste prekvapený? Dobré ráno debili je to taký ľudomil že biznis treba aj cez mŕtvoly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
159 komentov
jediné dobré čo spravil je to, že schválil referendum o tej rodine aby bolo.........
Inak vsetko zle! Vsetko!
ale inak je mi neskutocne sympaticky svojou skromnostou, empatiou, modernostou, stedrostou a celkovo je to bezkonkurencne najlepsi prezident, akého sme mali. davam mu 2-
ale tým referendom ma naozaj veľmi sklamal.
Ak chce byť Andrej Kiska zodpovednou hlavou štátu, mal by si sám rozmyslieť, či chce meniť Slovensko alebo len svoj imidž. V opačnom prípade sa skôr či neskôr stane obeťou vlastného kultu, ktorý prostredníctvom svojich poradcov (nie náhodou väčšina z nich pochádza z prostredia PR) systematicky vytvára."
- reakcia E. Chmelára na » fotosutaz.hnonline.sk/sutaz/deti-kres...
Celkom ma dorazilo, že podporí to skokotené referendum. Inak ho mám rada.
@jirikara Fakt ako keď sa na to pozeráme cez jeho predchodcov tak bude vždy skvelý alebo s pohľadu, že či by bol lepší Fico, alebo Procházka(viete si predstaviť, že by sa stal prezidentom a potom na neho Matovič vybral nahrávku a on reagoval tak ako reagoval...zle pomyslieť). Len ono je už 3/4 roka po a tak sa na to treba už pozerať viac cez konkrétne jeho kroky.
V otázke, ktorá sa pýta, či má byť manželstvo zväzkom muža a ženy, bude hlasovať áno, rovnakú odpoveď zaškrtne aj pri zákaze adopcií detí pármi rovnakého pohlavia.
„Som človek konzervatívny, s porozumením toho, čo očakávajú menšiny alebo druhá skupina,“ vysvetľoval v stredu prezident Andrej Kiska, prečo sa mieni zúčastniť na referende Aliancie za rodinu.
na dámu sa správaš až veľmi nekultivovane
Homosexuálne manželstvo je nezmysel, jedno slovo vylučuje druhé.
By ma zaujímalo či nepovažuje za kult osobnosti keď ho oslovujú magnificencia a fotí sa v tom krásnom talári so zlatou reťazou na krku. Lebo považovať za to súťaž vyhlásenú súkromnou spoločnosťou je trochu divné. Aspoň ja si spomínam, že sme na výtvarnej bežne kreslili/skládali koláže spevákov a zapájali sa do rôznych súťaži o slovensku a podobne. Ak sa to dnes týka aj prezidenta republiky odráža to skôr jeho popularitu a postupný návrat dôvery v túto inštitúciu zosobnenú Kiskom.
Keď si to už len zoberieme z praktického hľadiska - šikana na školách je každodennou súčasťou, všakže? A to k nej dochádza kvôli omnoho banálnejším, niekedy ba priam nezmyselným dôvodom. Dieťa z homosexuálnej rodiny by sa teda tak ľahko stalo objektom osočovania, verbálnych možno i fyzických útokov, nepochopenia, odsudzovania, čo by sa napokon mohlo podpísať aj pod psychickú pohodu a vyrovnanosť daného dieťaťa. Kvôli čomu? Preto, že má homosexuálnych rodičov?
Tak či tak, v prvom rade je nevyhnutná mentálna reforma populácie, väčšiu dávku tolerancie, otvorenosti...a až následne je možné uvažovať o niečom takom ako adopcia homosexuálmi.
Inak súhlasím s tebou, že to referendum musel vyhlásiť.
Ale aj tak si myslím, že je veľa byrokracie a to je hlavný problém.
súhlasim s tebou vo všetkom...
@wagbistritz69
mal by si začať od seba, veľmi by to prospelo tvojej psychike!!
@nejdesamiprihlasit haha, s tou magnificenciou fair point, ale nič to nemení na tamtom. okrem toho to, čo hentým chcel povedať, ilustroval aj na iných veciach.
@jirikara asi si si nevšimol, že tým, že "nás" vraj hovadsky reprezentuje, si argumentoval v príspevku, na začiatku kerého si toho bezvýznamného šarpa tagol, ale dobre teda
Bez debaty, nikto nie je dokonalý a môže sa narodiť akékoľvek dieťa, ale tváriť sa, že ak niečo nie je v poriadku, tak to v priadku je, je kokotina.
