@imocenas aj bohatý clovek clovek môže byť neštastný, nevidim nic zlé na tej otázke. Tých detí je mi ľúto, ale to neznamená, že tu v Európe sme automaticky všetci štastní.
@tunidlo tak pôjdem ďalej, mám prekoho žiť stále. Snáď sa teraz cela rodina nezabijeme preto, že nam vytopilo dom. V Japonsku mali cunami, zemetrasenie, radioaktívne elektrárne stále tam majú problemy alebo iné štáty ale celé rodiny idú ďalej začínajú od nuly. Keby si každý mal vziat život tak teraz tu nikto nie je.
@tunidlo Zabila by som sa len preto keby som stratila rodinu, ludi ktorych milujem. To je fakt, ale ked ma opusti priatel pre niekoho alebo pre jeho somarinu tak nie. Ale pre materiálne veci tiez nie
@tunidlo No jo stáva sa Nie čosí to nevadí v pohode jak sa hovorí 100ludi 100povah niekto napríklad chce spachat samovrazdu aj preto ze nedostali nejaku vec s ktorou otravovali rodicov 5rokov, ludia su rôzni
áno, lebo každý deň žijem naplno a som sama sebou a momentálne mám najperfeknejšie obdobie, takže považujem svoj život za jeden z najskvelejších na svete (ale neviem dokedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A vás keď nechá frajer(ka), alebo vám vytopí dom, tak si predpokladám poviete, že to nič, lebo v afrike deti nemajú čo jesť ...
OK, ja som si neuvedomil, že to formuluješ ako reakciu na tú samovraždu
Ja som to nebral tak doslovne, keďže tie možnosti sú sformulované, ehm, takto
V tom prípade sorry, nič som nepovedal