Ja som spokojný a som spokojný, že tie ceny vôbec existujú a že sa dostali do telky a že vôbec rádio_FM ako také existuje a hrá skvelú hudbu, aj slovenskú.
@kolini prvé som nepoznala... také niečo vesmírne a gramatiku v takom inšom prevedení to prvé fakt krásne, také pomalé, proste... jeeeeeej... a cez gramatiku som už fakt musela bežať so psom, lebo by mi už ocikala chodbu
Vcelku mám z RHA dobrý pocit, ale cenu pre naj koncertnú kapelu by som si vedela lepšie predstaviť v rukách tých z Bez ladu a skladu... A najviac ma potešila Mariena
sranda, že som spokojná s výsledkami a to som hlasovala úplne inak...škoda tej Janky K. ale ináč fajn a ešte BLAS mohli niečo vyhrať...no..jasné, že nie album roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ako, mám rád aj PPE, aj Billy Barman, ale ceny by som im nedal.
Album Jankin je namakaný, a keď nie ona, tak mali vyhrať Uniques. A tí mali vyhrať vlastne všetky kategórie a bolo by.
Akurát koncerty by som dal Bez ladu a skladu, tento rok mali fakt super koncerty!
za album som tipovala kirschnerku. ten album je naaaaadhernyyyyyy a právom by si tú cenu zaslúžila. billyho mám síce rada, ale jankin album je lepší
a iné kategórie ma nejako neoné... tieto dve ma zaujímali iba
lebo naživo to bolo ešte krajšieeeeee....
len tebe a oblakom... tú milujem.
som rada, že "dozrela" na takúto krásnu hudbu balzám na dušu je ten album.
inak som sa celkom pobavila na tom, že B Complex vyhral nováčika. B Complex a nováčik, iste