robieval som veci navyše a tiež aj lepšie/viac než bolo treba. Nie však kvôli známke ale kvôli sebe. Jednoducho ma to bavilo, zaujímalo, páčilo sa mi to tak... A tiež keď niečo robím, tak to robím najlepšie ako vtedy môžem ale vôbec.
Neviem, kedy sa mi naposledy niečo také pritrafilo, teda okrem prezentácie z geo, ktorú som robila v podstate dobrovoľne. Je s tým síce plno práce, ale netreba sa to učiť a tak prezentovať a do budúcna sa mi tá známka môže zísť. No a taktiež sú to štáty, ktoré ma nikdy nezaujímali, takže z toho viem aj oveľa viac, ako keby som len mala počúvať na hodine, pretože som si o nich musela prečítať množstvo vecí.
Keď musím robiť prezentáciu, vybojujem si tému, ktorá ma naozaj zaujíma (a väčšinou je úplne mimo osnov), a dávam si záležať, ale dobrovoľne mi ani len neodumierajú bunky pokožky, čo sa školy týka.
teraz musím urobiť vraj dobrovoľnú prezentáciu, ktorá mi bola pridelená (no, nemusela by som ju spraviť, ale pri danej osobe si radšej nespraviť ešte horšie meno) a dostanem za ňu niekoľko bodov, ktoré sa mi započítajú do celkového hodnotenia, ale až keď budem mať predmet absolvovaný. čiže mi to nič nepomôže.
no.. napríklad na jeden predmet budem mať referát, aby som potm na zápočtovom teste nemusela odpovedať na všetky tri otázky (z dejín, treba sa dosť rozpisovať), ale len na jednu z nich, podľa vlastného výberu (a naštve ma, ak mi ani jedna nesadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov