Môj jediný problém je že mi nikto nerozumie pretože moja večná téma na konverzáciu je elektronika a všetko okolo toho, zabŕdnem aj do fyziky no to už mi dvojito nerozumejú
Uvoľnene kecať dokážem len pri najdôvernejších priateľoch s ktorými mám spoločné témy. Inak mám komunikačný blog. Ak na mňa padne zodpovednosť viesť rozhovor, je to také nútené a v hlave mi stále behá otázka: "O čom mám doriti hovoriť? O čom mám doriti hovoriť? O čom mám doriti..."
no ja som vacsinou ticha, ale nemyslim, ze je to moja chyba, je to chyba ludi okolo mna, ktori nevedia o com sa so mnou maju bavit ...len s malo ludmi sa mam stale o com rozpravat
Keď s niekým jednoducho nemám o čom písať,tak to zo mna nejde..zas mám kamarátov,ktorí toho veľa nepopíšu,zas ja si aj odpoviem za nich ..vonku sa snažím ostatných pustiť k slovu..ale keď je nuda,tak kecám furt..potom sa aspoň smejú,a nezaspávajú ..ale,ako kedy..
Len doma sa mi huba nezatvorí =D Potom veľmi málo ľudí s ktorými som si mala čo povedať... inak som tichá.. ale nie preto že by som sa hanbila, ale preto lebo jednoducho nemám čo povedať =P
podla nálady niekedy nezatvorím papulu a inokedy zasa nehovorím... ked mám dobrú náladu tka melem melem až kým mi nedojdú slova a potom začnem spievat ..ale ked mám zlú náladu tak som tichoo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A neviem preco to ludia nevedia pochopit, bud ma lutuju, alebo si myslia, ze sa bojim alebo co... Ale ja som proste taka a pre mna je to normalne
Ale s rodinou a naj priatelmi byvam niekedy aj dost urecnena, ked mam naladu Naopak s ludmi, ktorych poznam este len malo, tak prehodim len par slov.