Kedy si som tuzi po tom aby som sa volal inak lebo mi v na zakladnej stale vraveli versik isiel ivo po pivo tocili mu na krivo malo piva mali vela peni dali dnes mi je to uz jedno a od kedy som si precital charakteristiku svojho mena som este spokojnejsi
ľudia ak nenapíšete ako sa voláte je to dosť suché....ak niekto nemá rád svoje meno lebo je mrkvička je to pochopiteľné nahodou....alebo taká Blanka Pretrhnutá
@pawlo lol tak kratke mozno je ae jak debilne sa podpisuje://..ked dem dajaky dokument podpisat musim si na druhy papier aspon 15x napisat meno aby sa mi podarilo ..ae ked uz sme pri tom..zdvover sa mi akeze priezvisko mas ty? ..
ani ja nemám meniny...len v nemeckom kalendári...
a ja mám rada svoje meno....nie je síce také moc časté ale zvykla som si aj keď kôli priezvisku mám stále problémy lebo nikto nevie ako ho má písať..
Mne sa veeelmi paci meno aj priezvisko Mam inicialky MB a to je skoro vsade BMW, BMI, IBM a este MB ako MacBook a sestra je NB ako NoteBook ha som lepsia
ked som bola mensia tak sa mi moje meno absolutne nepacilo...casto som nasim vycitala ze ma pomenovali "romana" bo vtedy to bolo uplne nezvycajne a malokto sa tak volal...dokonca si pamatam ze som bola jedina na skole s tymto menom.. ..ale teraz uz sa pouziva viac a nieje take nezvycajne..dokonca sa mi uz aj paaci.. ..ale najviac sa mi paci schomolenina mojho mena "moanka"...
ja som s menom nebola nikdy spokojna, nepacilo sa mi a liezlo mi na nervy, ked sa kazdy pytal od coho je to skratka a vobec nevedeli, ze take meno normalne existuje a dokonca je aj v kalendary... no potom som si nasla, co znamena a odvtedy ho zboznujem, lebo sa to na mna hodi a vraj aj to meno mi pristane, ale priezvisko by som zmenila, bo si ho furt kazdy myli a potom ma velku srandu z toho
inac, mne sa moje meno paaaaaci a aj priezvisko a je trochu nezvycajne, inac sa pise a inac cita, je ceske, aj by som ho napisel, ale neoplati sa, bo tu nemam diakritiku........ale tak aspon opisne ....tak Kveton a nad e a n makcen a cita sa kvieton a tolko srandy som uz s tym zazil
Moje meno sa mi paci velmi a nechcel by som ho menit.. i ked je pravda, ze obcas som mal myslienky a tuzby vymysliet si vlastne dokonale priezvisko ale nakoniec som dospel ku tomu, ze to moje terajsie meno ma niecim vystihuje a zmieril som sa st ym a som rad.
najprv sa mi meno laura nepacilo bos a mi decka vysmievali za larva....ale ekd pocujem tie mienka niektore tak somrada ze som laura a mama mi povedala ze sa rozhoovala medzi laura a slavka tak ktore je lepsie?
nic moc.-...je to prídavné meno jednej krajiny podobnej slovensku ale mohlo byt ajhorsie
Nikdy mi neprišlo na rozum meniť si meno. Som spokojný tak s krstným menom ako aj s priezviskom. Moja mladšia dcéra (22 ročná) si nechala zmeniť priezvisko - vypustila z neho príponu -ová
prizvisko nemám zlé, nevyjadruje nič a meno... som Mariana z čim som absolútne spokojná. NIesom jedna z milióna Mišiek, Dominík a MArtiniek nič proti tým menám nemám ale somr ada že sa tak nevolám
no nastastie meno Petra nie je zas az take chronicky pouzivane takze v pohode.kedysi som ho neznasala ale teraz som uz spokojna a priezvisko...to by osm menila za nejake co sa lahsie vyslovuje v anglictine
Blanka Pretrhnuta- to mi spoluziacka povedala ze niaka znama jej mamy sa tak voola.. ale myslimk ze je to pribeh
na aktualitach som citala maly adolf hitler to ma v zivoote tazke (to je zle meno..)
ja sa volam Nina vyznam som citala pamatam si len narodena v nineve.. ? tak to ja nie som dufam ze nineva nie je mesto v ktorom ma nasi splodili (aj tak to niekedy je) ale oni neboli v rusku.. takze asi nie
to ked som sa narodila tak nasi soli na nastevu k nejakej tete ktoru sm ja nikdy nevidela a ja moja mama ju videla asi2 razy v zivote. moj otec tu navstevu ddodnes cituje takto :
"Nina? to čo je za meno?" povedala teta EMERENCIA takze tak
ja som Paulína ...alebo Paula , Paulínka a podobne len neznášam keď niekto povie Pavla Pavlína Pavlínka...to V tam vadíí nepáči sa mi to...ešte to je po česky...aaa keď som ležala v čechách v nemocnici tak mi sestričky chwálili meno že je krajšie ako ich Pavla , že Paula lepšie znie tak s tým som spokojná...len mám dosť humorné iniciálky ...P.Č. doplnte si za bodky...no konec ...ale tak priezvisko ja newiem ..ja som si zvykla ...
mne moje meno aj priezvisko vyhovuje len tie prezyvky, ze moncurka, monciatko a paneboze moncicaka uz nechem v zivote pocut tak mi povie vzdy straasne vela ludi, ked zistia jak sa volam.. ah ale s prezviskom je to este horsie, ked mi hovoria lezbova a z brata raz urobil lexu
ja mam priezvysko kind of madarske(sak komarno,ne? a furt mi ho niekto dokalici makkcenmi a dlznami a pridanim y alebo ma premenuju na molnarovu-vidia m a ova a vysok si domyslia...a krstne..to sa mi tiez nak extra nepaci-simona znie tak tvrdo ...
@saker moje nic neznamena nezeby mi to vadilo,stale lepsie akoo keby malo znamenat naku uzasnu madarsku nadavku...alebo zeleninu..nechcela by som sa volat ako zelenina
@lillybeldawn....akoze moa mas nejaky problem s menom molnarova??!!...vesh kdo nam ho vzdy kazi....jedine pluhar aj to je taky stary senil ze dovi dopo...
.....ja osobne svoje meno nenavidim...!:!:!:!...ale tk kombinacia hebrejsko-egypsko(krstne meno) madarske(prriezvisko) ste ete asi nevideli? ....ale tk kdo by uz len cel mat takuuto kombinaciu mien....
@lillybeldawn je jednoduche len mame zacatocne pismena rovnake...aj konecne...len sted mame iny ....a mozno by si sa mohla posnazit krajsie pisat moa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ani ja nemám meniny...len v nemeckom kalendári...
a ja mám rada svoje meno....nie je síce také moc časté ale zvykla som si aj keď kôli priezvisku mám stále problémy lebo nikto nevie ako ho má písať..
inac, mne sa moje meno paaaaaci a aj priezvisko a je trochu nezvycajne, inac sa pise a inac cita, je ceske, aj by som ho napisel, ale neoplati sa, bo tu nemam diakritiku........ale tak aspon opisne ....tak Kveton a nad e a n makcen a cita sa kvieton a tolko srandy som uz s tym zazil
Moje meno sa mi paci velmi a nechcel by som ho menit.. i ked je pravda, ze obcas som mal myslienky a tuzby vymysliet si vlastne dokonale priezvisko ale nakoniec som dospel ku tomu, ze to moje terajsie meno ma niecim vystihuje a zmieril som sa st ym a som rad.
priezvisko - paci
meno krstne - chcela som ine, ale uz som si zvykla..som to ja
nic moc.-...je to prídavné meno jednej krajiny podobnej slovensku ale mohlo byt ajhorsie
niečo ako athlasil, krstné by som vymenila, a priezvisko... neexistuje dôvod ho meniť
na aktualitach som citala maly adolf hitler to ma v zivoote tazke (to je zle meno..)
ja sa volam Nina vyznam som citala pamatam si len narodena v nineve.. ? tak to ja nie som dufam ze nineva nie je mesto v ktorom ma nasi splodili (aj tak to niekedy je) ale oni neboli v rusku.. takze asi nie
"Nina? to čo je za meno?" povedala teta EMERENCIA
takze tak
@lilluska228 ake mas meno?
@lilluska228 to nie je az take hrozne,podla mna su aj horsie aspon nie je take caste ako zuzana napriklad..teda ja poznam len dve livie..
a @lillybeldawn niesi jedina, ktorá má magyar priezvisko moje priezvisko je komplet maďarské a po slovenský znamená "Víťaz" *waves*
.....ja osobne svoje meno nenavidim...!:!:!:!...ale tk kombinacia hebrejsko-egypsko(krstne meno) madarske(prriezvisko) ste ete asi nevideli? ....ale tk kdo by uz len cel mat takuuto kombinaciu mien....