My sme dostali len na zajtra a to vyzerá zatiaľ celkom v poho....ale bojím sa čo na nás pripravia...minulý rok sme mali najskôr dobré a ptm nám to zmenili, že najťažšie hodiny sme mali vždy v pondelok a piatok.. :/
rozhvrh mam akurat tak na zajtra (ano, ucime sa od prveho dna jak debili)
ale tak celkom fajn, az na to, ze nam zmenili z dvojhodinovky telesnej na trojhodinovku! takze predpokladam, ze pohreb bude asi dva dni po prvej telesnej vsetci ste pozvani na kar samozrejme
jedna nulta, skoro stale na druhu, ziadne velke okna, maximalne do 8 hodiny. na maturitny rocnik dobre, spoluziaci maju aj take ze od nultej do deviatej s oknami. to potesi
Až zajtra nám majú dať..len dúfam že nebude žiadna nultá a siedma hodina ako minulý rok...kto to má všetko stíhať?! doučovanie z matiky a sloviny na super monitor..a kt tomu nejaké krúžky..
ani neviem ako mám zahlasovať ... pretože mám Pon- Str: 7 až 8 hodín (aj s voľnými) + utorok nultá, Štv 3 hodiny + prax a piatok mám 2 hodiny aj to začínam 5. vyučovacou ..ale čakám ešte určite zmeny tak i don´t know ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale tak celkom fajn, az na to, ze nam zmenili z dvojhodinovky telesnej na trojhodinovku! takze predpokladam, ze pohreb bude asi dva dni po prvej telesnej vsetci ste pozvani na kar samozrejme
akýkoľvek
bože, neviem, prečo to nemôžme dostať ako všetky ostatné normálne školy už cez prázdniny
Zajtra máme 3h. Samé jazyky a v pondelok 6 už.
Ale povedia nam ho až boh vie kedy, a určite ho budú meniť.
Ale neucime sa vobec, este ani rozvrh nemam
Uz vam nacisto prasi po prazdninach? Co ste nepevny?
ale omnoho viac ma stve kto ma bude co ucit
Ut: začínam nultou..6, ale mám tam medzi ešte dve hodiny okno
St: začínam druhou..6
Št: začínam druhou..4
Pi: začínam nultou..8
sú aj horšie, čiže to prežijem
uvidím či budem spokojná...
je mi to asi jedno