Kamarát sa ma na základe občianky opýtal, či som transvestita. Ale už mi to trhá žily menej ako keď som si ho dala robiť (ja som si ho totiž dala deň po narodeninách, takže pekný dátum si vyžiadal svoju daň na otrasnej fotke... mám svoje priority!
Vyzerám tam jak Ruska. Mala som teplotu 38, lesklé oči, bledý ksicht, ktorý mi mama zvýraznila rúžom, lebo si myslela, že tým odpúta pozornosť od mojej beloby..Nuž podarilo sa..
strasne zle na nom vypadam som rozmyslala ze ho naschval stratim alebo co D No mi jak sproste s kamoskami sme sa dohodli ze spravime grimasu ked nas tam odfotia a tak vypadam na nom jak keby my niekto vrazil pestou do ksichtu .DD
Keďže som si to dávala robiť v lete, tak som tam pehatá najviac ako sa len dá:/ ako nevyzerám tam strašne zle, ale každý na tých čiernobielych fotkách bez farby vyzerá ako múmia
No ja som tam strašne nechcela ísť bola to nuda tak som sa tam mrvila chudák tá pani čo tam bola no ale určitá podobnosť medzi mnou a tou fotkou tam je tak čo už škoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
aj ja ale na počudovanie sa to aj dá