Myslím tým,či ste spokojní s tým,že ste dievča/chlapec? Alebo by ste boli radšej tým druhým? Ja by som častokrát bola radšej chalanom. Majú podľa mňa lepší život - neberú všetko tak vážne,viac si užívajú atď.
Mne ja vyhovujem ale moj priatel, odvzaim sa zanho vyjadrit, kedze si zabudol u mna nabijacku na notas a par dni (mozno tyzdnov) sa tu neukaze, vzdy tuzil byt apson na den zenou a vychutnat si vsetku starost o seba, pekne sa nahodit a flirtovat s chalanmi... myslite, ze je normalny?
prvy post je dobre debilny, to akoze ked si zena musis vsetko brat vazne a nemozes si uzivat? su aj taky chlapi... zalezi od jednotlivca ako zije svoj zivot, jedina vyhoda muzov je ze mozu curat kde sa im zachce
ja by som tiež bral byť dievčaťom na jeden deň. ale máš typicky babský pohlad na chalanou. divila by si sa ze to nemame az take easy. sice ked pridu dvaja do manzelstva tak on len sedi na gauci s pivom v ruke a ona vari, upratuje... sexuje aby ju neznasilnil a to vsetko pod usmevom. kym nemas muza tak to mas trochu lahsie ako on ale ked sa vydas tak to budes mat omnoho tazsie nez on , to mi ver
chalani majú obrovskú vyhodu na veľkú noc.. občas by som chcela byť chalanom.. podľa mňa to majú niekedy jednoduchšie.. ale.. inak celkovo som rada že som baba hh
ja som tiež spokojná s tým, že som žena a nie som feministka..to vôbec nie.. Ale nehovorím, že chalani majú ľahší život,ale lepší,možno častokrát zábavnejší a sú takí uvoľnenejší ako baby.
no takto. neviem si predstaviť, že niekedy tam v budúcnosti na mňa čaká úloha materstva, ja sa toho proste bojím. takže v tomto evidentne vyhrávajú chlapi - uľavia si a za 9mesiacov majú v rukách čistý malý "balíček" a aha, sú otcom.
no a ešte jedna vec v ktorej by som menila je pocit bezpečnosti...bojím sa chodiť sama v noci po vonku, myslím, že chlapi sa až tak báť nemusia...
no a to je asi tak všetko...inak som veľmi spokojná, že nemám tretiu končatinu ako ste to tu nazvali, podľa priateľa usudzujem, že niekedy je to viac starostí ako radosti.
@Gutmadchen Ja ze nebriem nic vazne? A ja ze si viac uzivam? Neplati to pre vsetkych. No ale pravdou je, ze dievcata to maju v mnohom ovela tazsie a preto ich uznavam a vazim si ich .
@49 curat postojacky mozte tiez ked sa to naucite a malovat sa vam nikto nekaze
byt zenou a byt muzom musi byt vyrovnane,keby nebolo,neboli by manzelske pary neboli by v podstate ziadne pary,nebolo by potomstvo,nebol by svet.vsetko musi byt v rovnovahe aby nespadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A este by som si skusila vycikat srdiecka do snehu
A inak byt zenou ma samozrejme radu nevyhod, ale vazne by sa mi nepacilo mat vtaka, takze sa nestazujem. smiley: padny dovod, vsak?)
no a ešte jedna vec v ktorej by som menila je pocit bezpečnosti...bojím sa chodiť sama v noci po vonku, myslím, že chlapi sa až tak báť nemusia...
no a to je asi tak všetko...inak som veľmi spokojná, že nemám tretiu končatinu ako ste to tu nazvali, podľa priateľa usudzujem, že niekedy je to viac starostí ako radosti.
byt zenou a byt muzom musi byt vyrovnane,keby nebolo,neboli by manzelske pary neboli by v podstate ziadne pary,nebolo by potomstvo,nebol by svet.vsetko musi byt v rovnovahe aby nespadlo
Na druhej strane, vy baby, sa dobre obleciete a mate plno veci v zivote lahsich....
ale na jeden deň by som to chcela vyskúšať...