ten graf bude výrazne červený, lebo byť spoločenský na birdzi už dávno neni kúl.. najlepšie nemať kamošov a tráviť všetky večery s čajom (sypaným, samozrejme) a Prévertovou poéziou
podľa toho kde, súhlasím s @10 , lebo v kolektíve, v ktorom som viac menej stále mi dobre nie je a nemám potrebu sa tam nejako spoločensky... prejavovať
neviem na to nejak nejak odpovedat. Nejak ma to uz vacsinou nelaka, lebo aby som nebol nejak mimo a hlavne aby ma to bavilo musim pit, takze asi len vtedy. Mimo toho mozno s par kamaratmi
zvykla som nebyť, ale len preto, že som buď bola vyslovene obklopená ľudmi, čo mi nevyhovovali, alebo som mala nejaké emociionálne zložité obdobie, kedy som bola neprimerane vyberavá a nič sa mi nepáčilo
ale uznávam, že v menších mestách je niekedy ťažko... vo väčších, tam však nevidím o čom, toľko možností spoznať super ľudí a zabaviť sa! takže okolnosti ma menia, teraz spoločnosť milujem. spoločnosť nemusí znamenať diskotéky, samozrejme, však
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale podla mna je to skor tym, ze ma obklopuju ludia... s ktorymi proste velmi... neviem, nerozumiem si.
ale uznávam, že v menších mestách je niekedy ťažko... vo väčších, tam však nevidím o čom, toľko možností spoznať super ľudí a zabaviť sa! takže okolnosti ma menia, teraz spoločnosť milujem. spoločnosť nemusí znamenať diskotéky, samozrejme, však