Všetky tieto pokusy o rovnakosť ľudí sú idiotiny, ľudia nie sú rovnakí a preto nemôžeme tvrdiť, že manželstvo je muž so ženou, ale aj žena so ženou. Ak žije žena so ženou, je to len partnerstvo, ak tvrdíš že je to manželstvo, tak rovno môžeš tvrdiť, že zdravý človek chodí a vozíčkar tiež....rovnaký nezmysel.
a koment @27 som pobral skôr tak, že by bolo v poriadku, aby ich rodičia vyjebali z domu / vydedili / prestali sa s nimi baviť alebo podobne.. bo aj také prípady sú, bakuninžiaľ
Aj ja si myslím, že to nie je správne.
ale inak veľmi neviem, čo stvára, ale zatiaľ som nič strašné nezachytila, tak mu to asi ide
@melancholik nemám, určite nie, posledné roky politiku nesledujem ani zo srandy ale skúsim pozrieť
suhlasim ze homosex. partnerstvo nie je na urovni manzelstva
táto časť je perfektná
Dpc a jeho vyplata su neni z jeho peniaze? Milujem hentakych idiotkov, teraz by mal asi chodit nahy, peso a nezrat, len aby pan Odpad mohol spokojne frflat na cosi ine, nez na to, ze so svojim majetkom dany pan naklada ako uzna za vhodne.
Cislo na dilera? Pls do posty
Este raz video, ktore celkom podrobne vysvetluje rozdiel medzi tymi co do ekonomiky davaju (net tax payer) a tymi, co z nej len beru a nicim neprispievaju (net tax receiver)
Kazdopadne to, ze dava to co dostane ako prezident ludom co to potrebuju je absolutne v poriadku, tie peniaze by danovym obetiam boli ukradnute tak ci tak, takto sa aspon vyuziju na nieco co ma zmysel.
@60 - @67 lolik
Presne tak. Pomoc ma byt v prvom rade zo sukromnych zdrojov (teda od ludi, ktori chcu pomahat z vlastneho vrecka a ver, ze je ich vela) a adresna. A tak to aj je:
» wiki.mises.org/wiki/Charity...
a aj bolo:
» mises.org/library/welfare...
Ja som to ale myslela tak, ze je to jeho vyplata. Proste peniaze poukazane na jeho ucet za vykon nejakej funkcie.
bez ohladu na ich povod, ved ked su statne opice odjakziva platene z dani, aky ma vyznam poukazovat na to v tomto kontexte? Rovako xy dalsich dostava peniaze z rovnakejo zdroja, a naklada s nimi po svojom (pre seba).
Ale tuto to funguje tak, z
Vazne by ma zaujimalo, ci chlapec zo svojich penazi dava chudobnejsim od neho (umerne k svojim moznostiam) - lebo isto taki su, vzdy taki su. Ale tipujem, ze si ani posrane notabene nekupi, ale pride tu kazat o tom, kto by mal ako rozdavat svoje peniaze.
Na druhej strane ako som uz povedal, suhlasim, ze ak uz su raz tie peniaze ukradnute, tak je jedno na co su vyuzite a mozno je lepsie ked su vyuzite na pomoc ako na "pomoc" (pre politickych kamaratov). Kazdopadne treba sa sustredit hlavne na tu pricinu...
To ci trash niekomu nieco dava je jeho vec, poukazovanie na politicku luzu nevnimam ako problem koniec koncov z cudzieho krv netecie a kedze Kiska ma kopu svojich vlastnych penazi z podnikania, tak tych par tisic co dostane ako prezident mu aj tak nechybaju.
Ano, mas pravdu, len ty za na to pozeras z hladiska politickeho, ja od zaciatku z hladiska ludskeho-clovecskeho, kedze tu cely cas (alebo teda od komentaru, na ktory som prvotne reagovala, lebo co bolo predtym, neviem) niekto utoci (kriticky reaguje) na konkretneho cloveka. A z tohto hladiska je podla mna velmi dolezite, ako velmi je charakterny takyto kritik
Ďaľšia vec, niečo zažil, bol šikovný, niekde stratil, ale vypracoval sa.
Pokiaľ viem, tak daroval aj z vlastného majetku.
Aby si ma chápal, neviem aký je súkromí, nepoznám ho, ale treba to hodnotiť objektívne.
Samozrejme, ani ja neuznávam jeho americké riťvlezectvo, ale to je o inom.
neznášam strašne neznášam ked Kisku niekto nazýva úžerníkom / zlodejom a tí, ktorí sa doňho tak vznajú by si ešte o ňom pár článkov mali naštudovať
ale toho, že by sa zúčastnila nadpolovičná väčšina oprávnených voličov sa teda fakt nebojím, len Kiska je chuj, že tomu vyjadruje podporu so zdôvodnením "som človek konzervatívny," haha.
Tu máš niečo o Kiskovy a pre mňa za mňa sa aj na hlavu postav keď sa ti nepáči že ho niekto nazýva pravým menom. Ale isto toto neprečítaš nech to tu postnem aj 1000 raz lebo vy Kiskofans buď zámerne alebo pod nejakým mentálným programom prehliadate dôležité články.
Toto v tých Goebelsovských článkoch o Kiskovi nenájde. Ale sa tu ideš rozdrapiť ako správny Kiskozombík.
@tommyhot pri poctivej práci hlavne nikoho nepripravíš o majetok..
@kittyboo a pomáha ten jeho modrý Anjel tak podobne aj detičkam na Dombasse ktoré vyvražďuje Kiskov kamarát najdemokratickejší prezident vesmíru Porošenko?
