Ste spokojní z kauzou Gorila? Čo si o tom myslíte?
Mne sa to vôbec nepáči. Viem, že sťahovanie hudby, obrázkov, filmov a je zakázané, ale priznajme sa, každý z nás už niečo z internetu stiahol. Nič s tým už teraz neurobím, ale som zvedavá na Vaše názory, či to vadí viacerým.
@livinka10 Gorila je "politicko-podnikateľská" kauza o rozkrádaní Slovenskej republiky, ty máš asi na mysli zákon ACTA. Odporučila by som ti k tej téme jeden článok, ale teraz ho asi nijak nevygooglim a možno by si mu ani nerozumela, v každom prípade je to svinstvo a nesúhlasí s tým asi nikto okrem vymletých vydavateľstiev, ktoré sa nevedia nabažiť. Aj takto začína koniec demokracie...
chápem tvoje pobúrenie. čo sa týka všetkých týchto komentov, čo sa ti vysmievajú, nič si z nich nerob. ale pre budúcnosť - to, o čom píšeš, je kauza Godzilla, nie Gorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
made my day
ešte moje vnúčatá sa budú cítiť za teba trápne, bude sa to dediť asi :/
@livinka10 Gorila je "politicko-podnikateľská" kauza o rozkrádaní Slovenskej republiky, ty máš asi na mysli zákon ACTA. Odporučila by som ti k tej téme jeden článok, ale teraz ho asi nijak nevygooglim a možno by si mu ani nerozumela, v každom prípade je to svinstvo a nesúhlasí s tým asi nikto okrem vymletých vydavateľstiev, ktoré sa nevedia nabažiť. Aj takto začína koniec demokracie...
a ano suhlasím je hrozné ako tie Gorily aj net kradnú..