ja som ccela aby vyhral, chalan predviedol neskutočné veci, veľmi sa mi to páčilo a všetko na naučil sám! a doteraz žil v djakom Kirgizsku či kde v chudobe,...podľa mna si to zaslužil
@rabbitko9 no ja som poukazoval na to, ze ked nic ine tak uz ten nazov si odporuje...a priznaj si..nie je to trosku blbe ze slovensko ide zastupovat do vegas typek bohvieodkial a nie zo sr alebo cr
nie neviem prečo, ale jeho vystúpenia sa mi nejako nepáčli a podľa mňa by to mal vyhrať slovák/čech všetkých, ktorí boli inej národnosti v tej súťaži by som vyhodila
nic proti nemu, posobi na mna milo ten chlapik co vyhral, ale je to CeskoSlovensko ma talent, tak podla mna bola chyba uz ked sa dovolili prihlasovat ludom zo zahranicia..
Podľa mňa to mali vyhrať Ladylicious a nielen z toho dôvodu, že sú to najlepšie tanečnice na Slovensku, ale aj preto, že ako ľudia sú úžasné. Ide z nich neskutočná energia, vôbec niesú namyslené, aj keď toho dosiahli už extrémne veľa. Proste obrovský BIG UP pre ne a už sa nemôžem dočkať ako im to poviem aj osobne...
@emmka98765 v chudobe? A o mas odkial? inak s uplne presne tym istym vystupenim co mal v semifinale bol aj v ukrajinskom talente...navlas rovnake vsetko
rovnako ako ten prehltac alebo ten samuraj, tak aj on uz nejaky ten talent obehol aj v inej krajine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@matias to, že vyhral cudzinec je chyba pravidiel..
» www.superspy.cz/celebrity/seria...
on vyhral
ja som ccela aby vyhral, chalan predviedol neskutočné veci, veľmi sa mi to páčilo a všetko na naučil sám! a doteraz žil v djakom Kirgizsku či kde v chudobe,...podľa mna si to zaslužil
rovnako ako ten prehltac alebo ten samuraj, tak aj on uz nejaky ten talent obehol aj v inej krajine