@piotra ako mne by to bolo tiež fuk ale keď už vidím tú eufóriu okolo toho ako sa každý ide zblázniť od radosti že rozdáva svoj prezidentský plat zatiaľ čo nevidí že si svoje milióny necháva a preto je vraj najúžasnejší prezident po pravici Ježiša Krista tak sa mi nožík otvára. Väčšinou okrem starích ľudí ktorým bude ležať vždy komunizmus v žalúdku ho budú ospevovať aj keď Kiska chcel vstúpiť do UV-KSČ budú tu aj mladý politick nevzdelaní ľudia ktorí pre Kisku idú položiť život ako napríklad warble a ostatní čo si myslia ako rozumejú do toho aký je Fico zlodej hoci mne tiež SMER vadí ma budú nazývať Ficoidom ale oni sú najmúdrejší a najdokonalejši oni vedia že Kiska je správna voľba hoci pred 4. Rokmi do Parlamentných volieb išli voliť Mojsejovú. A toto ma vie naštvať takýto volič a keď ešte začne hádzať svoje múdrosti a nechá sa zmanipulovať...
@waagbistritz69 že Kiska je chuj v tom máš pravdu.. Ale neviem o akom obmedzovaní ľudských práv tu hovoríš? Ja som si nevšimol žeby buzerantom sa nejak tu práva obmedzovali. S buzerantmi v tejto krajine je to ako s moslimami. Ak sa im nepáči že tu nemáme právo Šária nech sa vrátia späť do Tabulistanu... Ale väčšina tu je taká že hľadia na ľudské práva buzerantov či prisťahovalcov ale že bežný občan ktorý tu žije od kolisky je bežne diskriminovaný to si už asi naschvál nevšímajú hlavne TZV Humanisti.. Takže aj to referendum úplne chápem... Zatiaľ tu väčšina bola sklamana s Podpori referenda lebo sú tí akože Humanisti za toleranciu ľudské práva a harmoniu ale nepáči sa im že Občania dostanú možnosť hlasovať za (To čo by sa im hodilo) a proti (to čo sa im nehodí) a už majú nedemokratické nálady. Nech sa zmieria demokracia je vlastne o tom. A takých ja volám HumanoNazi...
@tommyhot čo si myslíš o tomto?
» infoshop.org/AnarchistFAQSec...
» infoshop.org/AnarchistFAQSec...
Automaticky, keď vytvoria komunitu, je to v riti, aj bez moderných výdobytkov.
Ja z Balkánu nechcem vyháňať moslimov, len by mali byť pod kontrolou, je tam vyššia pravdepodobnosť toho, čo vidíš v médiách. Ak by moslimovia nezabíjali za vieru (čo kresťania našťastie už nepraktizujú), tak by mi nevadili ani v Európe, všetky svetové náboženstvá pochádzajú z Východu, preto je detinské sa naťahovať, že niekto je kresťan a niekto moslim, ale pozri sa na to, ako to v skutočnosti je a čo robia moslimovia svetu.
inak je zaujímave ze väcsinou taky pronackovia, ns a vseliaci curaci co za vsetkym vidia zidov oznacuju ukrajincov za nackov.... dost pochaby self defense
o Dobrovodského susedoch som dávno nič nepočul, ale podporovať Putinov imperializmus ho predpokladám nedonútili susedia » www.hojko.com/download/image/...
ehm, tebe sa ľudia majú potrebu vyhrážať skôr kvôli tvojmu stavaniu nechápaniu čítaného textu a stavaniu strawmanov, ale aj keby, ja za to nemôžem, čo ti kto po fejsbrukoch písal
až tak že do plynu by som to nehrotil, ale je pravda, že tvrdému jadru neonacistov jaksi nepomáha odporúčanie navštíviť nejaký bývalý koncentračný tábor, keďže to už robia, akurát tam (miesto nejakého poučenia z chýb nacistov) hrdo pózujú a zrejme sa tešia, že to raz rozbehnú znova » antifa.cz/content/nacky-d...
@waagbistritz69 sorry som opity a lenivy, vies to zhrnut do par viet?
Kazdopadne ked pozeram na A.2.11 tak asi viem, kam to smeruje. Som proti tomu, priama demokracia nefunguje ani vo Svajciarsku. Navonok je to sice pekne pozlatko, ale v skutocnosti staci ze trochu vytrcas z davu a susedia ti v mene priamej demokracie spravia zo zivota peklo. Ja som tam bol len na nejaky kratky cas, no citil som sa velmi zle. Co sa mi zatial nestalo nikde.
2) rodičia nemôžu za deti-deti nemôžu za rodičov
2. Jeho vzťah k Americkej agresívnej politike je nebezpečný pre Slovensko..
3. Tak či onak ho obdivuješ a zastávaš sa ho a ja som podľa teba ovca?
nevravím, že je ideálny, ale myslím si, že je to najlepšia z možností