ja som asi celu euroviziu vobec nepochopila.... pesnicky co sa mi pacili bud skoncili v semifinale alebo sa dost blbo umiestnili... mozno okrem estonska...
urcite radsej vesely Nor s huslami ako nejaka ukrajinska stetka ....nepaci sa mi tato svetova globalizacia...preco nespieva kazdy v rodnom jazyku?? sak je to predsa EUROvizia... na co sa preboha hrame?
no mne sa páčila tá jeho pesnička taká chytľavá a tak...
no a Slovensko nepostúpilo hlavne preto že v skupine sme mali tie štáty susediace s Ruskom...a samozrejme oni si radšej pošlú hlas medzi sebou ako niekomu inému...
totálne mimo Germany a Greece, to som bol mimo, že pošli ďalej
mne sa páčila Svetlana Loboda - Ukraine ( prosím pekne, toto berte ako zaslepený nehorázne neobjektívny mužský pohľad na "vec" )
ale ináč Norway, tak to bolo dobré, nie preot že sa mi to páčilo, ale celkom fajn hral na husle a určite u mna zabodoval s tým, že si to sám napísal, skomponoval hudbu a aj zaspieval
ale ináč u mňa z niejakého "objektívneho" pohľadu viedli Estončanky
Eurovízia ma nezaujíma aj napriek tomu, že sa nedalo hlasovať sám za seba aj tak šlo skôr o nejaké politické drísty. Tak či tak tú pesničku som počula a bola skvelá. Myslím, že hlavne originálna a energická.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale nefér bolo, že naša skladba nepostúpila do finále. To bolo minimálne do TOP 10. A nie preto, že bola naša. Z objektívneho pohľadu.
a ak niekoho budú zaujímať moje dojmy, tak nech si prečíta môj najnovší blog
no a Slovensko nepostúpilo hlavne preto že v skupine sme mali tie štáty susediace s Ruskom...a samozrejme oni si radšej pošlú hlas medzi sebou ako niekomu inému...
mne sa páčila Svetlana Loboda - Ukraine ( prosím pekne, toto berte ako zaslepený nehorázne neobjektívny mužský pohľad na "vec" )
ale ináč Norway, tak to bolo dobré, nie preot že sa mi to páčilo, ale celkom fajn hral na husle a určite u mna zabodoval s tým, že si to sám napísal, skomponoval hudbu a aj zaspieval
ale ináč u mňa z niejakého "objektívneho" pohľadu viedli Estončanky
"kurve" ... tak preto som nejako spozornel a potom sa z toho vykľulo vynikajúce vystúpenie