Hrate na nejaky nastroj, spievate, alebo kreslite? Ak ano, mali ste/chodili ste/chodite ako ucinkujuci na koncerty, vystavy? Co povazujete za svoj najvacsi uspech?
som multiinstrumentalista ale nie na profesionalnej urovni, hravala som prve husle v orchestri a ludovom orchestri, kreslim tiez ale to mi nejde a najvacsi uspech su striebra a bronz z celoslovenskych sutazi
tancovala som, aj na nejakých súťažiach som bola, už nie. kresliť neviem, speivala som len ako malá a to by som moc spevom nenazývala, jedine také že recitovanie a poézia kus.
ja ti neviem. spievam ale nie je to profesionálne, spievala som v detskom zbore ale bola som tam krátko, asi polroka, lebo mi to vtedy tatko zatrhol...píšem trošku, ale celkovo mám veľmi rada umenie.
tak trošku som sa zaujímala o kreslenie, fotenie alebo písanie. žiadna účasť nikde a teda ani nič, nad čím by sa dalo uvažovať ako o úspechu, ale ja som sa ani nikdy ničomu z toho nevenovala naplno. no, raz som vyhrala štvrté miesto v súťaži v kreslení pri príležitosti narodenín manga.sk, ale to nepovažujem zrovna za úspech
Oficialne hram na flautu a klarinet, ale dokazem aj na klavir a nieco akordovo jednoduchsie na gitatru. Kreslit neviem vobec... Na spev som chodil a aj som spieval na sutaziach ale nerad spievam solo, radsej duet...
chodila som len do umeleckej zušky na výtvarú kreslila som vraj nejaký kostol pre biskupa pred dvoma rokmi potom nejaké pohladnice . potom som vyhrala že zájazd do prahy do lucerny wtf? D ale už na kreslenie nemám moc času ale baví ma to stále
Ako druháčka som vyhrala druhé miesto v školskej speváckej súťaži inak som chodila do zboru, snažila som sa/chcela som hrať na klavíri, flaute, gitare, ale veľmi nepodarene (všetko)
spievať by som spievala keby som vedela, s kreslením to isté a keď som bola malá, som sa učila na flautu, ale po trištvrte roku som mala koncert, na ktorý som nešla a potom som nešla už ani na tie hodiny
teraz by som sa celkom rada učila na klavír alebo gitaru, ale sama sa to nechcem a v zuške by som musela chodiť aj na teóriu, a to sa mi nepáči
Viem hrat na klaviry, ucim sa na gitare, spievat a mreslit neviem (hoci kreslot ediet chcem, aj sa snazim)..
vystupovat na koncerty nechodim, lebo sa mi nechce..
svoj najvacsi uspech povazujem:
1) ze som vobec minuly rok absolvovala aj z teoriw aj z klavire, nieto este so samymi
2) ze som to na klaviri na absolventskom koncerte zahrala az tak dobre, ze ma pochvalila samotna riaditelka ZUS-ky, ze som velice talentovane dievca.. kecy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale denno-denne si pre seba aj spievam, kreslím blbosti, píšem a tak.
.. ako sa hovorí (teda neviem kto to povedal, možno som si to momentálne vymyslela), naozajstný umelec na to nepotrebuje školu
(len viktor lakatos zo superstar je vynimka)
A trosku kreslim, ale ziadna slava, na nic hrat neviem
takže tak
ale dík!
teda nemyslím len tak doma pre seba, trápim sa s tým povinne pod dozorom profesorov, ale úprimne, počúvať ma ako spievam je zážitok blízky smrti.
teraz by som sa celkom rada učila na klavír alebo gitaru, ale sama sa to nechcem a v zuške by som musela chodiť aj na teóriu, a to sa mi nepáči
vystupovat na koncerty nechodim, lebo sa mi nechce..
svoj najvacsi uspech povazujem:
1) ze som vobec minuly rok absolvovala aj z teoriw aj z klavire, nieto este so samymi
2) ze som to na klaviri na absolventskom koncerte zahrala az tak dobre, ze ma pochvalila samotna riaditelka ZUS-ky, ze som velice talentovane dievca.. kecy!