Ja som teda velmi spokojna lebo sme si nasli vyborny maly utulny bytik v pomere cena a vykon a vybavenie a vlastne vsetko sa mi na nom paci, aj lokacia
Ale samozrejme, je to len prenajom a urcite by som raz chcela mat nieco vlastne ale teraz je to pre mna uplne idealny stav!
momentalne byvam u priatelovych rodicov v rodinnom dome, mame sice svoju izbu, ale jedna kupelna so spolocnym wc je na 5 ludi malo a ak vsetko dobre dopadne, v juli sa stahujeme do vlastneho
akurat vcera som dostala kluce od mojho "noveho" bytu a zatial som spoko, nestihla som sa zabyvat, teraz som momentalne prec. chcelo by to asi postel a pribor, ale nejako to pojde
a casom, az budu peniazky, tak by som premalovala, trosku prerobila kupelnu a v jednej izbe asi vymenila podlahu
v istom zmysle áno bývam s rodičmi, takže mám každý deň teplé jedlo, vlastnú izbu, je to v meste, ale v tichej okrajovej časti, je to rodinný dom so záhradkou, takže mám v lete milión ovocia, bazén, grilovačky, kdečo
na druhej strane plánujem ísť na vysokú školu v septembri a osamostatniť sa a nejak nie som spokojná s faktom, že ešte netuším, kde budem bývať
Ani nie, ale v najbližších dvoch-troch rokoch ma čakajú predpokladám ešte minimálne dva sťahovania, čiže riešiť nejaké dobre bývanie pre mna teraz prioritou nie je. Anyway, je to luxusný byt, síce veľmi skromne zariadený, But hey, je tam sušička! Nebyť spolubyvajucich a ultrakokotnych susedov, tak by sa mi to aj celkom páčilo.
Tak uz ten moj byt začína vyzerat tak ako som chcela a podla toho ake su plany s nim a hlavne je super ze je moj, dlhodobe podnájmy ja osobne neuznavam a povazujem to za vyhadzovanie penazi do vzduchu, takze som spokojna. Vsetko som vymajstrovala tak ako som chcela, zmenila dispozíciu a mam v podstate 3izbak. Vsetci zatial ochkaju ze to bol super napad. Stahovat sa budem tak cca o 2-5 rokov podla toho ako sa dohodneme. Ale bude mi to aj luto, ked uz som si ho spravila tak ako sa mi paci...
Som maximalne spokojny. S kamosom sme vyrentovali 4 izbak (realne 4 izby + obyvacka) takze mam konecne kancel oddeleny od spalne. Paradna lokalita, 3 minuty peso od metra, v okoli najkrajsi park v meste, na streche zahradka ( » www.instagram.com/p/Bhe7x36Ajmo/)... a tak.
Ale trvalo mi asi 8 mesiacov najst to co mi vyhovuje.
Byvam v peknom vynovenom podnajme ...povodne som chcela kupovat vlastny byt ale teraz to vyzera ze to koncom roka balim a idem spat na Slovensko (dovod je skor osobny) . Ak dovtedy prezijem ofc.
mame byt v sirsom centre prahy, megaspoko, v relativne blizkej buducnosti chceme stavat na slovensku...ale tento prenajom si ponechat ak financne moznosti dovolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale samozrejme, je to len prenajom a urcite by som raz chcela mat nieco vlastne ale teraz je to pre mna uplne idealny stav!
a casom, az budu peniazky, tak by som premalovala, trosku prerobila kupelnu a v jednej izbe asi vymenila podlahu
na druhej strane plánujem ísť na vysokú školu v septembri a osamostatniť sa a nejak nie som spokojná s faktom, že ešte netuším, kde budem bývať
Ale trvalo mi asi 8 mesiacov najst to co mi vyhovuje.